Bu kadar zor olmamalı!!!

Saygı şart

Mutlu evlilik demişsin ama ben göremedim. Küfür etmese bile adamın size sevgisi ve saygısı yok gibi.

Cok haklısınız. Küfürü hiç sevmem. Esin küfür etmesi çok aşağılayıcı bir durum. Bir de sizin gibi esin kıymetini bilememiş. Yapacak vaktiniz olmasa da kahvaltı hazırlamanız fedakarlık. Çünkü siz hem çocuğu hazırlıyorsunuz hem evi topluyorsunuz. Kahvaltıyı da o hazırlayabilir.. Ama bir kez daha görüldü ki fedakarlık değil görev olmuş bir zamam sonra.

Nasıl herkese boyle, patronuna diyor mu mesela?
Veya alısverıs yaptıgı dukkanda ki birine?
Hayır.
Ozaman demek ki isine gelenlere diyor.
Kızınız bu ortamda buyuyor ve yarın babasına benzeyen bırı ona da normal gelecek.
Kufur normal gelecek.

bu tavsiyeyi kolay kolay vermem ama boşanın!!! size saygısı olmayan bir adam var karşınızda.. siz kendinizi ezdiriyorsunuz. ve artık çocuğunuzda bunu görüyor... annesini (ve ileride karşılaşacağı diğer kadınları) ezilebilir görüyor. benzer durumu yaşayanlardan okuduklarım var. bir süre sonra çocuğunuz size küfür etmeye başlayacak... o zaman daha da ağırınıza gidecek. hem çocuğa sağlıklı bir ortam vermemiş oluyorsunuz hem de kötü örnek oluyordunuz. çocuğunuzun gözünde sizin yerinizi de zedeliyor... bunları bilin istedim!

Ters cevap verse bogazina yapisasim gelir adamin.
Neden susuyorsunuz ki.
O kimmis sizi arabadan s..irle kovuyor.
Kendinize bunu yapmayin.

sorun şuki herkese karşı böyle ağız alışkanlığı diyor.Böyle bir alışkanlık olabilir mi Allah aşkına
Başka ortamlarda da ağzından kaçırıyorsa alışkanlık diyelim. mesela polisle, jandarmayla, doktorla, kaymakamla konuşurken...

Yok başka yerde kendini tutabiliyorsa işi eşşekliğe vuruyor derim ben.

Ben olsam şöyle bir çözüm yoluna giderim.

Küfürlü hallerini kayda alıp herkese gösterecem derdim. Madem sen kendini böyle kabul ediyorsun. Olduğun gibi görün o zaman derdim.

benim üst komsum böyle, kadını bazı nedenlerden dolayı sevmiyorum ama cok da üzülüyorum, adam cok fazla bağırıyor ve sizin eşinız gibi sürekli küfür ediyor kadına ve ailesine.. duymamak için oda degistiriyorum, cocukları da var.. böyle bir ortam da çocuğumu büyütmeyi asla istemezdim. Sizin durumunuza da cok üzüldüm. Bu normal bir durum değil bunu normalleştirmeyin asla.

Bunun sonu şiddet çünkü hep böyle başlar.

Evlilikte saygı sevgiden bile önemli sizde saygı kalmamış adamdaki konusmalara bak cekmeyin böyle adamları ya

Ayıp ya terbiyesiz adam eşim sevmediği birinden bahsederken bi argo kelime kullandı da ağzını topla dedim küfür felan da değil yani sizde ciddi ciddi konusun tavrınızı koyun yanında durmayin karsilik vererek olmaz düzelmiyorsa da çaresine bakın çocuğa da günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…