Bu kadar tepkim fazlami??

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
30
Ilk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Suan 5 bucuk aylik hamileyim ikinci gebeligim bitanede 3 yasinda oglum var.Gun icinde fazlasiyla yoruluyorum zaten bide isin icine hastaneydi stresiydi girince isler dahada degisiyor.Bugun yine surekli bi hastane git gellerim oldu esim o sirada cocuga bakti ki hakkini yiyemem hep ilgilidir.
Bu aralar tek sosyal aktivitem aksamlari biraz dinlenip cay icmek diyebilirim oda az once esim yuzunden zehir oldu.Oglumu yatirip kaslar baya catik bi sekilde salona geldi aciktim biraz dedi yemek yiyeli 1 2 saat oldugu icin ben acikmadim ne hazirlayim canim dedim.Yine ayni tepkiyle soguk bi tavirla konustu bilmiyorum benmi dusuncem tarzi bi yere geldi konusma bende cok sinirlendim biseymi oldu dedim once yok bisey dedi ki bu huyudur genelde o yuzden inandirici gelmedi neyse dedim yinede kalktim aparatif bisey hazirladim getirdim yemedi bende yesene dedim gonulsuz yapilan seyi yemem dedi.
Bende dayanamadim herseyi kaldirdim sinirle soylene soylene aglaya aglaya simdi hala tepkisiz bi sekilde oturuyo ayni yerinde ve bu beni cildirtiyo onun tepkisizligimi normal benim bu tepkilerimmi suan donmus durumdayim.
Uzun oldu hakkinizi helal edin...

Derdi ne , bu artistlik niye ?
Sen birşey yapmamışsınki .

Bende bunu bi bilsem canim normalde iyiyizdir ama boyle mesela durduk yere bu halleri var iste birden surati asilir bisey olsada soylemez vs.. Aksama kadar nazlarini cekiyorum gercekten.Hep sukrediyorum sorun cikarcak seyleri degil guzel tarafindan bakiyorum ama boyle oluncada sabrim tasiyo bende insanim ennihayetinde...

Bu sıcakta hamile halinizle ağır gelmiş bu trip size normal ,sizlik bi durum yok

Ben de tepkiniz nerede diye okudum okudum göremedim.

Hem hamile olacağım, hem küçük çocuğum olacak, hem tüm gün hastahane işiyle uğraşacağım, hem de koca tribi çekip onun midesini düşüneceğim.

An gelir 4 çeşit yemek yaparsınız, an gelir kolunu kalkmaz.
Şahsen o aparatifi de hazırlamaz koltukta bir güzel şekerleme yapardım.

Erkek milletini bu kadar yüzlemeye gerek yok. Acıktıysa mutfağı kilitlemediniz ya. Girip atıştırsın işte..

Sakince gidip derdini öğrenin önce. Sonra gerekirse tepki verirsiniz
Sizin bu sakiniginize ve olaylari cozmeye calismaniza hayranim. Benim gibi fevri biri asla basaramiyor. Ne derdini öğrenirim ne kendi derdimi paylaşırım.

Kendi de hazirlayabilirdi. Tüm gün çocuğa bakmak zoruna gitmiştir, erkek ya hani. Sonuçta çocuğa kadın bakmak zorunda ya hani. :işsiz:

Sizce ne olmuş olabilir.

Ve anlayamıyorum , karnı acıkınca 6 yaşındaki çocuk bile mutfağa gidip ekmek arası bir şey hazırlayabilir.

Aciktiysa acıktı git ye .

Suratı asıksa gormeyecektiniz. Yemediyse hemen toplamayacaktiniz.

Gidip oturup çayınızı icseydiniz ya.

Çocuğu gönülsüz uyutmuş olabilir mi?
Sanki kendi gönülsüzlüğünü size yansıtmış.
Eşleri hamileyken kocaların hormonları daha bir tuhaflaşıyor.:olamaz:

O bana surat yapip bisey soylemeyince ben de gule oynaya gidip hazirlamadim tabiki ama saygisizlik falanda yapmadim yani gidip atmadim onune guzelce hazirlayip getirdim sakince
Erkek milleti işte. Eşim hastayken atletini kafasına geçirmiş aşağı çekmek için beni odaya çağırıyor :) bunun için mi çağırdın deyince tribin nazın bini bir para oluyor.
Trip atası geldi demekki sizinkininde

Sizce ne olmuş olabilir.

Ve anlayamıyorum , karnı acıkınca 6 yaşındaki çocuk bile mutfağa gidip ekmek arası bir şey hazırlayabilir.

Aciktiysa acıktı git ye .

Suratı asıksa gormeyecektiniz. Yemediyse hemen toplamayacaktiniz.

Gidip oturup çayınızı icseydiniz ya.

Cok sagolun yuzumde tatli bi tebessum oldu suan bu mesaj cok haklisiniz gercekten:) genelde kendisi biseyler yaptiysa gerisini benden bekler o yuzden sanirim kendi kalkip yapmadi

Bende bunu bi bilsem canim normalde iyiyizdir ama boyle mesela durduk yere bu halleri var iste birden surati asilir bisey olsada soylemez vs.. Aksama kadar nazlarini cekiyorum gercekten.Hep sukrediyorum sorun cikarcak seyleri degil guzel tarafindan bakiyorum ama boyle oluncada sabrim tasiyo bende insanim ennihayetinde...

2. Çocuktan sonra hiç naz çekecek haliniz kalmaz.. trip atacagina derdini söylesin

Ya da Acıktıysa hazırlasın kendi, eline yapışmaz ya.. çok haklısın..

Koskaca adamın acıkınca yemekten sonra ne yiyeceğini sizmi düşüneceksiniz anlamadım. Ne istersin diye sormuşsunuz da üstelik. Dolapta karpuz peynir ne bulursan koy bana da getir derdim ben olsaydım :) demişliğimde vardır. Eşiniz gereksiz çıkışmış siz yine de fazla uzatmayın gerginlik gebelikte iyi olmuyor. “Görmedim duymadım bilmiyorum” bazen gergin anlarda işe yarıyor :)

Back
X