- 7 Ocak 2025
- 82
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi sesssizsinema
Merhaba hanımlar regli 3 gün gecikti beta 68 cıktı fakat aşırı kasık ağrım var normal mi sizde de oldu mu yerleşme mi yoksa tüplerde mi sorun var sol tarafım kasık üstü gibi bi yerde ağrım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde beta 140 cikmsti ondan bir kaç gün önce benimde kaşığım aagrimisti dokunamiyrrdum bile şuan normale döndümMerhaba hanımlar regli 3 gün gecikti beta 68 cıktı fakat aşırı kasık ağrım var normal mi sizde de oldu mu yerleşme mi yoksa tüplerde mi sorun var sol tarafım kasık üstü gibi bi yerde ağrım var
Tebrik ederimm İnşallah benimkide normale dönerBenimde beta 140 cikmsti ondan bir kaç gün önce benimde kaşığım aagrimisti dokunamiyrrdum bile şuan normale döndüm
Beta hgc artışını takip eet 2 ggun arayla betahgc normalse hiç sıkıntı yokkTebrik ederimm İnşallah benimkide normale döner
Evet doktor da söyledi dua edin benim içinBeta hgc artışını takip eet 2 ggun arayla betahgc normalse hiç sıkıntı yokk
Ederim canımEvet doktor da söyledi dua edin benim için![]()
Dış gebelik geçirdim korkuyorum biraz o zaman da aynı bölgem ağrımıştıEderim canımama bence çok normal stres yapmayın
Cnm ben geçirmedim ama senin yaşadığını yaşadım için ferah olsunDış gebelik geçirdim korkuyorum biraz o zaman da aynı bölgem ağrımıştı
Normal benim ilk hamileliğimde de kasıklarım çok ağrımisti şimdide çok yeni gebeyim ve yine ağrıyor yerleşme ağrılari içiniz rahat olsunMerhaba hanımlar regli 3 gün gecikti beta 68 cıktı fakat aşırı kasık ağrım var normal mi sizde de oldu mu yerleşme mi yoksa tüplerde mi sorun var sol tarafım kasık üstü gibi bi yerde ağrım var
Cnm ben geçirmedim ama senin yaşadığını yaşadım için ferah olsun
Çok teşekkür ediyorum inşallah öyledirNormal benim ilk hamileliğimde de kasıklarım çok ağrımisti şimdide çok yeni gebeyim ve yine ağrıyor yerleşme ağrılari içiniz rahat olsun
Tesekkür ederimmCnm ben geçirmedim ama senin yaşadığını yaşadım için ferah olsun
Tesekkür ederim inşallah sorunsuz ağrı kesilir, afedersiniz beyaz akıntım da geldi bugün neden olur kiKorkmayın benim de ağrımıştı hatta ara ara hala ağrım oluyor. Rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor bu da ağrı yapıyor
O akıntı gebelik boyunca devam ediyor diye biliyorumTesekkür ederim inşallah sorunsuz ağrı kesilir, afedersiniz beyaz akıntım da geldi bugün neden olur ki
Anladım teşekkür ediyorummO akıntı gebelik boyunca devam ediyor diye biliyorum
Merhaba 2 gün önce 68di bugün 89 çıktı beta, dış gebelik miBeta hgc artışını takip eet 2 ggun arayla betahgc normalse hiç sıkıntı yokk
Canım dış gebelik değilde kimyasal gebeliktir dış gebelik daha büyük beta hgc ile oluyor diye biliyorum adetle atılır yavaş yavasMerhaba 2 gün önce 68di bugün 89 çıktı beta, dış gebelik mi
Yaa teşekkür ederimCanım dış gebelik değilde kimyasal gebeliktir dış gebelik daha büyük beta hgc ile oluyor diye biliyorum adetle atılır yavaş yavas
Mutlaka doktora git amaYaa teşekkür ederim
Evet takipteyimMutlaka doktora git ama