bu kadar yorgunluk ağrı normal mi?

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
merhaba arkadaşlar,çok şükür bugün 36.haftaya girdim.
ama o kadar halsizim o kadar yorgunum ki anlatamam.her yerim ağrıyor.yatarken sağa sola bile zor dönüyorum.sırtım aşırı ağrıyor.
midemden biraz rahatladım ama bu halden dolayı hiçbir sery yapamıyorum.gerçekten evimin işini gücünü yapmak istiyorum ama tıkanıp kalıyorum.normal mi bu ?

mrb canım ben 34.haftamdayım bendede var bu durum yine sen daha yakınsın doğuma karnım acaip sertleşiyo bebekte bitarafta toplanıyo ayakta çok duramıyorum sağa solada çok rahatsız dönüyorum ağrılarım çok yani karnım ağır geliyo sanki

ben de 37.haftadayım ağırlık bende de oluyor ama 3. aydan beri hamile pilatesi yaptığım için o kadar rahatsız değilim sana tavsiyem vitamin ve demir haplarını atlama,kendini zorlamadan yürüyüşler yap,ılık duşlar al ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...

33. haftadayim ayni durum bendede var..hele son 3 gündür fena baya..ailemin yaninda olsam yerimden kalkmazdim ama esim calisiyor isten geleck yemek yapmam lazim, evi toparlamam vs..zor ama kalktimida hepsi bitiyor ..esim birsey yapma diyor ama ben dayanamiyorum hep disardan yenmezki cok masraf oluyor..hep yatmakta olmuyor..senin az kalmis yine,,sik disini biraz daha..

ben de öyleyim 32. hafta bitti bugün.sabahtan beri bi tek mutfak,balkon ve oturma odasını süpürdüm,yemek yaptım çocuklara yedirdim ben yedim işte o kadaar..çamaşırı çıkardım seremedim..kansızlık da var halsiz kalıyorum ..bi bitseydi artık şu hamilelik hayırlısıyla çok zor

canım bende 36. haftamdayım yorgunluk hissi bendede var. hatta çok oturmak çok yatmak çok yürümek hepsi de rahatsız etmeye basladı beni. ben kendimi zorlayacagım işler yapmıyorum egilmemi gerektiren işler yapmıyorum toz almak evi süpürmek gibi konularda eşim sagolsun yardımcı oluyo ama yemegimi yapıyorum gerekirse oturdugum yerde hazırlıyorum az kaldı sabret bence ve dinlen bol bol baktın hiç halin yok boşver işler dursun yerinde

sevgili yuvarlağın köşeleri
gebelikle ilgili bir sürü konu açmışsın ve çoğu psikolojik bence
zaten kendin de yazmışsın psikolojinin bozulduğunu
zaten istenmeyen bir gebelikti de yanılmıyorsam
psikolojik destek almalısın mutlaka doğum öncesi ve sonrası
çünkü böyle giderse depresyona gireceksin doğum sonrası da
illa ilaç kullanmana gerek yok, çok gerek görürlerse de kullanırsın artık
çünkü iyice sağlığın bozulmuş

35 haftalık hamileyim benim belimde ağrı yok ama göğsümün altındaki kemikler ayrılıyomuş gibi ağrıyor. otururken bel boşluğuma yastık koymadan oturamıyorum. geçici bunlar napalım bebişlerimiz için sabredicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…