- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
Bu konuyu actim cunku boyle yorunlar olmali hayatta dedim. Tesekkur ederim. Cok iyi anladim anlatmak istedigini. Oyle konular okuyoruz ki kimi zaman umarim fake bi konudur dedigim oluyor. Ben de dedim zaman zaman bosanmak en dogrusu olabilir diye. Hatta sevgilin evli olabilir mi dedim. Yok eminim degil diyen bi kullanico daha sonra sevgilim evliymis diye konu acmisti. Aslinda derdimin bu olmadigini anlayanlarin olduguna sevindim. Derdim soyleyis tarzi. Evet normal hayatta da oyle biriyim. Soylemek istedigimi cogu zaman en yumusak sekilde soylemeye calisirim. Cogu zaman yaparim. Sanirim burda da onu bekleyip bi coklari gibi yanildim.
Gerçek hayatını düşün, kimseseninle aynı özelliklere sahip değil değil mi? Kimi söylemeden kırk kez düşünür, kimi patavatsızdır, kimi etliye sütlüye karışmaz. Burası da aynen öyle. Hepimiz farklı insanlar, farklı kişilikleriz. O yüzden farklı farklı usluplarla farklı yorumlar yapıyoruz. Buranın güzelliği de bu bence. Çok sesliyiz. Kırmamak için doğruları söylemeyecek ya da yumuşatacak insanlar olduğu gibi çatır çatır gerçekleri önümüze yığan insanlar da var. Kötü değil aksine güzel bişey bu. Çünkü gerçek hayatta bu tip yorumların karşımıza çıkma olasılığı çok düşük.