Nişanlım olacak öküzden ayrılalı daha 1 ay bile olmadı.. Ben onu her hayvanlığına rağmen kalbimden atmanın yılları bulacağını düşünürken, o çoktan kendi ''yeni'' hayatının temellerini atmış bile.. Daha 2 hafta önce kendini paraladı seni seviyorum duygu diye.. Bugün şeytan dürttü, kuzenimin faceinden fotoğraflarına bakmak istedim. Ablası olacak kadın bunun duvarına, canım kardesim, pasam fln yazmıs. Halbuki bıraksalar, bir kaşık suda boğacak kadar nefret dolular birbirlerine.. Sonra ablasının profiline girdim ki ne göreyim?? Bu benim ayının o sıfat kanseri eski sevgilisiyle ablası can can ciğer kuzu sarma.. sarmaşdolaş, vıcık vıcık fotoğraflar, o ibretlik fotoğrafların altında yine öyle vıcık vıcık yorumlar.. Beraber bi toplantıları varmıs gibi konusmalar.. Eminim bu yellozu benim öküze yapacaklar.. Bu da faceinde durum paylasmıs ki ''yeni hayat'' falan diye.. barlardan falan da çıkmıyor anladığım kadarıyla.. Önceden kah yıldız tilbe, kah ümit besenvari durumlar paylasırdı ki.. şimdi bildiğin demet akalın olmuş beyimiz.. ondan öyle iğreniyorum ki!! içimden geçen; ekmek arası haşlanmış yumurta, vanilyalı puding yiyip yüzüne doğru kusmak.. Bi yandan içim ferahlamış gibi, sanki ben de bunu bekliyordum.. Kabullendim şimdi bittiğini, ölünün yüzüne bakıp da içini soğutmak gibi yani.. İnşallah ilişki durumlarını da görürüm.. Üzüldüm, delirdim ama sevgim de kalmadı gibi.. Şimdi napıyım ben?? Ağladım bi de salak gibi.. Allahım n'olur bana kuvvet ver..
Son düzenleme: