Bu kadar zor olacağını biliyormuyduk

bende cumartesi günü ameliyat oldum
burda yazılanlardan bir çoğunu sanki ben yazmışım gibi
daha 4. gün ama 3 gün ağladım pşşmanlıktan, ben göz kapağı ve göz altı ameliyatı da oldum hepsi bir çok yordu.

bugün tamponlar çıktı, nefes almam çok süper değiil, burun tıkalı , sürekli serum fizyolojik yapıp temizliyorum.

burun ile dudak arası açıldı gibi ve kütük gibi sanki arası, dudaklarımı çok severdim ama sankişimdi aşağıda ve küçük
bunların hepsi geçecek biliyorum, ama süreç baya uzun doğrusu

Fakat çok ciddi bir sıkıntı veya kötü görüntü yoksa asla yaptırmamak gerektiğine inandım.
Gerçekten öyleymiş. Başlığı görünce hemen okumak istedim eski konuymus ama bizim için güncel ☺️☺️
Benim de 7. günüm ve son yazdığınızda çok katılıyorum. Kesinlikle başa çıkılmayacak kadar birşey yoksa bu ameliyatı yaptırmamak lazımmış.
Bir yandan da cesaretime şaşırıyroum bu yüzden. Anestezi faslından tut iyileşme aşamalarına kadar gerçekten koskoca bir ameliyat bu.

Ben ergenlikten beri takıktım burnuma herkes yakıştığını ve karakteristik olduğunu söylerdi ama ben öyle düşünmüyordum. Asla yan profilimi göstermezdim. Ameliyat olma sürecim ise Adana da yaşıyorum burda oldum ameliyatımı. Internete Adana estetik yazdım ve en iyi hekim sitesini buldum. Ordaki en çok oy alan 4 doktoru Seçtim ve çok iyi araştırdım. En son kapalı teknik yapan Ergün Kürün e karar kıldım. Asla kötü yorum almamıştı ve benimle çok ilgilenmişti. Başka hastalarının resimlerini görmek istedim. Bana öncesi ve sonrası resimleri gösterdi ve bende beğenince karar vermiş oldum. Hala iyi ilgili bir insan ama tamponlarım çıkmadan yorum yapmak istemiyorum. Tamponlar çıktıktan sonra yazarım size. Ama gerçekten çok iyi araştırın ve mutlaka öteki hastalarının burunlarına bakmak isteyin. umarım aramızdan kimse pişman olmaz hepimizin burnu istediğimiz gibi olur inşallah.
merhaba canım üzerinden dört yıl geçmiş ve ben de adanadayım doktor araştırmaktan bir yıldır bir türlü karar veremiyorum. memnun musun herhangi bozukluk sorun ve komplikasyon oldu mu?

Back
X