- 30 Ağustos 2014
- 596
- 258
- 83
- 35
Amin canim cok cok sagol cumlemizin bebislerini insALLAH kucagına almayı nasip etsin sağlıkla cnm hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok cok sagol cumlemizin bebislerini insALLAH kucagına almayı nasip etsin sağlıkla cnm hayırlı olsun
Amin canim cumlemizin :) benimde bal gibi tatli bir kizim var 8 aylik daha :) rabbim bebisini sag salim kucagina aldirsin insRabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn canım:) Benımde kızım olucak 25 haftalıgız allahım saglıkla nasıp etsın ıns..
Amın canım cumlemızınkını.. Bende dogumdan korkuyorum masallah aen ıkıncıye hemen cesaret ettıgıne gore allahım verıyor sabrını...Amin canim cumlemizin :) benimde bal gibi tatli bir kizim var 8 aylik daha :) rabbim bebisini sag salim kucagina aldirsin ins![]()
Benim esim korundugu halde gebe kaldim canim ama kesinlikle aldirmak gecmedi aklimdan rabbim verdiyse vardir bir bildigi :) dogum okadarda zor bir olay degil bana gore pek bi korkum yok o yonden dogan bir sekilde büyüyor hayirlisi boyleymis diyoruz :)Amın canım cumlemızınkını.. Bende dogumdan korkuyorum masallah aen ıkıncıye hemen cesaret ettıgıne gore allahım verıyor sabrını...
Allah sagliklica kavustursun ins..benmde 12.haftam doktor erkege benzio dedi ama net bise soylemedi soz kacinci haftanizdasnz acaba?Kizlar bugün randevum vardi ilk goruntude gosterdi oglusum kendini :)
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım....benimde bir kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim tabiki sağlıklı hayırla gelsin umarım erkektir bende bu güzel haberi veririm.....sendeki belirtiler nae erkek çocuk belirtileri kızından farklı olarak teşekkürlerEvet canim benim ikinci gebeligim oldugu icin cok erken hissettim ben oglusumu kizimi 20. haftada hissetmistim oglumuda 14. haftada hissettim suan daha net tekmecikleri :)
Amin canim 18 hfta bitti bugun ..Allah sagliklica kavustursun ins..benmde 12.haftam doktor erkege benzio dedi ama net bise soylemedi soz kacinci haftanizdasnz acaba?
Rabbum gonlune gore versin canim benim..bbaya farkliliklarim var benim kizimda 6 ay bulanti kusma oldu oglumda uc ayda kesildi cokta kusmadim..kizimda goguslerimde cok buyumustu bunda normal..kkizim karnimin alt taraflarinda oynardi oglum hep gobek tarafimda oynuyor farkettigim degisiklikler bunlar canim..allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım....benimde bir kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim tabiki sağlıklı hayırla gelsin umarım erkektir bende bu güzel haberi veririm.....sendeki belirtiler nae erkek çocuk belirtileri kızından farklı olarak teşekkürler
göster oğlum teyzelere pipini
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gönlümüzdekinide hayırlı kılsınRabbum gonlune gore versin canim benim..bbaya farkliliklarim var benim kizimda 6 ay bulanti kusma oldu oglumda uc ayda kesildi cokta kusmadim..kizimda goguslerimde cok buyumustu bunda normal..kkizim karnimin alt taraflarinda oynardi oglum hep gobek tarafimda oynuyor farkettigim degisiklikler bunlar canim..
ins canim cumlemizin ..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gönlümüzdekinide hayırlı kılsın
Anamm çükünü göstrmiş ya kız senin oğlan :) tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Aynı fotoğraftan bizdede iki tane var . :) :) iki oğlumda pipisini böyle gösterdi. Büyüyünce gösteriicemKizlar bugün randevum vardi ilk goruntude gosterdi oglusum kendini :)
Ben erkeğe benzettim.cinsiyet tahmini olan varmıı?