• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar rezil olamazdim

Kizlar cok fena rezil oldum . lutfen icimi rahatlaticak bi seyler soyleyinn

Bugun sevgilimle bulustumm ayrilirken sakin kolunu kaldirma eve gidene kadar dedi sinirli bi sekildee. Ben ne var ya noluyo dedim gizli bi yerde koltuk altina bak anlarsin dedi. Ondan ayrilinca koltuk altima bi baktim dört beş tel siyah kıl.. İnanamadım basimdan asagi kaynar sular dökuldu.

Sabah aceleyle yapmistim agdayi gozumden kacmis demek son anda askılı giymeye karar vermistim cunkuu

Kizlar cok utandim ya zaten ozguveni tam bi insan degilim zaten iyice gittii

Benden sogumustur diye dusunuyorumm o beni hep bakimli bildi bu olay cok kotu oldu ya

Madem gordu yuzume niye vuruyo onda da suç var cooook utaniyorumm

Ariyo acmiyorum bu konuyu acar diye yerin dibine gectim gercekten

Eeeee konu sahibi son durum ne?
(Bence çoktan barıştılar bir sonraki konuya kadar dağılın diyecek)

şaka gibi muhabbet şimdi sevgilin medeni bir erkek olduğunu sanıyor değil mi kılına kadar müdahale var burda :24::64:yaşınız çok mu küçük evlendikten sonra yandın o zaman sen biz ağda kullanan bayanlar bi müddet illaki pis durmak zorunda kalıyoruz hatta benim gibi 5. gün çıksa ne yapacaksın..hazır konu burda kızlar konununda selameti açısından ağdayla ilgili bilmemiz gereken püf noktalar var mı benide aydınlatsanıza...:31:

Aman canım ya, sanki koltuk altında çim saha varmış gibi yazmışsın :37:. İnsanlık hali, ne var bunda?

Erkek arkadaşının kıl, tüy sorunu olmuyor herhalde :27:...

Ay haklisin valla biz bu kadar bakimli olmaya calisirken onlardan bide boyle bi muamele gormek insani delirtir.

Abim sataşir bana kollarim da var acik renkli aldiris etmem bende bigün sataşip durdu uyuzluguna tuttum bi bacagindaki killardan bi kollarindan cektim bi guzel :D sonra dedim bu aciyi tüm vucudunda kil cikan yerlere uyguladigini düşün daha ondan sonra ne bakimima ne biseyimi laf ediyo :D

Tum konularinizi okudum Allah sabir versin size bu ne kardesim kendini bulunmaz hint kumasimi zannediyor bu Allah askina boylelerini tepenize cikarmayin..gorduysen killari sus soyleme hicmi kirilcagini dusunmemis ayip!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sevgilim buluşalım dediğinde ben bakımsızım diyordum hani çok az bıyık çıkar ya alınacak kadar bile olmaz. O derece ama yine de tik olurdu bende. Buluşmayalım bakımsızım diyordum olsun diyodu. Tüm hayırlara rağmen o buluşma olurdu neyse ben de sürekli mahçup oluyorum falan diypdum bigün dedi ki ya önemli değil diyorum ne diyim utanmıyo musun bu halde gelmeye mi diyim onu mu istiyosun dedi. Ben de dedim ben gelmiyorum zaten sen önemli değil diyosun çağırma o zaman dedim. Buluşmada da demek utanmıyo muyum öyle mi falan dedim. Sonra bu son derece iddialı bi şekilde "rahatsız olsam GİT AL ŞUNLARI ÖYLE GEL Derim dedi elini kolunu kullanaraktan...

Sonrasıııııı

ONU DEDİĞİNDE NAPARIM HABERİN VAR MI SENİNN????? ile son buldu.

Bana oran öyle buran böyle diyen bi kendini beğenmişin yanında durmam güzel kardeşim. İnsanız sonuçta. Nolmuş yani gitmiş koltukaltına mı bakmış?

Utanmak yerine ben bu kadar yaptım bidahakine sen yapıştır sen çek benden bu kadar işine gelirse de[emoji35]

Not: biraz fazla garip olduğumun farkındayım [emoji2] ama öyle yani işlerine gelirse[emoji57]

4-5 kılı görmeyi başarabilen şahin gözlü sevgilini tebrik ediyorum
4-5 kıl nedir ki ya
Hiç 4-5 kılsız olduğum gün olduğunu sanmıyorum
4-5 kıl benim için kılsızlıktır

Insan farkedince utanabilir, ama senin sevgilin ozellikle rezil edip utandirmis seni. Insanlik hali yani, ya gormezden gelseydi, ya da baska sekilde soyleseydi. Sinirlenip, aman kolunu kaldirma sakin diye eve goturmeler. :37: Ne bileyim, hanzo gibi. :1:

Bir de askili bile giyilse ille koltuk alti o kadar gorunmuyor ki. Hem sen kollarin havada mi geziyorsun da kollarini kaldirma demis. Orasi da garibime gitti.
Bile isteye bakiyordur var mi birsey diye, sonra da sinirle soyluyor. Aman ne bileyim, son derece itici geldi bana bu kisi acikcasi.

Baska acigini yakalarsa daha coook utandirir seni bu. :ssz:

Acaba askili giyinince gozlerini fal tasi gibi acip yakaladigi killari, sapikca israr ettigi telefon fantazilerine de dahil edecek mi...?

Bu arada ben de utanirdim ama bukadar buyutulcek birsey degil.
Asil sorun olarak gormeniz gereken askili giydiniz diye gerilmesi, acik aramasi ve yakaladiginda da size sertce soyleyip azarlar gibi yaklasmasi.
Hepsi haddini bildirmediginizden oluyor...
Telini acmayacaksaniz bu sebeple acmayin iki kil gordu diye degil.

Masallah kendisi "tuy dikme"de usta zaten.

Cok rezil olacak, tum guvenini yitirecek birsey degil bu insanlik hali. Ben agda veya epilasyondan sonra jilet yapiyorum. Boylece bolgede kil kalmadigindan emin oluyorum. Sana da oneririm.

Ayrica erkek arkadasiniz boyle birseyi sinirli sinirli soylemesi, ancak tecrubesiz, daha pek bisey bilmeyen bir insan oldugundan dolayi oldugunu dusunuyorum.

uzme kendini

babamın bir sözü geldi aklıma
ne zaman kıl tüy mevzusu olsa aklıma gelir zaten

- erkeğin kıllısı HZALİDEN
kadının kıllısı ayıdan gelirmiş
:27:
bu söz öylesine yer etmiş ki bana
kıl tüy konusunda inanılmaz hassasım
ama şuda varki
erkeklerin kökünde bir ayılık oluyor zaten
kılları olsun olmasın
:27::27::27::27::27:

şaka gibi muhabbet şimdi sevgilin medeni bir erkek olduğunu sanıyor değil mi kılına kadar müdahale var burda :24::64:yaşınız çok mu küçük evlendikten sonra yandın o zaman sen biz ağda kullanan bayanlar bi müddet illaki pis durmak zorunda kalıyoruz hatta benim gibi 5. gün çıksa ne yapacaksın..hazır konu burda kızlar konununda selameti açısından ağdayla ilgili bilmemiz gereken püf noktalar var mı benide aydınlatsanıza...:31:

Direk lazer tatlım kökten çözüm :27:
Ben yaptırdım kurtuldum, 2-3 tane incecik çıkıyor onları da pıt pıt çekiyorum bitiyor :) heryerime yaptırdım rahatladım valla ilerde kıl tüy sorunum olmasın diye :32: Benim ki kendi bakıyodu lazere gittiğimi bildiği için bakayım çıkıyormu diye :1: Bu konularda rahat olmak lazım sonuçta onda da var yani ne yapalım :)

bazı erkeklerin hayal dünyası çok geniştir..kadın denilen mahlukatı pürüzsüz bal gibiparlak beden kıvrımlı vücut büyük ama dik göğüsler sıkı yuvarlak bir kalçadan ibaret olduklarını düşünürler...sonra paket açılır yer çekimine yenik düşen göğüsler yer yer çatlak ve selülitler bazen aşırı zayıf sopa gibi bir beden bazen etli butlu kıvrımların dibine vurmuş balık gibi bir bedenle karşılarız onları..sonra ne mi olur...her rüya bir gün muhakkak son bulur :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ben yaptırdım kurtuldum, 2-3 tane incecik çıkıyor onları da pıt pıt çekiyorum bitiyor :) heryerime yaptırdım rahatladım valla ilerde kıl tüy sorunum olmasın diye :32: Benim ki kendi bakıyodu lazere gittiğimi bildiği için bakayım çıkıyormu diye :1: Bu konularda rahat olmak lazım sonuçta onda da var yani ne yapalım :)

lazer ne kadar sürede bitiyo
ben başlamak istiyorum ama tekrar çıkıyo dediler
o sebeple iğneli yaptırsam mı diye düşündüm

bazı erkeklerin hayal dünyası çok geniştir..kadın denilen mahlukatı pürüzsüz bal gibiparlak beden kıvrımlı vücut büyük ama dik göğüsler sıkı yuvarlak bir kalçadan ibaret olduklarını düşünürler...sonra paket açılır yer çekimine yenik düşen göğüsler yer yer çatlak ve selülitler bazen aşırı zayıf sopa gibi bir beden bazen etli butlu kıvrımların dibine vurmuş balık gibi bir bedenle karşılarız onları..sonra ne mi olur...her rüya bir gün muhakkak son bulur :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

gerçek hayatın fotoşoku(!):1::1:

benimkinin laf söz hakkı yok bu kıl tüy mevzuuunda zira kendisi zaten doğal bir kaloriferle yaşıyor göğsünde :1::1::1::1: bi de dökülüyorlar sağolsunlar eve gelen kedimi besliyonuz diyo...canına tak etmiş dün jilet mi atsam diyodu bende kızdım istiyosan makasla keselim azıcık katlan acısına ben ağda yapiim diye..gözleri aynen :53::53::53: oldu..bilmiyom bu gün ne diyecek :1::1::1::1:

izledikleri filmler yüzündendir :27:

Hayır yazmayım dıorum nedemek eve kadar kolunu kaldırma nevar bunda yanı cok sacma ve gereksız bı konusma!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimkinin laf söz hakkı yok bu kıl tüy mevzuuunda zira kendisi zaten doğal bir kaloriferle yaşıyor göğsünde :1::1::1::1: bi de dökülüyorlar sağolsunlar eve gelen kedimi besliyonuz diyo...canına tak etmiş dün jilet mi atsam diyodu bende kızdım istiyosan makasla keselim azıcık katlan acısına ben ağda yapiim diye..gözleri aynen :53::53::53: oldu..bilmiyom bu gün ne diyecek :1::1::1::1:

Ben sevgilime yapmıştım pişman değilim :1::1::1::1::1::1:

acaba erkek arkadaşınız 7/24 pürüzsüz bakımlı filan mı dolaşıyor? 3-4 kıl tüy lafı mı edilir sevgiliye yahu. Valla benim ki dese bir höst derim. Tüy varsa benim tüyüm kime ne, gözden kaçmış nolcak ki

Bence iyiliğininiz için söylemiştir başkaları görmesin diye ayrıca ağda yapıp çıkmıştım kalmış diyorsunuz da orası küçük bir bölge zaten iyice aldığınızdan emin olmadan mı çıkıyorsunuz bakmıyor musunuz son kez öyle 4-5 kıl değil herhalde ki sevgilinizin dikkatini çekmiş ben sıfır kol ya da daha kısa kol giyeceğim zaman kontrol ederim hiç tahammülüm yoktur benim de. İşyerinden bir arkadaşım var koltuklarda otururuz öyle 5-6 kıl ama uzun yani kolunu da koltuğa koyar dibimde çok rahatsız olurum şimdi sizde otobüse filan binseniz ayakta gittiğinizi düşünün yanınızda da biri duruyor kolunuzu kaldırınca direkt o kişinin yüzüne denk geliyor. Yazın dikkat edin böyle şeylere sadece erkek arkadaşınız açısından değil herkes açısından.

Bence iyiliğininiz için söylemiştir başkaları görmesin diye ayrıca ağda yapıp çıkmıştım kalmış diyorsunuz da orası küçük bir bölge zaten iyice aldığınızdan emin olmadan mı çıkıyorsunuz bakmıyor musunuz son kez öyle 4-5 kıl değil herhalde ki sevgilinizin dikkatini çekmiş ben sıfır kol ya da daha kısa kol giyeceğim zaman kontrol ederim hiç tahammülüm yoktur benim de. İşyerinden bir arkadaşım var koltuklarda otururuz öyle 5-6 kıl ama uzun yani kolunu da koltuğa koyar dibimde çok rahatsız olurum şimdi sizde otobüse filan binseniz ayakta gittiğinizi düşünün yanınızda da biri duruyor kolunuzu kaldırınca direkt o kişinin yüzüne denk geliyor. Yazın dikkat edin böyle şeylere sadece erkek arkadaşınız açısından değil herkes açısından.

ama söylemenin de bir adabı yok mu? arkadaş zaten dikkat etmesi gerektiğinin farkında, uyarma şekline bozulmuş

he valla o filmler yüzünden çıta büyüyor kardeşim sektörde hatalı hiç acıması yok biz sıradan insanlara :1::1::1::1:

biz de kaslı güzel vücutlu bi sürü erkek görüyoruz tvde ama dışarıdakiler hiç öyle çıkmıyo
ben de öyle erkek isterim o zaman :27:

bu ne biçim bi diyalog yaw
kolunu kaldırma gergin gergin bide :22:

biz de kaslı güzel vücutlu bi sürü erkek görüyoruz tvde ama dışarıdakiler hiç öyle çıkmıyo
ben de öyle erkek isterim o zaman :27:

ben bunu dün bir konuda yazdım benim eşim az biraz kaşındı farklı ama kadınsal bir konuda ...verdiğim cevap
hızlı ve öfkeli yi izliyorduk vin diesel çıktı aynen tepkim
_öff ya aşkım bu erkekse sen nesin , sen erkeksen bu ne
eşimin gözler :53::53: aynen böyle..içimden geçenleri biliyor ama bozulmasına yetti mi yetti :1::1::1::1::1:
kısasa kısas,ne kadınlığıma ne kiloma ne kılıma ne tüyüme ...gördün beğendin aldın bende insanım benimde hormonlarım var:12::12::12::33::33:

Back
X