- Konu Sahibi alaraberen
Merhaba arkadaşlar kaçgündür sinirden boğulmaktayım.önce kısaca baştan anlatayım.eşimle evlendikten 15 gün eşim ve kaynatam araba almaya karar verdiler.ben ne kadar istemesemde eşime mani olamadım.kaynatamla sözde ortak aldılar.ama en çok parayı biz verdik.eşim kolumda bilezik bırakmadı.biz arabaya %80 para kattıksa kaynatam %20 anca katmıştır.belki o kadar bile katmadı.sonra gelgelelim aldıktan sonra arabaya 2 yada 3 kere bindik.aldığımız zamanda suratlarını asarlardı,belki on kere eşimi ararlardı araba lazim getir diye.sonra eşimle kimsenin desteği olmadan eşimle yemedik içmedik para biriktirdik.ev almaya karar verdik istediğimiz eve para yetmiyordu.eşim babasına arabayı satalım sen paranı al bende paramı alıp ev alacağım dedi.sattırmadı arabayı oğlum bana çokmu görüyon dedi.araba hiç satılırmı dedi.bizde istediğimi evi alamadık daha ufak,tamiratı olan daire aldık.biz ev aldıktan 2 ay sonra arabayı sattılar kaynımı o paralan evlendirdiler.bize beş kuruş vermediler aradan kaç sene geçti hala vermiyorlar.vermeyede hiç niyetleri yok.eşim sorduğu zaman anca versek sana 500 tl veririz diyor.resmen alay geçiyor.arabanın anca sigara parası kadar eder.kaynıma 4 kere kredi çektiler kendileri ödediler.görümcemlere çekiler kendileri ödediler.2 gündür daha canım sıkkın görümcemin evini tamir ettiriyorlarmış.bizim borcumuz var eşim işten çıktı.bize gelince para yok oğlum vallah diyorlar diğer çocuklarına gelince var anlamadım.eşim ilk kez 30 tl borç aldı geçen ay aldı onlardan bu ay utanmadan parayı istiyor.eşime artık iste parayı dedim.istedim vermiyorlar sadakam olsun diyor.sizce bu haksızlık değilmi.