• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar sevilebilir mi bir insan

armina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
4
0
86
58
Afyon
BU KADAR SEVİLEBİLİR Mİ BİR İNSAN?

Delice bir ask bu biliyorum, kendimde degilim seni severken, kendim olamiyorum Bu kadar sevilemez, bu kadar ozlenemez bir insan diyorum; imkansiz diyorum boylesine bir aski bu kadar kucuk bir yurege sigdirmak Ama seni sevdikce buyuyorum ben de bu askla birlikte, seni sevdikce devlesiyorum, seni sevdikce hicbir seyin imkansiz olmadigini goruyorum.

Bu kadar sevilebilir mi bir insan

Bu kadar ozlenebilir mi

Insan kendini ne kadar asabilir

Ve ne kadar yasayabilir bir insanı

Ancak bu kadar

Benim sevdigim, benim ozledigim, benim istedigim, benim yasadigim kadar

Hicbir kadin hicbir erkegi

..ve hicbir erkek hicbir kadini

Bu bicim.. bu bicim sevmedi

Her gordugunde yeniden, en bastan sevmeye baslamak ve hic eskimemesi sevginin, hic alisilamamasi, her gordugunde yine, yine, yine heyecanini yasamak o ilk gorusun, ilk bakisin, ilk dokunusun Yuzunun kizarmasi, yureginin yanmasi, ellerinin titremesi her bakista

Ondan uzak oldugun dakikalarin katlanilamaz olmasi, bir kez sesini duyabilmek icin delice çaldirmak telefonlari, aksam eve dondugunde orada olacagini bile bile, ona son kez veda ediyormus gibi yureginin yanmasi evden cikarken, ve donuslerinin her aksam bir bayram havasinda olmasi

Isminin gecmedigi hicbir konuyu can kulagiyla dinleyememek ve asla mutlu olamamak o yaninda yokken, gordugun herkesi ona benzetmek, konustugun herkese onu anlatmak, her aninda onu yasamak

Yanindayken bile ozlemek, uyurken bile ozlemek, dokunurken bile ozlemek

Imkansiz mi?

İmkansız diye birşey yoktur armina..Aşk güzel bir duygudur.Bende senin gibi çok özlüyorum sevdiğimi.Hicbir kadin hicbir erkegi

..ve hicbir erkek hicbir kadini

Bu bicim.. bu bicim sevmedi

Bu sözlerin çok hoşuma gitti sanki beni anlattın.;)Paylaşımın çok güzeldi.Yüreğine sağlık.

bu kadar sevmek imkansız değildir ama ... ama..karşılıklı bu derece sevmek imkansızdır..bi taraftan bi taraf noksandır bu yaşanmışlıkta..

-insan yaradılışı itibarıyle çiğ süt emmiş ya ne doğru bi deyiştir bu.:)- bu kadar yoğun bi sevgi karşısındaki kişi tutunamaz biyere savrulur.. kendini kaybeder..

bu kadar sevmek imkansız değildir ama ... ama..karşılıklı bu derece sevmek imkansızdır..bi taraftan bi taraf noksandır bu yaşanmışlıkta..

-insan yaradılışı itibarıyle çiğ süt emmiş ya ne doğru bi deyiştir bu.:)- bu kadar yoğun bi sevgi karşısındaki kişi tutunamaz biyere savrulur.. kendini kaybeder..

kesinlikle katılıyorum.. bende aynı burada anlatılan gibi sevdim aa bile fazlası belki agzımdan adının cıkmadığı bir saat geçmedi onu gordukten sonra, ve nekadar zamandır bırlıkte olsakda bulusulacagı zaman sabahın korunde baslardım hazırlanmaya aksama zor yetısırdım, sacım onun ıstedıgı renk, ojem onun ıstedıgı renk..

ama degil bukadar sevmek, hic sevmemis demek ki gitti...

dediin gibi ma gitmeseydi bile katılırdım ıkı taraf da bukadar asık olmuyor..

:14:bu kadar çok seven birisi çıkarsa karşına ona sıkı sıkı tutunmak gerekiyormuş,
çünkü hayatında ki insan o seni sende onu sevsende, eğer seni hani o karşılıksız seven insandan daha az severse canı yanıyormuş insanın.

Back
X