Bu kadar zor olmamalı!!!

zfrbenim06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
2
1
1
34
Evliyim ve bir çocuğum var.Eşimde bende çalışıyoruz.Aslında mutlu bir evliliğim var ya da ben öyle olduğunu düşünüyorum.Sırf bu yüzden bu aralar çok sık düşünür oldum ayrılığı.
Eşimin ağzı çok bozuk evlendiğimizden beri defalarca uyardım onu küfürü sevmiyorum lütfen dikkat et diye ama dinlemiyor.Ve artık bana karşıda kullanmaya başladı.En ufak tartışmada salak mısın sen gerizekalı mısın s...... git burdan gibi sözler kullanmaya başladı.Başlarda uyardım sonra hatasını anlasın diye bende karşılık verdim olmadı anlamıyor.
Regl sancısı çektiğim için sabah 5te uyandım uykusuzum karnım ağrıyor işe gidileceği sırada çocuğu hazırladm evi toparladm kendim hazırlandm felan her zamanki neşem yoktu.her sabah uyanır eşime kahvaltı hazırlardım işe gitmeden ben yapmazdm ama o kahvaltıyı seviyor diye ona hazırlardım bugün hastaydm diye hazırlamadım.Bu mu zoruna gitmiş anlamadım ama Beyefendi bi soru sordu cvp verdim ama duymamış diye salak mısın neden cevap vermiyorsun gerizekalı dedi ben de çıldırdım karşılık verdim.Neyse çocuğu bakıcıya bıraktık işe gidiyoruz arabada müzik açık uykusuzum başım çatlıyor kapattım müziği bu tekrar açtı.Başım ağrıyo dinlemek istemiyorum dedim.Ben istiyorum dedi tekrar açtı.Yine tartıştık yine o güzelim kelimelerini kullandı gerizekalı salak vs vs.iş yerine geldiğimizde s.... ol in arabadan dedi.
Ben artık bu durumdan çok sıkıldım kimine göre belki ben büyütüyorumdur bilemiyorum ama benim için evlilikte sevgi olmasa bile saygı kesinlikle olmalı mesaj attım bak böyle olmuyo artık dayanamıyorum bu sözlerine saygılı ol felan diye yazdm tahammülüm kalmadı dedim beyefendi cevap bile yazmadı.
Ben gerçekten yoruldum bi çocuğum var babasını çok seviyor ama ben bu çirkinliğe tahammül edemiyorum artık saygılı olmak bu kadar zor bişey mi ya nolur bana bir akıl verin ne yapıyım :KK43:((

Evliyim ve bir çocuğum var.Eşimde bende çalışıyoruz.Aslında mutlu bir evliliğim var ya da ben öyle olduğunu düşünüyorum.Sırf bu yüzden bu aralar çok sık düşünür oldum ayrılığı.
Eşimin ağzı çok bozuk evlendiğimizden beri defalarca uyardım onu küfürü sevmiyorum lütfen dikkat et diye ama dinlemiyor.Ve artık bana karşıda kullanmaya başladı.En ufak tartışmada salak mısın sen gerizekalı mısın s...... git burdan gibi sözler kullanmaya başladı.Başlarda uyardım sonra hatasını anlasın diye bende karşılık verdim olmadı anlamıyor.
Regl sancısı çektiğim için sabah 5te uyandım uykusuzum karnım ağrıyor işe gidileceği sırada çocuğu hazırladm evi toparladm kendim hazırlandm felan her zamanki neşem yoktu.her sabah uyanır eşime kahvaltı hazırlardım işe gitmeden ben yapmazdm ama o kahvaltıyı seviyor diye ona hazırlardım bugün hastaydm diye hazırlamadım.Bu mu zoruna gitmiş anlamadım ama Beyefendi bi soru sordu cvp verdim ama duymamış diye salak mısın neden cevap vermiyorsun gerizekalı dedi ben de çıldırdım karşılık verdim.Neyse çocuğu bakıcıya bıraktık işe gidiyoruz arabada müzik açık uykusuzum başım çatlıyor kapattım müziği bu tekrar açtı.Başım ağrıyo dinlemek istemiyorum dedim.Ben istiyorum dedi tekrar açtı.Yine tartıştık yine o güzelim kelimelerini kullandı gerizekalı salak vs vs.iş yerine geldiğimizde s.... ol in arabadan dedi.
Ben artık bu durumdan çok sıkıldım kimine göre belki ben büyütüyorumdur bilemiyorum ama benim için evlilikte sevgi olmasa bile saygı kesinlikle olmalı mesaj attım bak böyle olmuyo artık dayanamıyorum bu sözlerine saygılı ol felan diye yazdm tahammülüm kalmadı dedim beyefendi cevap bile yazmadı.
Ben gerçekten yoruldum bi çocuğum var babasını çok seviyor ama ben bu çirkinliğe tahammül edemiyorum artık saygılı olmak bu kadar zor bişey mi ya nolur bana bir akıl verin ne yapıyım :KK43:((
Bence de tahammül etmeyin çünkü aynı küfürleri yakında çocuğunuz da size edecek. Bakacak ki annesi bu küfürlere susuyor, istemediği bir şey olduğunda aynılarını söyleyecek

sorun şuki herkese karşı böyle ağız alışkanlığı diyor.Böyle bir alışkanlık olabilir mi Allah aşkına

Kesinlikle normal degil. Yaptigi sey saygisizligin dik alasi.

Sahsen ben bana gerizekali, salak vb gibi son derece asagilayici kelimeler kullanan biriyle asla evli kalamam. Ve bu saygisizlik "gerizekali" kelimesinden oteye de gider, bunu bilin, hazir olun.

sorun şuki herkese karşı böyle ağız alışkanlığı diyor.Böyle bir alışkanlık olabilir mi Allah aşkına

Nasıl herkese karşı böylesine? Patronuna, annesine, babasıns da küfürleri ediyor mu? Yoksa nazı ve gücü sadece size yettiği için mi böyle? Bence onun güzel bir derse ihtiyacı var ama düzeleceğini sanmam.

Çocuğunuzun bu küfürleri duyarak büyümesini istemiyorsanız boşanın. Ha bir de kendinize saygınız varsa boşanın. Saygı gitmiş sizin evlilikte ne yazık ki

Eşinizin sorunu sadece ağzı bozuk olması değil. Özellikle size karşu saygısız olması. Babasınu çok seven çocuğunuz da annesine saygısız davranmanın ve insanlara kötü kelimeler kullanmanın normal olduğunu düşünerek büyüyecek. Saygısızlık düzeltilir mi bilmiyorum.

Yok, hiç büyüttüğünüzü düşünmüyorum.
Ağzıyla konuşamayan bir adama aşırı fedakarsınız bence.

"Anneler ve babalar birbirini sever.
Salak, gerizekalı, S***** G** (Defol)... Bunları sevdiğin birine söylemekte sakınca yok.
Sevdiğin kişi istediğin şeyi yapmazsa ona öfkelenip ağzıma geleni söyleyebilirim. Öfke kontrolüne gerek yok."
Çocuğunuza verdiğiniz mesajlar.

Herkese karşı böyle diye bir durum olamaz olmamalı herkes onun kölesi mi köpeği mi ?
Bu ne özgüven yiğidim derim ?
Boşan diyemem ama çok iyi ders ver başlarım onun 7 /24 küfürlerine psikolojik şiddetine kendine gelsin çocuğunda bir iki seneye başlar küfüre normal bişey sanar gerekirse boşanıcam de toparlan git saygısızlığın lüzumu yok sevmiyosa boşanır kimsenin kimseye hakaret etme, ezme, küfür etme hakkı yoktur.
İlerleyen zamanlarda bu durum seni iyice yıpratır ve özgüvenin falan kalmaz.
Mutlu olmak için evleniyo insanlar bütün gün küfür hakaret duymak için değil..
Sende sinirlenince bütün evi yıksan aa napıyım alışkanlık desen sessiz mi kalır.
Empati duygusunu geliştirsin ilk başta.
Saygısız adam.

Kimine göre büyütüyorumdur mu?Kocanız size değer vermiyor her fırsatta sövüyor.Zaten olay büyük yani çocuğunuz resmen bunları duyuyor.Ayrılın ondan kendinize saygınız yok mu?

Evliligi sadece siddet ihanet degil , boyle seyler de bitirir, hem de cok guzel bitirir. Bir keresinde esim bana salak salak konusma demisti de, birdaha sakin boyle bi laf kullanmamasi konusunda uyardim kendisini ciddiyetle. Gucume gitti o sozu duymak bile. Bir de her gun boyle laflar duymak.. insanin onuru kirilir ya. O kim ki size boyle konusabiliyor? S... r ol in arabadan diyen bir esle evlilikte ben ne o arabayi benimserim ne icinde yasadigim evi ne de paylastigim hayati.

Ben olsam ben de katlanamazdım.
Bir de şöyle düşünün çocuğunuz bunu normalleştirerek büyüyecek. O da muhtemelen babasına benzeyecek. Kız çocuğu ise de böyle hakaret duymayı normal görecek.
Normal görmeyip babasından nefret etmesi daha muhtemel.Hatta babasına benzemeyen birini bulmak için çırpınabilir.Yine de ayrılsa çocuk için ve kendisi için daha iyi olur.Böyle bir adama katlanılamaz.

Terbiyesiz adam! Herkese böyleyim demesi onun kendini savunma mekanizması, ben böyleyim kabul ediyorsan gibi.. Yoksa amirine, müdürüne de küfür mü ediyor? İmkansız, anında kendini kapı da bulur..

Bunlar ağız alışkanlığı değil ki, tamamen saygısızlık terbiyesizlik. Öfke kontrolü yok belli ki, her şeye tersliyor hemen ve hiç pişman olmuyor. Çocuğunuz da bunları normal görerek yetişecek aman diyim dikkat edin.

Back
X