• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadarı da olmaz ya :'(

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Nişanlım olacak öküzden ayrılalı daha 1 ay bile olmadı.. Ben onu her hayvanlığına rağmen kalbimden atmanın yılları bulacağını düşünürken, o çoktan kendi ''yeni'' hayatının temellerini atmış bile.. Daha 2 hafta önce kendini paraladı seni seviyorum duygu diye.. Bugün şeytan dürttü, kuzenimin faceinden fotoğraflarına bakmak istedim. Ablası olacak kadın bunun duvarına, canım kardesim, pasam fln yazmıs. Halbuki bıraksalar, bir kaşık suda boğacak kadar nefret dolular birbirlerine.. Sonra ablasının profiline girdim ki ne göreyim?? Bu benim ayının o sıfat kanseri eski sevgilisiyle ablası can can ciğer kuzu sarma.. sarmaşdolaş, vıcık vıcık fotoğraflar, o ibretlik fotoğrafların altında yine öyle vıcık vıcık yorumlar.. Beraber bi toplantıları varmıs gibi konusmalar.. Eminim bu yellozu benim öküze yapacaklar.. Bu da faceinde durum paylasmıs ki ''yeni hayat'' falan diye.. barlardan falan da çıkmıyor anladığım kadarıyla.. Önceden kah yıldız tilbe, kah ümit besenvari durumlar paylasırdı ki.. şimdi bildiğin demet akalın olmuş beyimiz.. ondan öyle iğreniyorum ki!! içimden geçen; ekmek arası haşlanmış yumurta, vanilyalı puding yiyip yüzüne doğru kusmak.. Bi yandan içim ferahlamış gibi, sanki ben de bunu bekliyordum.. Kabullendim şimdi bittiğini, ölünün yüzüne bakıp da içini soğutmak gibi yani.. İnşallah ilişki durumlarını da görürüm.. Üzüldüm, delirdim ama sevgim de kalmadı gibi.. Şimdi napıyım ben?? Ağladım bi de salak gibi.. Allahım n'olur bana kuvvet ver..

Son düzenleme:
sende bi sevgili bul ekle face ine :)
yapacak fazla bi$ey yok gibi gorunuyor
herkes kendi yoluna bakicak
sende yatip kalkip dua edecekisn evlenmekden kurtuldugun için bu derece nefret edebildigin biriyle

hatta imkanin varsa sadaka da ver :)

Son düzenleme:
sende bi sevgili bul ekle face ine :)
yapacak fazla bi$ey yok gibi gorunuyor
herkes kendi yoluna bakicak
sende yatip kalkip dua edecekisn evlenmekden kurtuldugun için bu derece nefret edebildigin biriyle

hatta imkanin varsa sadaka da ver :)

Kendi ayrılmıs gibi, kurtulmus gibi ya.. Öküz, arasa benim gibisini bulamaz..
her türlü yemek, ev işi elimden gelir, kardesimi ben büyüttüm sayılır.
Güzelim, görgülüyüm.. Ay küfredecem de forumdayım.. Kendimi işe yaramaz hissediyorum..

Canım ağlama lütfen .

Karakter yoksunu bu adamdan ve dolayısıyla ailesinden kurtulduğun için asıl '' yeni hayat '' senin .

Emin ol 1 en fazla 2 haftaya başlar koymaya .

Yıkanır gider elinin kiri . Üzülürsen kızarım :)

yok daha neler
elin adami için al canimi denirmi arkada$im
anan baban ne hale gelir onlari du$un kendi canini sevmiyorsan
erkek kitligi yok ya

o seni çokdan silmi$ sende onu sil gitsin

ben iki çocugumun babasi 6 yillik kocam için demem al canimi diye demem herhalde hiç bi $artda
o sevmezse sevmesin ayleme sevdiklerime acirim herseyden once kendime boyle bi dua edemem

Yapacak bir şey kalmamış...
Sen sağ ben selamet de artık...

ekmek arası haşlanmış yumurta, vanilyalı puding yiyip yüzüne doğru kusmak çok iyi fikir
:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:

hiç kusuruma bakmayın şimdi.
ayrılıyorsunuz böyle erkeklerden, ya da biri birinden ayrılıyor 1 ay geçiyor sonra adam neden kahrolmuyor diye rahatsız oluyorsunuz. yahu bitmiş, ayrılmışsınız yeni hayat tabii ki hayatına bakacak napacak? yas tutsa zevk alıyorsunuz. çıktınız hayatından artık, ister eski sevgilisini yaparlar isterse yeni birini bulurlar. ben bu mevzuları hiç anlamıyorum. ayrıldığınız insan ayrıldığınız gün çıkar hayatınızdan, bir ölü gibi biter gider. 1 ay 3 ay 5 ay, istediği hızda iyileşir insanların iyileşme süreçlerini siz belirleyemezsiniz. madem bu kadar değerliydi ayrılmasaydınız. hırstan nedir bu böyle gözler dönüyor.

siz bir şey yapmayın, takip etmeyin, siz de hayatınıza bakın artık sizin bir bağınız kalmadı o sizin sevgiliniz değil hesap vermek zorunda da değil.

biri de yeni sevgili yap ekle face'e demiş... hey allahım. diyecek söz bulamıyorum. hayatınıza bakın sadece gerçekten mutlu olmak istiyorsanız. ayrıldıysanız ayrılığın gerekliliklerini yaşamayı öğreniniz.

Son düzenleme:
Kendi ayrılmıs gibi, kurtulmus gibi ya.. Öküz, arasa benim gibisini bulamaz..
her türlü yemek, ev işi elimden gelir, kardesimi ben büyüttüm sayılır.
Güzelim, görgülüyüm.. Ay küfredecem de forumdayım.. Kendimi işe yaramaz hissediyorum..

senin ne kadar donanımlı olduğunla bir alakası yok
ben de nişanlım olacak bir et torbasından ayrıldım
mumla arasa benim gibisini bulamayacağını biliyorum
şu açıdan bak sana layık değildi bu kişi

Nişanlım olacak öküzden ayrılalı daha 1 ay bile olmadı.. Ben onu her hayvanlığına rağmen kalbimden atmanın yılları bulacağını düşünürken, o çoktan kendi ''yeni'' hayatının temellerini atmış bile.. Daha 2 hafta önce kendini paraladı seni seviyorum duygu diye.. Bugün şeytan dürttü, kuzenimin faceinden fotoğraflarına bakmak istedim. Ablası olacak kadın bunun duvarına, canım kardesim, pasam fln yazmıs. Halbuki bıraksalar, bir kaşık suda boğacak kadar nefret dolular birbirlerine.. Sonra ablasının profiline girdim ki ne göreyim?? Bu benim ayının o sıfat kanseri eski sevgilisiyle ablası can can ciğer kuzu sarma.. sarmaşdolaş, vıcık vıcık fotoğraflar, o ibretlik fotoğrafların altında yine öyle vıcık vıcık yorumlar.. Beraber bi toplantıları varmıs gibi konusmalar.. Eminim bu yellozu benim öküze yapacaklar.. Bu da faceinde durum paylasmıs ki ''yeni hayat'' falan diye.. barlardan falan da çıkmıyor anladığım kadarıyla.. Önceden kah yıldız tilbe, kah ümit besenvari durumlar paylasırdı ki.. şimdi bildiğin demet akalın olmuş beyimiz.. ondan öyle iğreniyorum ki!! içimden geçen; ekmek arası haşlanmış yumurta, vanilyalı puding yiyip yüzüne doğru kusmak.. Bi yandan içim ferahlamış gibi, sanki ben de bunu bekliyordum.. Kabullendim şimdi bittiğini, ölünün yüzüne bakıp da içini soğutmak gibi yani.. İnşallah ilişki durumlarını da görürüm.. Üzüldüm, delirdim ama sevgim de kalmadı gibi.. Şimdi napıyım ben?? Ağladım bi de salak gibi.. Allahım n'olur bana kuvvet ver..

Konuyla alakası olmasada yazı şekline bayıldım 'Pucca' yı hatırlattın bana,gülümsettin beni valla :9: ama durumuna üzüldüm tabi hiç kolay değildir ama biyerdede gerçek yüzünü görüyosun böle böle nebiliim :26: umarım hakkında hayırlısı ve ennn güzeli olur canm ya:16:

"Umut iskenceyi uzatir" diye bir soz vardir. cok severim. uygulamaya da calisiyorum hayatima.
umut gorursem dibine kadar somuruyorum, sonra umudu tuketip yoluma bakabiliyorum.
Senin de umudun tukenmeli bence bu olaydan sonra. her ne kadar ayrilsan da aklinda "tekrar birlesme" dusuncesi var, cok belli.
cok da dogal, hangimizde olmadi ki?
Ama gercekten sukretmelisin ki kurtulmussun.
Su an olmasa bile eminim cok yakinda sukrun baslayacak.
O artik "ESKI" nisanli ve onun "YENI' bir duzeni var.

Ben oyle face de duyurulan ilişkileri saglam bulmuyorum canim. Insan iliskisini mahremiyet içinde ve özel olarak yasar. Yani en azindan baslarken kem gözlerden sakinir. Seninkiler gösteriş meraklısı gibi geldi bana. Bunun öylesine bi iliski olduğuna emin olabilirsin ama öldürücü darbe gibi olmuş ama iyi olmuş çünkü o darbe den sonra insan hayata dönüyor guven bana :)

ben de nişanlımdan ayrıldım
beni sevdiğini söyleyen çocuk benim için ailemin karşısına çıkamadı
sonra ayrıldık 15 gün olmuştu bu facede resim koymuş partilerde falan
halay çekiyor görünce miğdem bulandı
dedim sevgisi bunun dilinde ...

Canım ağlama lütfen .

Karakter yoksunu bu adamdan ve dolayısıyla ailesinden kurtulduğun için asıl '' yeni hayat '' senin .

Emin ol 1 en fazla 2 haftaya başlar koymaya .

Yıkanır gider elinin kiri . Üzülürsen kızarım :)

Ya ne kadar kötü biterse bitsin, ayrılma dönemin de nefret etsem de insan üzülüyor ne bileyim.. Bu kadar çabuk olması beni üzüyor, bi de baska bi kadın olsa yine bu kadar koymazdı, belki de beni üzen tek sey 'o' kızla beraber olma girişimleridir.. Bilmiyorum, kafam çok karışık.. Zamana bıraktım.. Kabullendim ve acımı yasayıp bitircem. Zaten tekrar birlesmemiz mümkün değil. İstemiyorum da onu.

yok daha neler
elin adami için al canimi denirmi arkada$im
anan baban ne hale gelir onlari du$un kendi canini sevmiyorsan
erkek kitligi yok ya

o seni çokdan silmi$ sende onu sil gitsin

ben iki çocugumun babasi 6 yillik kocam için demem al canimi diye demem herhalde hiç bi $artda
o sevmezse sevmesin ayleme sevdiklerime acirim herseyden once kendime boyle bi dua edemem

Söz gelimi öyle söyledim.. Belki siz birçok şeyi görüp geçirdiğiniz için duygularınızı böyle yoğun yaşamıyorsunuz. Ama haklısınız. Bitecek, gidecek işte.. İyi olucam.

Yapacak bir şey kalmamış...
Sen sağ ben selamet de artık...

Ben bitirmiştim zaten. Hiçbir umut da beslemedim ki.. sadece bozuldum.

ekmek arası haşlanmış yumurta, vanilyalı puding yiyip yüzüne doğru kusmak çok iyi fikir
:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:

Böyle iğrençliklerim vardır benim, evet :)

hiç kusuruma bakmayın şimdi.
ayrılıyorsunuz böyle erkeklerden, ya da biri birinden ayrılıyor 1 ay geçiyor sonra adam neden kahrolmuyor diye rahatsız oluyorsunuz. yahu bitmiş, ayrılmışsınız yeni hayat tabii ki hayatına bakacak napacak? yas tutsa zevk alıyorsunuz. çıktınız hayatından artık, ister eski sevgilisini yaparlar isterse yeni birini bulurlar. ben bu mevzuları hiç anlamıyorum. ayrıldığınız insan ayrıldığınız gün çıkar hayatınızdan, bir ölü gibi biter gider. 1 ay 3 ay 5 ay, istediği hızda iyileşir insanların iyileşme süreçlerini siz belirleyemezsiniz. madem bu kadar değerliydi ayrılmasaydınız. hırstan nedir bu böyle gözler dönüyor.

siz bir şey yapmayın, takip etmeyin, siz de hayatınıza bakın artık sizin bir bağınız kalmadı o sizin sevgiliniz değil hesap vermek zorunda da değil.

biri de yeni sevgili yap ekle face'e demiş... hey allahım. diyecek söz bulamıyorum. hayatınıza bakın sadece gerçekten mutlu olmak istiyorsanız. ayrıldıysanız ayrılığın gerekliliklerini yaşamayı öğreniniz.

Bunları biliyorum, yaşadığım ilk ayrılık değil. Neticede evlilik yolundan dönmüşüm, 2-3 yıldır hayatımı ona göre yasıyordum. Boslukta olmam ve böyle cümleler kurmam doğaldır.. Ki bir tek burada böyle aklımdan geçeni dökebiliyorum.. Gururluyum ve saplantılı değilim..

böyle haraketlerle senin yeni hayatına adapte olmana, ondan soğumana yardımcı oluyorlar aslında

(ya benim beğen butonum nerde) gaza gelme umrum değil sen kaybettin kareografileri bunlar inanma sakinliğini sessizliğini koru bence

senin ne kadar donanımlı olduğunla bir alakası yok
ben de nişanlım olacak bir et torbasından ayrıldım
mumla arasa benim gibisini bulamayacağını biliyorum
şu açıdan bak sana layık değildi bu kişi

Benim amacım onla beraber olmak değil ki.. Şeytan görsün yüzünü. Niyeyse bozuldum. Daha 1 ay olmadı çünkü.. Ne bileyim ben hep ayrılıklarımın 40ını çıkarırıdım, bunda 52sini de yapacaktım ama değmezmiş!

Konuyla alakası olmasada yazı şekline bayıldım 'Pucca' yı hatırlattın bana,gülümsettin beni valla :9: ama durumuna üzüldüm tabi hiç kolay değildir ama biyerdede gerçek yüzünü görüyosun böle böle nebiliim :26: umarım hakkında hayırlısı ve ennn güzeli olur canm ya:16:

Pucca kimdir bilmem, takip etmem ama bu teyzemin ağzıdır :) Gerçek yüzünü görüyorum ama kimseden nefret etmek istemezdim.. Keşke hayatıma hiç girmeseydi, buna da şükür diyorum.. Teşekkür ederim yorumun için :)

"Umut iskenceyi uzatir" diye bir soz vardir. cok severim. uygulamaya da calisiyorum hayatima.
umut gorursem dibine kadar somuruyorum, sonra umudu tuketip yoluma bakabiliyorum.
Senin de umudun tukenmeli bence bu olaydan sonra. her ne kadar ayrilsan da aklinda "tekrar birlesme" dusuncesi var, cok belli.
cok da dogal, hangimizde olmadi ki?
Ama gercekten sukretmelisin ki kurtulmussun.
Su an olmasa bile eminim cok yakinda sukrun baslayacak.
O artik "ESKI" nisanli ve onun "YENI' bir duzeni var.

İnan ki aynen sen gibi düşünüyorum.. Kabullenmiştim, hatta ben bitirdim ama üzüldüm.. Yine de gidip ona laf sayacak, arayıp ağlayacak ve onlara beddua edecek değilim.. Bozuldum.. Kafam çok karışık hatta.. Aynı anda cennet ve cehennemi yaşıyorum.. Sanırım ona karsı tüm sevgim bitti..

Ben oyle face de duyurulan ilişkileri saglam bulmuyorum canim. Insan iliskisini mahremiyet içinde ve özel olarak yasar. Yani en azindan baslarken kem gözlerden sakinir. Seninkiler gösteriş meraklısı gibi geldi bana. Bunun öylesine bi iliski olduğuna emin olabilirsin ama öldürücü darbe gibi olmuş ama iyi olmuş çünkü o darbe den sonra insan hayata dönüyor guven bana :)

Haklısın, o yüzden hep dedim ya; inşallah ilişkisi olduğunu görürüm diye. Şimdi çok daha özgür hissediyorum.

ben de nişanlımdan ayrıldım
beni sevdiğini söyleyen çocuk benim için ailemin karşısına çıkamadı
sonra ayrıldık 15 gün olmuştu bu facede resim koymuş partilerde falan
halay çekiyor görünce miğdem bulandı
dedim sevgisi bunun dilinde ...

O zaman çayımızı içelim şerefimize, sonraki çay da onların şerefsizliklerine gelsin.. Hüloğğ!

Back
X