• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyim kasık ağrısı normal mi?

sesssizsinema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
82
11
3
27
Merhaba hanımlar regli 3 gün gecikti beta 68 cıktı fakat aşırı kasık ağrım var normal mi sizde de oldu mu yerleşme mi yoksa tüplerde mi sorun var sol tarafım kasık üstü gibi bi yerde ağrım var

Merhaba hanımlar regli 3 gün gecikti beta 68 cıktı fakat aşırı kasık ağrım var normal mi sizde de oldu mu yerleşme mi yoksa tüplerde mi sorun var sol tarafım kasık üstü gibi bi yerde ağrım var
Benimde beta 140 cikmsti ondan bir kaç gün önce benimde kaşığım aagrimisti dokunamiyrrdum bile şuan normale döndüm

Normal benim ilk hamileliğimde de kasıklarım çok ağrımisti şimdide çok yeni gebeyim ve yine ağrıyor yerleşme ağrılari içiniz rahat olsun

Korkmayın benim de ağrımıştı hatta ara ara hala ağrım oluyor. Rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor bu da ağrı yapıyor

Back
X