Bu kadar silik çizgiden pozitife dönen var mı?

Bu dediğiniz şeyler nasıl oluyor acaba benim de şuan tek tüp var diğeri kapalı doktorum bi süre dene altı ay bir yıl gibi olmazsa önce yımurtlama takibi sonra klomen çatlatma iğnesi tarzı şeyler dedi ama böyle tedavi süreçleri nasıl oluyor tutması daha mı kolay bu şekilde ben normalde ara ara yumurtlama görüyorum ovulasyon ile ama onla olmayan bu tedavilerle olur mı
Canm benm olursa bu 3.çocuğum olacak diğerlerinde Rabbim aratmadı çok şükür ama bu 2 yıldır korunmuyoruz ama yinede olmadığı için dr uma hamile kalmak istiyorum dedim oda bi sorun yok ama hamile kalmanı kolaylaştıralım dedi letuyu (klomen tarzı hap buda ) yumurta kalitesi için verdi.
Pcos var bende ama o gebeliğe engel değil dedi.
Ama bakalım olmuyor bir türlü.

Canm benm olursa bu 3.çocuğum olacak diğerlerinde Rabbim aratmadı çok şükür ama bu 2 yıldır korunmuyoruz ama yinede olmadığı için dr uma hamile kalmak istiyorum dedim oda bi sorun yok ama hamile kalmanı kolaylaştıralım dedi letuyu (klomen tarzı hap buda ) yumurta kalitesi için verdi.
Pcos var bende ama o gebeliğe engel değil dedi.
Ama bakalım olmuyor bir türlü.
Yaa inşallah nasip olur benim de olursa inşallah ikinci olacak işte geçen yıl dış gebelik yaşadım tek tüplü olduğumu öğrendim her şey şuan zor ve imkansız gibi geliyor Rabbim büyük tabi ama umudum azalıyor doktorum da tek tüple de olur dediği için zaman attı bekliyorum ama dört ay falan olacak olmadı olmazsa da bende Ekim Kasım gibi gidicem yeniden doktora galiba böyle tedaviler başlayacak sırasıyla

Yaa inşallah nasip olur benim de olursa inşallah ikinci olacak işte geçen yıl dış gebelik yaşadım tek tüplü olduğumu öğrendim her şey şuan zor ve imkansız gibi geliyor Rabbim büyük tabi ama umudum azalıyor doktorum da tek tüple de olur dediği için zaman attı bekliyorum ama dört ay falan olacak olmadı olmazsa da bende Ekim Kasım gibi gidicem yeniden doktora galiba böyle tedaviler başlayacak sırasıyla
İnşallah canım. Hayırla ve sağlıkla inşallah. Birde tedavili dene bakalım. En azından kolaylaşır kalman.

Böyle bi algı da var yani diyorlar sağ olursa hep erkek diye benim bi oğlum var ama şimdi erkek belirliyor cinsiyeti ay kafam yani ne bilim yumurta seçiyor ee yani hadi oda erkeği seçiyorsa diyorum sonra 😅😅
😂😂
Benim de sağ tüp çok iyi sol tüp biraz zayıf. Yumurta sağdan oldu bu ay merak ediyorum erkek bebek istiyorum kısmetse🤗🤲🏻

😂😂
Benim de sağ tüp çok iyi sol tüp biraz zayıf. Yumurta sağdan oldu bu ay merak ediyorum erkek bebek istiyorum kısmetse🤗🤲🏻
Benim oğlum nerden oldu bilmiyorum ama sol tüp kapalı imiş ne zamandır onu da bilmiyorum ama şunu diyorlar adetten hemen sonra döllenme olursa erkek bebek adetten bir hafta sonrası kadar falan olursa gibi kız diyorlar benim oğlum da evet adetten hemen sonra iki üç gün sonra yımurtlama görmüştüm oğlum oldu ama kızı bilmem 😅

Bu dediğiniz şeyler nasıl oluyor acaba benim de şuan tek tüp var diğeri kapalı doktorum bi süre dene altı ay bir yıl gibi olmazsa önce yımurtlama takibi sonra klomen çatlatma iğnesi tarzı şeyler dedi ama böyle tedavi süreçleri nasıl oluyor tutması daha mı kolay bu şekilde ben normalde ara ara yumurtlama görüyorum ovulasyon ile ama onla olmayan bu tedavilerle olur mı
Bence direk yumurta takibi yapın doktorunuzla beraber istiyorsaniz, ben 1 sene bekledim boşuna bu şekilde, istiyorsaniz gidin söyleyin doğal yolla takip edip yonlendirsinler en azından şansınız artar

Bence direk yumurta takibi yapın doktorunuzla beraber istiyorsaniz, ben 1 sene bekledim boşuna bu şekilde, istiyorsaniz gidin söyleyin doğal yolla takip edip yonlendirsinler en azından şansınız artar
Şuan gebelik var mı sizde yaptırdınız mı işe yaradı mı acaba sadece bu ay tevafuk denk geldi normalde ben özele gidiyorum ama adet sonrası hemen yumurtlama gördüm devletde de randevu bulup gittim ve evet sağ tarafta yumurtlama var dedi ama kist de var demişti ama gebelik düşündüğün için de ilaç vermiyorum demişti demek ki dedim ciddi değil bu aydan umudum o yüzden çok yok ama galiba olmazsa yumurtlama takibinden başlayayım çünkü sağ mı sol mu bilmeyince boşa geçen aylar oluyor cidden hevesle aynen en azından sol sağ bilirsem ona göre davranırım boşuna heves etmem sol falan olursa işte çünkü her ay yoruldum yorucu gelmeye başladı zaman geçiyor oğlum büyüyor ben artık bazı şeyleri kaldıramıyorum oğlumda da uğraşmıştım çünkü bu işler çok yorucu ya Allah yardımcımız olsun

Back
X