Selam arkadaslar nerden nasil anlatacagimi bilmiyorum.5 yildir bi beraberligim var uzun cabalar ugraslar sonucunda sonundaa istedigimiz oldu ve nisanlandik ama birbirimizden ayri yerlerde yasiyoruz ben yurt disinda o türkiyede.. hatta nikahimiz bile Oldu dugunumuze daha 4 5 ay var.. Biz birbirimizii cok seviyoruz cok savaslar verdik birbirimiz icin cok agladik cok yiprandik ve amaclarimiza ulastiktan sonra nankörluk ettik.. Nisanlimlaa hergun kavga ediyoruz sabah iyiysek aksam mutlaka kötuyuz birbirimizee diyemiycegimiyy kaldiramiycagimiz laflari der oldu.. bazen cok ustune gittigimi dusunuyorum ama yuregimee söz geciremiyorum benim yuzunden kendinisinee zarar veriyor bayiliyor sinriinden tutuluyor herseye asiri tepki veriyorr ve ben artik onun halini göre göre kendimi sucluyorum artik psikolojim cok bozuldu bana senin yuzunden bu hallere geldim senin yuzunden hasta olucam diyip duruyor kendimi cok suclu hissediorm onu boyle gordukce cekip gitmek istiyorum ama yapamiyorm sanki artik beni sevmiyor benden skldi benden soguduu beniimle konusmaktan zevk almiyor diye uzuluyorum onu mutlu edemedigimi dusundugum icin dengelerim alt ust olduu.. aslinda herseyy onun ufacikk bii hareketiylee abartilcak bisey yok aslindaa ama bana verdigi sözuu cignemesiinden sonra cok degistimm ona karsi bi guvensizlik olustu ihanet aldatmaa degil... ama sözunu tutamama.. buda benim psikolojimi cok etkiledi artik ona guvenemiyorumm sevdigini bilsemde icimdee bi guvensizlik var artik neden bilmiyorum onu hergun telefonda sinirlendiriyorumm uzuyorum aglatiyorum ama durduk yere degill bazen bana eski sevdigimm deilmis gbi geliyor uzerine gidiyorum zitlasiyorumm agliyor bukadar severkenn niyee diyoo niyee.. surekli konustugumuz icinn skldkmi acaba diyorum cunku konustukca kavga ediyoruz ama araya biraz zaman koysam ki zaten uzagiz bu bize iyi gelmez diye dusunuyorum herseyii iyi yapicam derken sogumaya neden olabilir zaman bizim icin.. cok calisiyorr eskisi kadar ilgilenmiyor.. herseyy cok siradan geliyor artik bna eski sevenimi ozluyorumm ustumee duserdi renkliydi hayatimiz ama simdi monotonlastii dengelerim psikolojim cok bozuldu kizlar sizce ne yapmam lazim ?