bu kadarı da fazla değil mi?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...

kocandan tiksindim! ne kadar vicdansız ve ne kadar yaralayıcı cümleler bunlar! acaba senin tedavin bittiğinde onun spermleri mükemmel mı çıkacak! nasıl emin kendisinde her hangi bir sorun olmadığına da bu kadar koca koca laflar edebiliyor:KK62:

çok kırıcı konuşmuş.. umarım telafi edebilir bu hatasını...

kocandan tiksindim! ne kadar vicdansız ve ne kadar yaralayıcı cümleler bunlar! acaba senin tedavin bittiğinde onun spermleri mükemmel mı çıkacak! nasıl emin kendisinde her hangi bir sorun olmadığına da bu kadar koca koca laflar edebiliyor:KK62:

çok kırıcı konuşmuş.. umarım telafi edebilir bu hatasını...
umarım hata olduğunu anlayabilir...

Canım ya Allah yardımcın olsun. Vicdansız adam ne diyim bilmiyorum ki. Bazen erkekler böyle gaddar olabiliyor. İlerki zamanlarda onun sağlıklı kalıcağı ne malum. Terbiyesiz sinirlendim

Baba olma duygumu aldın

Böyle giderse eşiniz kendi kredisini bitirecek ve sizi de başka adamları sevmeye muhtaç(!) edecek.

Gerçekten ağır bir söz bu, incinir insan. Hele de işin içinde hastalık olunca.

Bilmiyorum hastalığınız nedir ama, eşinize ve çevresine karşı bunu "Ben hastayım" diye kullanma gibi huylarınız yoktur umarım, bu da insanları zorlar çünkü. Yine de ağır bir söz... Eşinize bunun tavrını koymalısınız bence.

duyan da 10 senedir evlisiniz , sen de menopoza girdin , bundan sonrasında çocuk sahibi olman imkansız sanacak ayrıca! 1.5 yıl nedir yaa!!!
Yalnızca karaciğerimden rahatsızım, kısırlığım tıpca kanıtlanmış değil di oysa ki
bir kaç yıllığına kullanmam gereken ilacım vardı yalnızca

Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Baba olma duygumu aldın

eşin sana destek olmak üzereyken seni üzmüş ve sen rahatsızsın buna rağmen, telafi edilebilir mi bilmiyorum çok yaralayıcı bir cümle ailesinin yaptıklarına da engel olamıyorsa yazık bu adama bence boşan, boşanmak kolay mı bence de değil ama seni bu şekilde sözlerle üzmeye hakkı yok Rabbim bi sıkıntı olmadan da nasip etmeyebiliyor insana çocuğu

Canım ya Allah yardımcın olsun. Vicdansız adam ne diyim bilmiyorum ki. Bazen erkekler böyle gaddar olabiliyor. İlerki zamanlarda onun sağlıklı kalıcağı ne malum. Terbiyesiz sinirlendim
Amin...
Beni dedim sence zayıf olduğum yerden vurmaya çalıştın ama öldürdün dedim.

Pislik adam. Sende cevabını yapıştırsaydın. Hastalığımda bile hayır var benim sana çocuk yapmadığım için deseydin. Ailesine laf demek düşmez b*k yemek düşer onlara ne !
Sanki seninle evlenirken damızlık diye mi evlendi.

eşin sana destek olmak üzereyken seni üzmüş ve sen rahatsızsın buna rağmen, telafi edilebilir mi bilmiyorum çok yaralayıcı bir cümle ailesinin yaptıklarına da engel olamıyorsa yazık bu adama bence boşan, boşanmak kolay mı bence de değil ama seni bu şekilde sözlerle üzmeye hakkı yok Rabbim bi sıkıntı olmadan da nasip etmeyebiliyor insana çocuğu
kardeşleri herkese ahh ahh yengeminde çocuğu olmuyor diye yedi millete söylemişti
önce üzüldüm daha sonra yalnızca güldüm
insan olamamış insanlara...

Baba olma duygumu aldın

Benim bile zoruma gitti çok ağır olmuş buradan kınıyorum eşinizi
Düşmez kalkamaz bir Allah !HERKES BİR ŞEKİLDE SINANIYOR
Bu onun başına da gelebilirdi düşüncesizlik diz boyu Allah islah etsin.
Sizede şifa versin kucağınızı doldursun
Hoş böyle bir adama bu çocuk fazla bile iyi günde yanında olmayan kötü günüde allah korusun düşünce yanınızda olmayan bir tip profili var eşinizde.
Evet belliki çocuk hasreti çekiyor anlayabilirim.Ama bunu sizi yaralayarak ve hastalığınızı yüzünüze çarparak yapması çok itici !!!

Pislik adam. Sende cevabını yapıştırsaydın. Hastalığımda bile hayır var benim sana çocuk yapmadığım için deseydin. Ailesine laf demek düşmez b*k yemek düşer onlara ne !
Sanki seninle evlenirken damızlık diye mi evlendi.
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer de
sen kendine bu kadar nasıl güvenebiliyorsun dedim
eğer bir gün böyle birşey olursa hiç korkma olur mu asla senin gibi davranmam sana dedim..

Back
X