- 2 Ağustos 2019
- 26
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi Ucurumlar02
-
Çok haklısınız, ama canım çok yandı ve birdaha birine nasıl güvenicem bilmiyorum.Böyle bir karaktersiz için bu yazıda kullandığınız bunca karaktere yazık...
Bu durumu nasıl atlatacağım peki? Çünkü üzüldüğünü görmek istiyorum ve sürekli hesabına bakıyorum. Engellesem bile bakabiliyorum bu beni durdurmuyor. Ama her seferinde üzülüyorum. Alışkanlık oldu sanırım.Hiç takılma böyle şeylere , o kişiyede yol ver engelle her yerden . Bir gün karşına gercektten ciddi ve sana deger veren biri çıkar ki . O güveni sen kazanmayacaksın . O ztn hissettirecek merak etme .
Kendine bir meşgale bulman şart. Boş kaldıkca aklına gelecektir eminim. Kendini kaptrabilceğin başka şeyler bulmalısın. Bakarak anca kendine zarar veriyprsun cunku . Bunun sana hiçbir faydası yokBu durumu nasıl atlatacağım peki? Çünkü üzüldüğünü görmek istiyorum ve sürekli hesabına bakıyorum. Engellesem bile bakabiliyorum bu beni durdurmuyor. Ama her seferinde üzülüyorum. Alışkanlık oldu sanırım.
Aynen öyle. Gereksiz bir insan yüzünden saatlerim gidiyor. Yakında okulum başlayacak o zamana kadar bulmam lazım. Umarım en güçlü olduğum zamanda gelir, bir şey söylemem bile gerekmez. Çünkü bana yalvarmasını istiyorum. Karaktersiz olduğunu söylemesini istiyorum.Kendine bir meşgale bulman şart. Boş kaldıkca aklına gelecektir eminim. Kendini kaptrabilceğin başka şeyler bulmalısın. Bakarak anca kendine zarar veriyprsun cunku . Bunun sana hiçbir faydası yok
Sen ne kadar onu düşünmez bakmaz ve kaçarsan o okadar kovalar bu hep böyle olmustur canım. Senelerin sözü boşa mı söylenmiş KAÇAN KOVALANIRAynen öyle. Gereksiz bir insan yüzünden saatlerim gidiyor. Yakında okulum başlayacak o zamana kadar bulmam lazım. Umarım en güçlü olduğum zamanda gelir, bir şey söylemem bile gerekmez. Çünkü bana yalvarmasını istiyorum. Karaktersiz olduğunu söylemesini istiyorum.
Haklısınız. En yakın zamanda spora yazılıcam. Ve bir kişisel gelişim kursuna yazıldım oradan ilerlicem. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben babamı kaybetmiş insanım. Aslında bunlar acı bile değil ama. İnsan saygı bekliyorSen ne kadar onu düşünmez bakmaz ve kaçarsan o okadar kovalar bu hep böyle olmustur canım. Senelerin sözü boşa mı söylenmiş KAÇAN KOVALANIR
Başınız sağ olsun. Umuyorum ki bu süreci kolayca atlatabilecek güçtesiniz. Sadece kendinize değer verin yeterli. Gerisi boşş . Hepimizin başından bu tarz olaylar geçti. Fakat bir gün oluyo ki , ben ne salakmısım bunca saçma sapan şeylerle ugrasmısım şimdi yüzüne dahi bakmicagım insanlar için canımı sıkmısım diyorsunuzHaklısınız. En yakın zamanda spora yazılıcam. Ve bir kişisel gelişim kursuna yazıldım oradan ilerlicem. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben babamı kaybetmiş insanım. Aslında bunlar acı bile değil ama. İnsan saygı bekliyor
Çok saolun, aslında bu sayede gerçek yüzünü gördüm. Bana uygun olmadığını anladım. Çünkü önceden hep kendimi suçluyordum. Ama ben söz verdik diye başkasıyla konuşmadım bile. Saygı herkeste olabilen bir şey değil maalesefBaşınız sağ olsun. Umuyorum ki bu süreci kolayca atlatabilecek güçtesiniz. Sadece kendinize değer verin yeterli. Gerisi boşş . Hepimizin başından bu tarz olaylar geçti. Fakat bir gün oluyo ki , ben ne salakmısım bunca saçma sapan şeylerle ugrasmısım şimdi yüzüne dahi bakmicagım insanlar için canımı sıkmısım diyorsunuz
Aynen öyle ne yazıkküÇok saolun, aslında bu sayede gerçek yüzünü gördüm. Bana uygun olmadığını anladım. Çünkü önceden hep kendimi suçluyordum. Ama ben söz verdik diye başkasıyla konuşmadım bile. Saygı herkeste olabilen bir şey değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?