Doğuma Hazırlık bu kadar net cinsiyet :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn canım:) Benımde kızım olucak 25 haftalıgız allahım saglıkla nasıp etsın ıns..
Amin canim cumlemizin :) benimde bal gibi tatli bir kizim var 8 aylik daha :) rabbim bebisini sag salim kucagina aldirsin ins ;)

Amin canim cumlemizin :) benimde bal gibi tatli bir kizim var 8 aylik daha :) rabbim bebisini sag salim kucagina aldirsin ins :KK66:
Amın canım cumlemızınkını.. Bende dogumdan korkuyorum masallah aen ıkıncıye hemen cesaret ettıgıne gore allahım verıyor sabrını...

Amın canım cumlemızınkını.. Bende dogumdan korkuyorum masallah aen ıkıncıye hemen cesaret ettıgıne gore allahım verıyor sabrını...
Benim esim korundugu halde gebe kaldim canim ama kesinlikle aldirmak gecmedi aklimdan rabbim verdiyse vardir bir bildigi :) dogum okadarda zor bir olay degil bana gore pek bi korkum yok o yonden dogan bir sekilde büyüyor hayirlisi boyleymis diyoruz :)

Evet canim benim ikinci gebeligim oldugu icin cok erken hissettim ben oglusumu kizimi 20. haftada hissetmistim oglumuda 14. haftada hissettim suan daha net tekmecikleri :)
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım....benimde bir kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim tabiki sağlıklı hayırla gelsin umarım erkektir bende bu güzel haberi veririm.....sendeki belirtiler nae erkek çocuk belirtileri kızından farklı olarak teşekkürler

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım....benimde bir kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim tabiki sağlıklı hayırla gelsin umarım erkektir bende bu güzel haberi veririm.....sendeki belirtiler nae erkek çocuk belirtileri kızından farklı olarak teşekkürler
Rabbum gonlune gore versin canim benim..bbaya farkliliklarim var benim kizimda 6 ay bulanti kusma oldu oglumda uc ayda kesildi cokta kusmadim..kizimda goguslerimde cok buyumustu bunda normal..kkizim karnimin alt taraflarinda oynardi oglum hep gobek tarafimda oynuyor farkettigim degisiklikler bunlar canim..

Rabbum gonlune gore versin canim benim..bbaya farkliliklarim var benim kizimda 6 ay bulanti kusma oldu oglumda uc ayda kesildi cokta kusmadim..kizimda goguslerimde cok buyumustu bunda normal..kkizim karnimin alt taraflarinda oynardi oglum hep gobek tarafimda oynuyor farkettigim degisiklikler bunlar canim..
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gönlümüzdekinide hayırlı kılsın

cinsiyet tahmini olan varmıı?

Eklentiler

• 921da14f-fe2b-4054-b0be-046d4b621d92.webp
    921da14f-fe2b-4054-b0be-046d4b621d92.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar bugün randevum vardi ilk goruntude gosterdi oglusum kendini :)
Anamm çükünü göstrmiş ya kız senin oğlan :) tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Aynı fotoğraftan bizdede iki tane var . :) :) iki oğlumda pipisini böyle gösterdi. Büyüyünce gösteriicem :KK53::KK53:

Back
X