• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar vicdansızlık olurmu

ıste bu zamn kadr ses etmedıgınızden bu kadar teepenıze cıkmıslarr...oyle pat dıyede demede dolaylı yonden soyle mesela artık su verılen paralar gelse yada daha ne kadar enayı yerıne konacaz en son sızde boyle yaparsanızz kım bıze sahıp cıkacak de kapak olsun onlaraa

işittirerek söyleyeyim yani.evet direk söyleyeyemezsem işittirmeyide düşünüyorum.ama üzerlerine alınmamayı çalışırlar.çünkü işlerine gelmez

sessiz kalan ezilir hep.
vicdansız insanlara acınmaz.
hakkınızı artık vermezler. o kadar alttan almış ki eşin.
onun zaafını kullanıyorlar.
bundan sonra sessiz kalmayın.
her fırsatta lafını sok. çünkü hakkı yenen sizsiniz. ne desen hakkın.
kötü olacaksan da ol. daha bile hayrınıza olur.
bunların arasında yolunuzu bulamazsınız.

sessiz kalan ezilir hep.
vicdansız insanlara acınmaz.
hakkınızı artık vermezler. o kadar alttan almış ki eşin.
onun zaafını kullanıyorlar.
bundan sonra sessiz kalmayın.
her fırsatta lafını sok. çünkü hakkı yenen sizsiniz. ne desen hakkın.
kötü olacaksan da ol. daha bile hayrınıza olur.
bunların arasında yolunuzu bulamazsınız.

eşime sessiz kalma dediğim zaman bana hep şöyle dedi.onlar düşünsün istiyorum,onlar yaptıklarının yanlış olduğunu anlasın utansınlar istiyorum diyor.bende sen daha çok beklersin hatalarını anlamalarını diyorum.9 senede kendi kendine anlamayan insan bundan sonra anlıyacakmı.söyle diyorum onlar anlasın diyor.

uzuldum valla ya :S çok fazla goruşmeyın sızde onlarla.. eşinde sesini cıkarmıyomukı bu tarz seylere. senın butun bılezıkler gıttı yanı oylemı? bıdaha bole hata yapmassın ınsallah kolay degıl kendı paranı kaptırmak ardından sıkıntıya dusmek. çok dikkat etmek lazım. bende evlendıkten sonra altınlarımın yarısını ıstedıler bızden kaynımgil sanki çok altınım varmış gıbı.ev alcaklarmışlarda kendılerıne :D okadar komıkkı bu ınsalar. bız vermedık araba alcaz dedık. canım benım kımseye zırnık koklatma, bende cok ıyı nıyetten kaybettım zamanında hep. azcık hayır demesını bılmelıyız.

Araba Almak İçin Sizin Evlenmenizi mi Beklemişler..? :ssz:

Son düzenleme:
en nefret ettiğim aile modeli ne demek evlat ayırmak ya .anne baba hakkı varsa evlat ayırmanında hesabı var öbür tarafta..ama eşinizede çok kızdım okurken bn sinirlendim burda..
neden evinin rızkını kardeşlerine yediriyoki birazda o hakkını arasın. belliki sesi çıkmadığı için tepesine binmişler..sende rest çek ..

Ah arkadaşım moralini bozup kendini hiiç heder etme çünkü sen nedersen de ne kadar haklı olursan ol onlar bir yolunu bulup su yüzüne çıkmayı bilirler olan sizin huzurunuza olur benimde aynı oldu ne varsa ne yoksa ertesi günü aldılar elimden araba aldılar şimdi kendi biniyo satıyo yine tociş üstünü ödüyo yeniliyo bunun adı enayilik ama ne yaparsan yap değiştiremezsin bundan sonrasına bak ve en önemlisi ikinizin birikimine bak ona bunu yapmış şuna bunu yaptı dersen çıkamazsın sinir hastası olur çıkarsın yine olan sana olur..eşinin kişiliğide merhametlidir ,yumuşak yüzlüdür, para göz değildir tam onların ağızlarına göre ..bundan sonrasında ne yaparsanız ikiniz yapın zaten dersini almıştır oda .sonraya bak tavsiyem..giden gelmiyor malesef kavgayla gürültüyle gelen de sana yaramıyo.Helal değil sonuçta olmadık yerlerinden çıkarır Allah merak etme sen.

bi kaç hediyelik bileziğim kalmıştı onalrda kaynatanın borcuna gitti.Kayınvalide gelmiş utanmadan bana hesap soruyor ne yaptınız o kadar altını diye bağıra bağıra araba aldınız babamın borcuna gitti dedim.Niye benim haberim yok dedi bende borçlar kapandıkça hiç sormadınızmı bunlar nasıl kapatılıyo diye dedim bana verdiği cevap dikkatttt ;;;;;

BABAN NASIL ÖDENDİĞİNE DEĞİL ÖDENDİĞİNE BAKAR

nokta. Bende 3 sene sonra soktum toplum içinde lafımı arkadaş lafı açınca İNSANLAR ÇİĞ SÜT EMMİŞ NASIL ÖDENDİĞİNE BAKMAZLARKİ HİÇ ÖDENDİĞİNE BAKARLAR ONA GÖRE ATICAN ADIMINI dedim .Morardı kaldı ohh canıma deysinn.Helal de değildi çıktı zaten fazlası onlardan ..:ssz:bende böyle keyifle izledim.

malesef böyle aileler var:(
arkadaşımda buna benzer şeyler yaşıyor
3 günlük dünyada bu neyin hesabı aklım ermiyor

eşimin ailesi bizden para almak değil tam tersi dükkan ve ev kirasını direk biz alırız
yanlız benim canım kocamda adamın birine güvenip iş yapmaya kalktı ve adam bizden aldığı yüklü paranın üzerine yattı
kanıtlayabileceğimiz hiçbirşey yok üstelik
ailesi,ailem ve ben ara ara hatırlatıyoruz diye oda sadakamız olsun diyor
yuhhh böyle sadakada hiç görmedim
ben yemedim al sen ye durumu-enayilik durumu nasıl kızıyorum ama evde huzurumuz kaçmasın diye konuyu kapattık

valla bende de var bı tane ıyı nıyetlı esım benden habersız gecen sene ablasının borcunu ödemek ıcın kı tanıştıgımdan berı var bu borc öduyor bılıyoruz kredı cekmışş artık nasıl kandırdılarsa benımkını .evlenelı 2 sene oldu 1senedır benden saklıyo ben bunu öğrendıgımde sok oldum tabııverdım verıstırdım kaynanama da görumcemede bıde bu borc benden habersız almış basını gıtmışşş benden korkuyo söleyyemıyo dıye esım kedı kartları actırmış ve hep nakıt cekmış 4 mılyarlık borc olmuşmu 8bucuk nasıl sok oldum anlatmm kızlar bastan beraber ödıycez dıye kandırmış eşımı kı en fazla
2 ay ödemış sonrada evden akçtı gıttı delı görumcem tabı hepsı bızımkıne kaldı neseee ben bunu ögrendıgımde agzıma ne gelıyosa söledım valla bu durumda ezdırmıycen kendını bıde benımkılerın durumları pek ıı degıldı hep bızımkııler yardım etttı benımde destegımle herseyı berbaer yaptık bana dgunde 1 tl bıle takmadılar gelmış bana akıl verıyo altınlarını sat kocanı bırakma sahıp cıksankı onlar taktı hepsını eşım yaptıı ustelıkkk nelr var haytta neyle karsılascagın hıc bılınmıyo demem o kı hıc yuz verme ezdırme kendını tabı bu durumda esıne de cok ıs dusuyo ezdırmıycek karısını tabı sonuc gıden gerı gelmez ama tavırlarını anlarlar ona göre mesafelı dururlar bu devır böle ıste zmn degıstı ve ben su anda da hamılyım bılıyomusun arkadsım ılk ögrendıgımde hamıleymışımm daha bır kurus yollamadı görumcem kaynanam asla evımıze gelemıyooo ben de konuşmuyorum ya ödıycekler borcu ya ödıycekler oglu gıdıyo göruyoo yeter ben zaten görmk ıstemıyom onu oda benı ıstmesın....hergun beddua edıyom hıc ıı degıl ama az destek vermedık evlenırken durumları yok dıye hep sustum ama onlar .. nese işte böle durumlar oluyo ama ezdırmıycenkı kendını elındekınden de olmayasınn...

Back
X