Bu kadarda olmaz !!!!

Boncukkk000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
307
126
103
Kızlar merhaba , 3 yıllık bir ilişkim var fakat ben onun ailesinin bu kadar sorumsuz bu kadar vurdum duymaz olmasından cok yoruldum. Sevgilim bir araba aldi kendine kredi ile bi kismini babasi cekti diger kismini sevgilim. Biz de bu arada biseyler hizlansin dedik dugun icin hazirlik yapmak istedik ama 2 kredi taksitiyle zor olacagini dusundugumuzden arabayi satmaya karar verdik , ben ailesinden bisey gormuyeceginden emindim bari kredilerden kalan parayla gelecegimiZ ICIN biseyler yapalim dedik velakin araba satildi kayinpeder yok oraya borcu varmis yok kredi karti borcu varmis butun parayi kendi aldi kurus vermedi ogluna bu kadar olabilir mi kizlar size soruyorum bizim ne hayallerimiZ vardı insan kendi oglunu dusunmezde kimi dusunur cocuk odedigi paraya mi yansin kendi cektigi parayi bosu bosuna oduyecek olmasina mi yoksa hayallerimizin suya dususune mi ya sinirden basima agrilar girdi nolur biseyler soyleyin

Kızlar merhaba , 3 yıllık bir ilişkim var fakat ben onun ailesinin bu kadar sorumsuz bu kadar vurdum duymaz olmasından cok yoruldum. Sevgilim bir araba aldi kendine kredi ile bi kismini babasi cekti diger kismini sevgilim. Biz de bu arada biseyler hizlansin dedik dugun icin hazirlik yapmak istedik ama 2 kredi taksitiyle zor olacagini dusundugumuzden arabayi satmaya karar verdik , ben ailesinden bisey gormuyeceginden emindim bari kredilerden kalan parayla gelecegimiZ ICIN biseyler yapalim dedik velakin araba satildi kayinpeder yok oraya borcu varmis yok kredi karti borcu varmis butun parayi kendi aldi kurus vermedi ogluna bu kadar olabilir mi kizlar size soruyorum bizim ne hayallerimiZ vardı insan kendi oglunu dusunmezde kimi dusunur cocuk odedigi paraya mi yansin kendi cektigi parayi bosu bosuna oduyecek olmasina mi yoksa hayallerimizin suya dususune mi ya sinirden basima agrilar girdi nolur biseyler soyleyin
Boşver sen karışma, baba oğul arasına girilmez. Yarın öbürgün baba bi jest yapar, bişey olur. Onlar yağ bal, sen dırdırcı olursun, takma. Alan onlar, satan onlar.

Çok rahat ödenenler düşürülüp ikiye bölünebilirmiş gelen para.
Düğün arifesi niçin borç yüklenip arabaya giriştiniz onu da anlamadım diyeceğim ama biraz kendi kendinize gelin güveylik mi var bana mı öyle geldi? Sizin evlilik planlarınızdan haberi var mı müstakbel kp ile kvnin?

Neden verdi ki sevgiliniz
Ileride de böyle şeyler yapabilirler gibime geldi
Dikkatli olun derim

ayrılın. benim ilk sözlenip sözü atma sebebimdir. iyiki de atmışım yıllar sonra eşimi buldum...

Çok rahat ödenenler düşürülüp ikiye bölünebilirmiş gelen para.
Düğün arifesi niçin borç yüklenip arabaya giriştiniz onu da anlamadım diyeceğim ama biraz kendi kendinize gelin güveylik mi var bana mı öyle geldi? Sizin evlilik planlarınızdan haberi var mı müstakbel kp ile kvnin?
Var canim olmazmi basindan beri biliyor . Arabada heves etti aldi. Sonra biz biseyler hizlansin artik 3 sene oldu dedik arabayi satma karari aldik . Ama boyle planlamadik :(

Tek sorun ailesinde değil ki. Sevgilin ciddi bir şeyler düşünüyorsa ne diye ara almaya kalktı iki kredi ödemeye çalıştı. Bide satıp bütün parayı babasına verdi.

Kendi uzerineyse bile oglu tepki gosterebilirdi ama
Demek ki oglu icin sorun yok
O halde senin icin hic sorun olmamali
Birak sal ipini napiyorsa yapsin ailesiyle
Oyle yapmayi dusunuyorum canim bende bu ilk degil gercekten cok sorumsuz ailesi var beni ilk tanistirdiginda anladim ama dedim ki sonucta onlarla evlenmiycem ama oyle olmuyormus aile cok onemli :(

Tek sorun ailesinde değil ki. Sevgilin ciddi bir şeyler düşünüyorsa ne diye ara almaya kalktı iki kredi ödemeye çalıştı. Bide satıp bütün parayı babasına verdi.
Evet canim bunuda biliyorum bizim kini cok iyi bastiriyorlar elimden bisey gelmiyor ama cok korkuyorum yarin obur gun bende iclerine gircem nasil olcak bilmiyorum :(

Aileden dolayi mi attin canim
sebeplerimden bir tanesi bu idi. oğulları çalışmazdı. benim zorumla çalışmaya başladı. bir cok firmada çalıştı bir dikiş tutturamadı.
ilk başlarda calışmadıgı için annesi veya babası birşeylerini alıyordu. az calıştıgı dönemlerinde de kendine kredi kartı almıştı.
şimdi kendi ihtiyaçları için örneğin gözlük takardı ve gözlük yenilemesi gerekti. annesi ile gidiyotlar bunun kredi kartından alıyorlar gözlüğü. ilk taksit anneden geri kalanı bu ödeyecekmiş. ödeyemiyor borç kalıyor, faiz işliyor. sonra bizimki üzülüyor. ben calışyorum oğullarına para veriyordum ihtiyaçlarını ben görmeye başlamıştım. utandılar oğullarına iş kuralım dediler. kurdularda ama kazandığı para babasına gitti hep. 5 yıl direndim.o sürecte evin tüm eşyalarını almıştım evlenecegiz diye. kazanılan para hala ailesine gidiyor tabi. ananem bize ev vermişti evlendiğinizde sıkıntı çekmeyin burada oturun demişti. bende bunların karşısına geçtim . ev eşyalarını mobilya dahil ben alırım param var. fakat sizde buna karşılık olarak evin ufak tefek tadilata ihtiyacı var siz yaptırırsınız demiştim. bakarız kem kum ettiler. eh peki madem bunu da yapmak istemediklerini anladım. yani renklerini iyice belli etmişlerdi.
anası olacak kadın hep ağlardı para yok para yok diye..ev aldı. alsın tabii hakkı. o sıra da ben yatak odası oturma odası alacağım evlenme vakti gelincede depodan eve getirticem filan dedim.. kadın ben bunu ddikten sonra haftasına kendine yatak odası takımı aldı. kızlarını özel okula yazdırdılar. bla blaa benim ki bir kez olsun ailesine bende varım burada elimdekini de alıyorsunuz demedi diyemedi. derken bende da sokarım böyle işe diyip ayrıldım.

Back
X