• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar rezil olamazdim

lazer ne kadar sürede bitiyo
ben başlamak istiyorum ama tekrar çıkıyo dediler
o sebeple iğneli yaptırsam mı diye düşündüm

Canım yerine göre değişiyor. Bazı yerler bitene kadar diyor bazılarıda seans olarak anlaşıyor. Ama araştırıp öğrendiğim kadarıyla koltukaltı haricindeki diğer bölgeler en az 10 seans olmalıymış. Ve tabi her reglinden 3-4 gün sonra gidiyorsun. Ben parça parça almıştım paketi o yüzden hesapladığımdan daha uzun sürdü. 1,5 yılımı falan aldı anlayacağın. Ve yaklaşık 2 yıldırda denize gidip bronzlaşamıyorum sakıncalı olduğu için :31:
Ağustos sonunda başlamak en doğrusu bu arada. Tekrar çıkmaz canım, iyi bir yere gidersen kökten çözüm oluyor. Çıkıyor diyenler büyük ihtimalle kalan tüyleri ağdayla alıyorlardır. O zaman kökler yeniden canlanıyormuş çünkü.. Benim genitalimde umduğum gibi olmadı o nedenle oraya hala devam edıyorum ama eski haline bakarsak şu anda çok çok iyi. İğneli iz bırakıyor diyorlar, şimdi yeni cihazlar çıkmış. Diod ütüleme sistemi diyorlar. En yenisi oymuş.

Canım yerine göre değişiyor. Bazı yerler bitene kadar diyor bazılarıda seans olarak anlaşıyor. Ama araştırıp öğrendiğim kadarıyla koltukaltı haricindeki diğer bölgeler en az 10 seans olmalıymış. Ve tabi her reglinden 3-4 gün sonra gidiyorsun. Ben parça parça almıştım paketi o yüzden hesapladığımdan daha uzun sürdü. 1,5 yılımı falan aldı anlayacağın. Ve yaklaşık 2 yıldırda denize gidip bronzlaşamıyorum sakıncalı olduğu için :31:
Ağustos sonunda başlamak en doğrusu bu arada. Tekrar çıkmaz canım, iyi bir yere gidersen kökten çözüm oluyor. Çıkıyor diyenler büyük ihtimalle kalan tüyleri ağdayla alıyorlardır. O zaman kökler yeniden canlanıyormuş çünkü.. Benim genitalimde umduğum gibi olmadı o nedenle oraya hala devam edıyorum ama eski haline bakarsak şu anda çok çok iyi. İğneli iz bırakıyor diyorlar, şimdi yeni cihazlar çıkmış. Diod ütüleme sistemi diyorlar. En yenisi oymuş.

lazer bölümüne baktım da o ütüleme sisteminden çoğu kişi memnun kalmamış
herkes başka birşey diyo kafam karıştı
iğnelide uzun sürüyomuş ve uzman çok önemliymiş yoksa iz kalıyomuş ama ayva tüyleri için iğneliden başka çözüm yok

ben artık iyice araştırıp öyle bi karar vericem
bi de yurtdışı eğitim ihtimalim de var o yüzden napıcamı bilmiyorum ya bıktım ağdadan ve benimki kısa sürede geri çıkıyo ve cildim yıpranıyo

BursAnkara :1::1::1:
Yakınız canım, merak ediyorum erkeklerde böyle ağdacıya gidip yaptırıyo mu ki?

Benimki ablasına yaptırmıştı bir keresinde göğsü için :1: Solaryuma falanda gider bakımlı beyimiz :35:
Kollarımda ince tüyler var onlara takılır bazen , sonra ben onları aldırcam dediğimde saçmalama belli olmuyo bile falan der :) O konuda rahatım allahtan :)

benimkinin laf söz hakkı yok bu kıl tüy mevzuuunda zira kendisi zaten doğal bir kaloriferle yaşıyor göğsünde :1::1::1::1: bi de dökülüyorlar sağolsunlar eve gelen kedimi besliyonuz diyo...canına tak etmiş dün jilet mi atsam diyodu bende kızdım istiyosan makasla keselim azıcık katlan acısına ben ağda yapiim diye..gözleri aynen :53::53::53: oldu..bilmiyom bu gün ne diyecek :1::1::1::1:

Bizimkinin canı çok katı. Göğsüne yaptırırdı ablasına :1: O yüzden ağda acısına ne var ki diyor ama öyle karışmazda. Bazen bilerek sorarım evlenince ya çıkarsa, hamile olduğumda alamazsam diye takılırım o da ben varım burda falan der :) Tabi biliyor öyle bir derdimin olmayacağını rahat beyfendi :1:

Benimki ablasına yaptırmıştı bir keresinde göğsü için :1: Solaryuma falanda gider bakımlı beyimiz :35:
Kollarımda ince tüyler var onlara takılır bazen , sonra ben onları aldırcam dediğimde saçmalama belli olmuyo bile falan der :) O konuda rahatım allahtan :)

Valla bu kıl, makyaj saç filan bu konu da hiç takıntısı yok.
Ben de dikkat ederim ama insanlık hali tabi.
Göğsündekileri azaltırım biraz kaşının ortasınıda hallederim :1:
Ben olmasam napacak ya iyki varım :1::1::1::9:

lazer bölümüne baktım da o ütüleme sisteminden çoğu kişi memnun kalmamış
herkes başka birşey diyo kafam karıştı
iğnelide uzun sürüyomuş ve uzman çok önemliymiş yoksa iz kalıyomuş ama ayva tüyleri için iğneliden başka çözüm yok

ben artık iyice araştırıp öyle bi karar vericem
bi de yurtdışı eğitim ihtimalim de var o yüzden napıcamı bilmiyorum ya bıktım ağdadan ve benimki kısa sürede geri çıkıyo ve cildim yıpranıyo

Tatlım diod sistemi kalın köklerde işe yarıyor. Yani ilk başlayacaksan diodu öneririm. Zaten gitmeden bir akşam önce jilet yapman gerekiyor, e haliyle kökler biraz kalınlaşıyor. Ve diod sistemi % 100 olmasa da %90 bitiyor. Benim bacağımda tek tük çıkıyor onları da cımbızla falan çekiyorum veya epilatör kullanıyorum. Çıkıyor ama ince olduğu için görünmüyor. Gerçi benim tüyler siyahtı, şimdi sarılar kaldı dediğin gibi ayva tüyü.
Ama iyi araştırman lazım, ben başta iyi bir yere gitseydim genitalim için hala uğraşıyor olmazdım. Ütüleme olana yeni başladım bakalım bunun nasıl etkisi olacak. Bir de her ay düzenli gitmen lazım etkili olması için.

valla söyleyemez, şakaylada söyleyemez, sinirli bi şekilde hiç söylemez, haddi değil çünkü
böyle şeyleri ancak söyleyecekse insanın kankası, kardeşi söyler o da şakayla karışık

aynen katılıyorum size . söylememesi gerekirdi ne kadar utanmıştır konu sahibi ndüşünmek bile istemiyorum. düşüncesiz adam

Kizlar cok fena rezil oldum . lutfen icimi rahatlaticak bi seyler soyleyinn

Bugun sevgilimle bulustumm ayrilirken sakin kolunu kaldirma eve gidene kadar dedi sinirli bi sekildee. Ben ne var ya noluyo dedim gizli bi yerde koltuk altina bak anlarsin dedi. Ondan ayrilinca koltuk altima bi baktim dört beş tel siyah kıl.. İnanamadım basimdan asagi kaynar sular dökuldu.

Sabah aceleyle yapmistim agdayi gozumden kacmis demek son anda askılı giymeye karar vermistim cunkuu

Kizlar cok utandim ya zaten ozguveni tam bi insan degilim zaten iyice gittii

Benden sogumustur diye dusunuyorumm o beni hep bakimli bildi bu olay cok kotu oldu ya

Madem gordu yuzume niye vuruyo onda da suç var cooook utaniyorumm

Ariyo acmiyorum bu konuyu acar diye yerin dibine gectim gercekten

kendi kıllarına baksın.
insanız illaki olacak tüyümüz kılımız.
buna sinirlenmek niye??????

Valla bu kıl, makyaj saç filan bu konu da hiç takıntısı yok.
Ben de dikkat ederim ama insanlık hali tabi.
Göğsündekileri azaltırım biraz kaşının ortasınıda hallederim :1:
Ben olmasam napacak ya iyki varım :1::1::1::9:

Haha o da anlasın biraz işte böylelikle :))
Arada zaten sıfır makyaj görmesi lazım sonra mazallah sen böyle değildin falan demesin ilerde di mi :1:
Ben de çok sık makyaj yapan biri değilim hele bu sıcakta onun için uğraşamam yani görsün bakımsız hallerimi de sonra hayal kırıklığı olmasın :37:

ben bunu dün bir konuda yazdım benim eşim az biraz kaşındı farklı ama kadınsal bir konuda ...verdiğim cevap
hızlı ve öfkeli yi izliyorduk vin diesel çıktı aynen tepkim
_öff ya aşkım bu erkekse sen nesin , sen erkeksen bu ne
eşimin gözler :53::53: aynen böyle..içimden geçenleri biliyor ama bozulmasına yetti mi yetti :1::1::1::1::1:
kısasa kısas,ne kadınlığıma ne kiloma ne kılıma ne tüyüme ...gördün beğendin aldın bende insanım benimde hormonlarım var:12::12::12::33::33:

ayyy evet ya en sinir olduğum şey. şunun saçı ne uzun. yok şu böyle. yok sende böyle takı taksana. yok saçını sen neden böyle yapmıyorsun. birgün dedim elimizde mal bu ötesi yok dedim sustu ama akıllanmazlar

biz neden diğer erkeklerle karşılaştırmıyoruz eşlerimizi

Haha o da anlasın biraz işte böylelikle :))
Arada zaten sıfır makyaj görmesi lazım sonra mazallah sen böyle değildin falan demesin ilerde di mi :1:
Ben de çok sık makyaj yapan biri değilim hele bu sıcakta onun için uğraşamam yani görsün bakımsız hallerimi de sonra hayal kırıklığı olmasın :37:

En iğrenç halimi de gördü sevgi de bi azalma yok şükür :1::1:

$biyikli-sisme-kadin_584776.webp :27::27:

amaaan sanki bana onlar cilllop gibiler boşversene :32:

ama yani hoş olmamış öyle sinirli sinirli yapması salak mı ne :20:

İnsanlık hali olabilir ama gerçekten utanılacak bir şey :26: Sevgiliniz de iyi yapmış bence uyarmakla,soğuduğunu da düşünmüyorum... Fazla takmayın derim :36:

ben bunu dün bir konuda yazdım benim eşim az biraz kaşındı farklı ama kadınsal bir konuda ...verdiğim cevap
hızlı ve öfkeli yi izliyorduk vin diesel çıktı aynen tepkim
_öff ya aşkım bu erkekse sen nesin , sen erkeksen bu ne
eşimin gözler :53::53: aynen böyle..içimden geçenleri biliyor ama bozulmasına yetti mi yetti :1::1::1::1::1:
kısasa kısas,ne kadınlığıma ne kiloma ne kılıma ne tüyüme ...gördün beğendin aldın bende insanım benimde hormonlarım var:12::12::12::33::33:

biz de kaslı güzel vücutlu bi sürü erkek görüyoruz tvde ama dışarıdakiler hiç öyle çıkmıyo
ben de öyle erkek isterim o zaman :27:

bazı erkeklerin hayal dünyası çok geniştir..kadın denilen mahlukatı pürüzsüz bal gibiparlak beden kıvrımlı vücut büyük ama dik göğüsler sıkı yuvarlak bir kalçadan ibaret olduklarını düşünürler...sonra paket açılır yer çekimine yenik düşen göğüsler yer yer çatlak ve selülitler bazen aşırı zayıf sopa gibi bir beden bazen etli butlu kıvrımların dibine vurmuş balık gibi bir bedenle karşılarız onları..sonra ne mi olur...her rüya bir gün muhakkak son bulur :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

4-5 kılı görmeyi başarabilen şahin gözlü sevgilini tebrik ediyorum
4-5 kıl nedir ki ya
Hiç 4-5 kılsız olduğum gün olduğunu sanmıyorum
4-5 kıl benim için kılsızlıktır

Tum konularinizi okudum Allah sabir versin size bu ne kardesim kendini bulunmaz hint kumasimi zannediyor bu Allah askina boylelerini tepenize cikarmayin..gorduysen killari sus soyleme hicmi kirilcagini dusunmemis ayip!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak şimdi çooooooooooook rahatlayacak için. Julia Roberts bir ödül töreninde :1::1:

Eki Görüntüle 1209928

bu ne beeeeeee:53:

Sizin başınıza gelen rezillik değil insanlık hâli, ancak sevgilinizin yaptığı şey kesinlikle ve kesinlikle rezillik.

Bu gibi durumlarda insanlar durumun farkına varabilsinler diye şakayla karışık uyarılır, sizinki sizi rencide etmek istemiş ve ne yazık ki başarmış. Kıl tüy olayına çok takılmayın ama arkadaşlar eski konularınız konusunda haklı iseler -ki öyledirler- bunun üstünde durun.

Bir de eski üyeler kesin hatırlar, gençten bi kız ve çok kıymetli sözlüsü vardı. Bunlar evlenip sözlüsünün ailesinin kabile gibi 15 kişi yaşadığı eve yerleşeceklerdi, ama kızın tek taktığı şey istenmeyen tüyleriydi. Sözlüsü hoşlanmıyormuş da... Onu hatırladım şimdi.

herzaman temiz olmakta fayda var tabiki ama 4-5 tüy içinde bu kadar kırıcı olunmaz evlenince ne hallerinize şahit olacak özellikle doğumdan sonra tüy sorunuyla baş etmek iyice zorlaşıyor heleki sezeryansa biraz anlayışlı olmak lazım

Back
X