- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
Canım iste boyle tipler kendilerini nasil belli ediyor degil mi en iyisini yapmissin gercektensebeplerimden bir tanesi bu idi. oğulları çalışmazdı. benim zorumla çalışmaya başladı. bir cok firmada çalıştı bir dikiş tutturamadı.
ilk başlarda calışmadıgı için annesi veya babası birşeylerini alıyordu. az calıştıgı dönemlerinde de kendine kredi kartı almıştı.
şimdi kendi ihtiyaçları için örneğin gözlük takardı ve gözlük yenilemesi gerekti. annesi ile gidiyotlar bunun kredi kartından alıyorlar gözlüğü. ilk taksit anneden geri kalanı bu ödeyecekmiş. ödeyemiyor borç kalıyor, faiz işliyor. sonra bizimki üzülüyor. ben calışyorum oğullarına para veriyordum ihtiyaçlarını ben görmeye başlamıştım. utandılar oğullarına iş kuralım dediler. kurdularda ama kazandığı para babasına gitti hep. 5 yıl direndim.o sürecte evin tüm eşyalarını almıştım evlenecegiz diye. kazanılan para hala ailesine gidiyor tabi. ananem bize ev vermişti evlendiğinizde sıkıntı çekmeyin burada oturun demişti. bende bunların karşısına geçtim . ev eşyalarını mobilya dahil ben alırım param var. fakat sizde buna karşılık olarak evin ufak tefek tadilata ihtiyacı var siz yaptırırsınız demiştim. bakarız kem kum ettiler. eh peki madem bunu da yapmak istemediklerini anladım. yani renklerini iyice belli etmişlerdi.
anası olacak kadın hep ağlardı para yok para yok diye..ev aldı. alsın tabii hakkı. o sıra da ben yatak odası oturma odası alacağım evlenme vakti gelincede depodan eve getirticem filan dedim.. kadın ben bunu ddikten sonra haftasına kendine yatak odası takımı aldı. kızlarını özel okula yazdırdılar. bla blaa benim ki bir kez olsun ailesine bende varım burada elimdekini de alıyorsunuz demedi diyemedi. derken bende da sokarım böyle işe diyip ayrıldım.