- 22 Mart 2024
- 45
- 20
- 8
- 28
- Konu Sahibi papatyaseverbiri
Şuan gebelik var mı sizde yaptırdınız mı işe yaradı mı acaba sadece bu ay tevafuk denk geldi normalde ben özele gidiyorum ama adet sonrası hemen yumurtlama gördüm devletde de randevu bulup gittim ve evet sağ tarafta yumurtlama var dedi ama kist de var demişti ama gebelik düşündüğün için de ilaç vermiyorum demişti demek ki dedim ciddi değil bu aydan umudum o yüzden çok yok ama galiba olmazsa yumurtlama takibinden başlayayım çünkü sağ mı sol mu bilmeyince boşa geçen aylar oluyor cidden hevesle aynen en azından sol sağ bilirsem ona göre davranırım boşuna heves etmem sol falan olursa işte çünkü her ay yoruldum yorucu gelmeye başladı zaman geçiyor oğlum büyüyor ben artık bazı şeyleri kaldıramıyorum oğlumda da uğraşmıştım çünkü bu işler çok yorucu ya Allah yardımcımız olsun
Benim tüp bebek aşılama gibi durumlarım oldu biraz uzun ve karışık bir süreç. Çok üzüldüm zaman harcadım, size önerim eğer kendinizi yipratacak ve endiselenecekseniz takip yaptırmayın kendiniz yapın. Bu kişiden kişiye değişir bazıları doktor kontrolünde rahat hisseder. Ovulasyon testleri bence işinizi görür su an icin. Ben bir gecenin günlüğü olanları kullanıyordum. Bir de onun testleri 18 mm olana kadar koyu vizgi çıkmıyor o yuzden sağlıksız gebelik de olmamış oluyor nasip tabi de. Her doktor da düzgün tespit yapamıyor malesef 2 senem boşa gitti benim düşünün.Şuan gebelik var mı sizde yaptırdınız mı işe yaradı mı acaba sadece bu ay tevafuk denk geldi normalde ben özele gidiyorum ama adet sonrası hemen yumurtlama gördüm devletde de randevu bulup gittim ve evet sağ tarafta yumurtlama var dedi ama kist de var demişti ama gebelik düşündüğün için de ilaç vermiyorum demişti demek ki dedim ciddi değil bu aydan umudum o yüzden çok yok ama galiba olmazsa yumurtlama takibinden başlayayım çünkü sağ mı sol mu bilmeyince boşa geçen aylar oluyor cidden hevesle aynen en azından sol sağ bilirsem ona göre davranırım boşuna heves etmem sol falan olursa işte çünkü her ay yoruldum yorucu gelmeye başladı zaman geçiyor oğlum büyüyor ben artık bazı şeyleri kaldıramıyorum oğlumda da uğraşmıştım çünkü bu işler çok yorucu ya Allah yardımcımız olsun
Kendim icin de şüphelerim hala regl başlangıcı bugun ama bakalım test yaptim