• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar rezil olamazdim

Kizlar cok fena rezil oldum . lutfen icimi rahatlaticak bi seyler soyleyinn

Bugun sevgilimle bulustumm ayrilirken sakin kolunu kaldirma eve gidene kadar dedi sinirli bi sekildee. Ben ne var ya noluyo dedim gizli bi yerde koltuk altina bak anlarsin dedi. Ondan ayrilinca koltuk altima bi baktim dört beş tel siyah kıl.. İnanamadım basimdan asagi kaynar sular dökuldu.

Sabah aceleyle yapmistim agdayi gozumden kacmis demek son anda askılı giymeye karar vermistim cunkuu

Kizlar cok utandim ya zaten ozguveni tam bi insan degilim zaten iyice gittii

Benden sogumustur diye dusunuyorumm o beni hep bakimli bildi bu olay cok kotu oldu ya

Madem gordu yuzume niye vuruyo onda da suç var cooook utaniyorumm

Ariyo acmiyorum bu konuyu acar diye yerin dibine gectim gercekten

Onun gobegini koltuk altini gorsen bes karis kıl vardir ama mesele kadinsa tuysuz olmak zorunda patavatsiz yaa.

olan olmuş artık soruna değil çözüme odaklanacaksın. Kolların havada gün boyu dolaşmadıysan eminim erkek arkadaşından başkası dikkat bile etmemiştir zaten. O da maşallah nasıl bi söyleyiş tarzıysa artık uslüp bi acayip. Sana bi hikaye anlatmak istiyorum Donna Tyson'ın anlattığı bir olay vardı ki, salonda bulunan herkesi çok etkiledi. Hayatının en kötü semineri olabilecek bir semineri, nasıl en başarılı seminer haline getirdiğini şöyle anlattı Donna Tyson:

Bir seminerinde, cafebreak arasını kahve içmek yerine tuvalete giderek değerlendirmek ister Donna Tyson. Ancak döndüğünde tüm salonun süs pus olduğunu ve herkesin önüne baktığını görür ve buna anlam veremez. Seminerine başlamak zorundadır ve ne olduğunu sorar katılımcılara. İçlerinden biri çekine çekine şöyle der Donna Tyson'a:

- şey... siz tuvaletteyken, yaka mikrofonunuz açık kalmış da!

Birden beyninden vurulmuşa döner Donna Tyson. O an ölmek istediğini düşünür. Çünkü tuvaletten yapılan naklen yayın, bir kadın için son derece yüz kızartıcı bir şeydir. O an NLP kuralları gelir aklına Donna Tyson'ın, negatifleri pozitiflere çevirmek ve ne olursa olsun çözüme odaklanmak.

Zor da olsa gülümser ve şöyle der katılımcılara:

- İşte artık benim tuvalette neler yaptığımı hepiniz biliyorsunuz.

Salonda müthiş bir kahkaha tufanı başlar. Herkes güler ve rahatlar.

Bu seminerin kariyerindeki en başarılı seminerlerden biri olduğunu söylüyor Donna Tyson. Yani sende ozaman deseydinki; bakımlı olmak çok zor işte iş güç hey Allahım ii ki söyledin sağolasın falan gibi. Takma bu kadar canım ya

çok kötü bi durum
keşke iyice kontrol etseydin askılı giymişsin bide

ama erkek arkadaşın da çok kaba biri sanki
seni utandırmak zorunda değildi o kadar
ve söylemek zorunda da değildi olan olmuş yani
ben sevgiline çok sinirlendim şuan
patavatsızın biri sanırım
ve şimdiden iki tane tüye laf ediyosa evlenince napıcak acaba
kadınlar her daim kaymak gibi olamıyo ki

kendilerinin her yeri kıl yumağı olsa da sorun yok
ama bayanlarda ayva tüyü dahi olsa sorun oluyo
haksızlık bu

Son düzenleme:
arkana bakmadan ayrıl. kendisi de hiç kıl kalmayana kadar koltuk altını temizliyorsa bile sana bunu demeye hakkı yoktu. terbiyesiz... kadın kusursuz olmak zorunda değildir ve koltuk altı kılı da kusur değildir. bi bitsinler artık...

Çin'de ki koltuk altık selfielerini göster yeni moda de :ssz:

Son düzenleme:
ne hadsiz bir insanmış o? aranızdaki samimiyete bağlı olarak uyarması güzel olabilir, başkaları görmesin rezil olma diye, ama sinirli şekilde söylemek ne yani? sen utanma bırak o utansın.

Ay cok guldum:52: Kiz sen bunami kafayi takiyosun bosveeer! Olabilir yani insanlik hali. Herkesin basina gelebilir. Hicte kotu bisey degil yaneee..

ay salak
kendi kaldırsın bi kolunu bakalım , evrime inanalım:47::47:
kıldan tüyden bile utanacaksan,aşağılayacaksa seni ne anladım böyle ilişkiden...
sen rezil olmadın bence,o her zamanki gibi rezilliğini ortaya koydu!!

kötü olmuş ama insanlık hali canım sorun etme sinirle söylememiştir belki de sen yanlış anlamışsındır :)

İyi de olası bir şey bu sinirlenmek niye?Bırak tiksinirse tiksinsin vardır bir hayır.Ayrıca onun sana bunu söylediği için dangalaklığından utanmalı.Sen de ona de ki senin de ağzın kokuyor bazen hem de çok kötü ben bi şey diyor muyum? Diye bak asıl o nasıl utanıyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bak şimdi çooooooooooook rahatlayacak için. Julia Roberts bir ödül töreninde :1::1:

$julia-roberts7.webp

Ben bi kere ayni sekilde kiz arkadasimi gordum sesimi cikarmadim neden utandirayim elbet fark eder senin ki tam bir okuz alttan alma insanlik hali senin tavrin cok cirkindi de gercekten de oyle

Ya kızlar bu konuyu eski konularimdan bagimsiz degerlendirelim bambaska bi olay cunku.
Ayrica onun beni uyarmasina bozulmadim biz cok yakiniz boyle seyler konusuruz.
O halde gormesinden utandim
Soguyucak benden diye dusunuyorum.

Sinirli soylemesinin neden de zaten askili giymeme soylendi tum gun bi de onu gorunce sinirlendi istee

Birbirine çok yakın insanlar böyle şeyleri sorun etmez. Rahat olabilirsin.:31:

amaan koltuk altı kıllı dolaşan dünya kadar kadın var. :D
erkeklerin tuzu kuru tabi, uzat istediğin kadar. kadında iki kıl gördü mü de atar yapsın. terbiyesiz. düzgünce söylemek varken hatta söylememek varken.
sinir oldum. :D

Canım yakın bir ilişkiniz varmış bunu hiç sorun etmemen lazım :)
Sevgilimle biz dalga bile geçeriz. Kaşlarım çıktığında farkeder ve bana söyler hatta abartır ve "m" oluyosun falan der güler geçeriz. Seviyorsa seni takılmaz öyle, aç çocuğun telefonlarını. İlerde kızlarında dediği gibi hep bakımlı gezmeyeceksin ki, o senin en paspal halini bile görmeli bence :D

Back
X