Bu kadari da olur mu demeyin!!!

Sizin sahitleriniz varsa ki vardir muhtemelen, mahkemeye basvurup sikayette bulunun derim, belkide bu cete yillardir araniyo polis tarafindan.. ben su an saskinlikla okudum.. imam nikahi yapmissiniz, bide ustune ustluk hamile kalmissiniz.. imam nikahi oyuncak degil.. cok ciddi bi konu bu.. psikologa gitmeyi ihmal etmeyin.. sizinde hataniz cok fazla ama olan olmus bi kere..
Evet arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu hastaneye gitti m karnım çok agriyirdu ve ekranda çalışan doktor listesinde onunda adı vardı ve benim yoktu .hastane yönetimi beni başka birime yolladı ve bana onun da ordan alınacağını söylediler..bugün ise baktım adam pişmiş kelle gibi orda çalışıyor galiba ismi yazılı resmen.bugün bir karar aldım çünkü o böyle saygın bir mesleği haketmiyor .ama çok güçsüz hissediyorum ...bugün tüm gün depresif geçti..bugün onun doğum günü aklıma geldi tekrardan yalanları ...
Sevmiyorum tabiki tekrar bir araya gelmek falan değil amacım ..ama kalbim aciyor ...çok derin bir yara bu....

Hayatinizda en onemli seyleri herseyinizi o seref yoksunu mahlukata vermissiniz ne yazikki.
Okumus,gormus gecirmis birisiniz ve nasil boyle bir insana hemen guvenmissiniz anlayamadim!
Olan olmus.bundan sonra onunla ilgili herseyi beyninizde ve hayatinizda silin.
Durmayin hukuki islemde mutlaka baslatin

Ayrica bu seref yoksunu adam kimdir ? Saglikciymis nerde ne gorevde ? Desifre etde boyle pislik birine kimse kanmasin bidaha.

İnandırıcı gelmedi diyen arkadaş lar buraya dertlesmek için daha önce böyle bir olay a benzer insanların güzel hikayelerini duymak için yazdım.tayin iste diyen arkadaş lar mecburi hizmetim bitmediği için ancak istifa edebiliyorum.bir de altı yıl yurtdışında okudum buraya geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim.ve bu olayı öğrenen cevremdekiler de zaten sokta.kimse o kişinin bu kadar kalpsiz ve vicdansız olacağını düşünmüyor.dediğim gibi mesleğimi yazmak istemiyorum ama saygın bir işimiz olduğu için bu tarz olaylar aklımın ucun dan geçmezdi.şu an ne yaptığımı merak eden varsa hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum..kendime vakit ayırıyorum ve sosyallesmeye çalışıyorum...bazı arkadaşlar kinamis beni lütfen kinamayin zira kınamak çok ama çok tehlikeli ..insanlar çok farklı imiş türkiyede ...kimse nin ağzından doğru söz çıkmıyor..herkesin bir çıkarı oluyor..bu arada şikayetçi ol diyenler e cevap vermek istiyorum gerekli mercilere sikayetimji yaptım..ancak avukatım mahkeme için yeterli delil olmadığını söyledi.benim zaten parayı geri alma gibi bir niyetim yok ..psikolojik olarak çok iyi değilim ...
Hanımefendi çok pardon ama ne demek parayı geri almak gibi bir niyetim yok?
E o zaman bu insanlar herkesi dolandırmaya kandırmaya devam ederler.
5 6 aylık maaşınızı da biriktirin de ellerine veriverin az gelmiştir belki hırsızlara.
Adam akıllı bir avukat tutun mutlaka yapılacak bir şeyler vardır.
O adamla zaten aynı işyerindesiniz.E müdürle amirle konuşun her ay maaşından kesinti yapılsın vs. filan bi şekilde ödesin çaldığı parayı hırsız şerefsiz.
Hayır müdürler tehdit etsinler meslekten men edilirsin ver kızın parasını diye.
Hayır bas bas bağırsanıza iş yerinizde bu adam dolandırıcı ailecek dolandırıcı bunlar diye.
Neden bu adam meslekten men edilmiyor bunun için çabalasanıza.
Bu adamlara bir de devlet her ay para ödüyor yazık.
Abisi ayrı dolandırıcı kendisi ayrı.Abisinin ne halt olduğunu bilmiyor mu da size ondan araba aldırıyor.
Siz de hala saf gibi para önemli değil diyorsunuz.
Hayır bir de kapıyı kilitlemiş de bilmem ne de adama bir madalya takmadığınız kalmış.

Ben olsam o adamı paramı alana kadar herkese rezil ederdim onu öyle bir hale getirirdim ki işten istifa etmek zorunda kalırdı.

Evet arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu hastaneye gitti m karnım çok agriyirdu ve ekranda çalışan doktor listesinde onunda adı vardı ve benim yoktu .hastane yönetimi beni başka birime yolladı ve bana onun da ordan alınacağını söylediler..bugün ise baktım adam pişmiş kelle gibi orda çalışıyor galiba ismi yazılı resmen.bugün bir karar aldım çünkü o böyle saygın bir mesleği haketmiyor .ama çok güçsüz hissediyorum ...bugün tüm gün depresif geçti..bugün onun doğum günü aklıma geldi tekrardan yalanları ...
Sevmiyorum tabiki tekrar bir araya gelmek falan değil amacım ..ama kalbim aciyor ...çok derin bir yara bu....
Off adam bir de doktormuş.Gidin başhekimle konuşun bu adama yaptırım uygulamazsanız bu olayı basına duyururum bimer e yazarım diyin.
Bakalım pişmiş kelle gibi sırıtabilecek mi?
Bakın tamam siz bir hataya düşmüş olabilirsiniz.
Ancak bu işin peşini bırakmayın yoksa daha çok kişinin canını yakabilirler.
Hayır gerçekten hastane yönetimi de bir şey yapmazsa basına duyurun gerekirse olayı.
Bimer e yazın yetkili kim ne varsa yazın.

Hanımefendi çok pardon ama ne demek parayı geri almak gibi bir niyetim yok?
E o zaman bu insanlar herkesi dolandırmaya kandırmaya devam ederler.
5 6 aylık maaşınızı da biriktirin de ellerine veriverin az gelmiştir belki hırsızlara.
Adam akıllı bir avukat tutun mutlaka yapılacak bir şeyler vardır.
O adamla zaten aynı işyerindesiniz.E müdürle amirle konuşun her ay maaşından kesinti yapılsın vs. filan bi şekilde ödesin çaldığı parayı hırsız şerefsiz.
Hayır müdürler tehdit etsinler meslekten men edilirsin ver kızın parasını diye.
Hayır bas bas bağırsanıza iş yerinizde bu adam dolandırıcı ailecek dolandırıcı bunlar diye.
Neden bu adam meslekten men edilmiyor bunun için çabalasanıza.
Bu adamlara bir de devlet her ay para ödüyor yazık.
Abisi ayrı dolandırıcı kendisi ayrı.Abisinin ne halt olduğunu bilmiyor mu da size ondan araba aldırıyor.
Siz de hala saf gibi para önemli değil diyorsunuz.
Hayır bir de kapıyı kilitlemiş de bilmem ne de adama bir madalya takmadığınız kalmış.

Ben olsam o adamı paramı alana kadar herkese rezil ederdim onu öyle bir hale getirirdim ki işten istifa etmek zorunda kalırdı.
Bagirdim ustune amirimden azar işittim hastanenin düzenini bozmakla ozel den halledicekmisim. Bimere yazdım şu an için.ama sandığınız kadar kolay değil maaşa el koyma meslekten men etme falan.avukat ile görüştüm tabiki de .bir çok insanı uyardım ve anlattım.neredeyse o gün güvenlik beni dovecekti sozde bashekimlik emir vrmis ...para umrumda değil şu an ...istediğim o insanın meslekte n men edilmesi....

Bagirdim ustune amirimden azar işittim hastanenin düzenini bozmakla ozel den halledicekmisim. Bimere yazdım şu an için.ama sandığınız kadar kolay değil maaşa el koyma meslekten men etme falan.avukat ile görüştüm tabiki de .bir çok insanı uyardım ve anlattım.neredeyse o gün güvenlik beni dovecekti sozde bashekimlik emir vrmis ...para umrumda değil şu an ...istediğim o insanın meslekte n men edilmesi....
Allahım nasıl bi ülke haline geldik biz ya.Ama şaşırmamak lazım bizim ülkede hırsızlara dolandırıcılara bir yaptırım uygulanmıyor malesef.Hatta taa tepelere çıkarılır böyle insanlar!
Ben sizin yerinizde olsam okuduğum ülkeye geri dönerdim.Hatta giderken beni de götürün nolur.
Ülke ülke değil muz cumhuriyeti.

Adamin altinda son model arabasi varmis mis mis!
Ulan o kadar insani dolandirmis ve dolandirmaya da devam ediyordur, onun olmayacak da benim mi olacak?

Nasil hemen inaniyorsunuz ne ilginc insanlarsiniz!!

Öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda atlatırsın bu zor günlerini...

Yerinde olsam bu herifin meslekten uzaklastırılması için elimden geleni ardıma koymazdım. Pabucumun doktoru!! Bugün başkasının parasına göz diken, yarın böbreğimize dalağımıza göz diker Allah muhafaza. :KK14:

Kızlar tamam hırsızlık yapsın yada sadece paramı alsın umrumda olmazdı ama hem aldattı hem karimsin eşsin dedi her fırsatta .çocuğumuz olsun resmi nikahı yazın yapalım dedi inandım ..tüm kalbimle ....kendisi ve ben saygın bi mesleğe sahibiz boyle ucuz işler peşinde kosacagini tahmin etmezdim . Sosyal hayatım olmadığından bilmiyordum şu an öğrendim ..kızlara falan sarkan bi tipmis zaten aldatıldığımi da gördüğümde telefonun da eskort kızla yazışmalarını buldum
nasıl yaa evlenmeden çocuk mu doğuracaktınız üffffff yaaa bırakıyorum konu takibini bu ne yaaa şaka mısınız ?? Hanfendi/ beyefendi,???

Yasadiginiz seyler cok can yakici ne yazik ki. Oncelikle gecmis olsun diyorum. Ama paranin pesine asla dusmeyin, bir daha asla yuz goz olmayin. Olan oldu, elinizde gecmisi degistirecek sihirli bir degnek yok. harcadiginiz zaman yeter, bir dakika bile daha fazla harcamayin. Gerekirse ucretsiz izne ayrilin ve yer degisikligi yapin, kafanizi dolu tutun, bir sure baska bir ugras bulun. Evet zor olacak yasadiklarinizi atlatmaniz ama zaman herseyin ilaci inanin, hic bir aci sonsuza kadar degil. Yaraniz kabuk baglayacak zamanla daha az animsayacaksiniz ama oncelikle siz kendinize hatirlatmaktan, acimaktan vazgecin. Cok cok gencsiniz daha, sizi en cok siz seveceksiniz, gece sizinle sadece siz uyuyacaksiniz, kendinize iyi davranin, sevin kendinizi... Siz ve bedeniniz bir kupon degil, ikinci el esya degilsiniz, size aksini soyleyenler dinlemeyin ve lutfen siz de kendinize asla bunu yapmayin... Siz kadin bedeninde can bulmus bir insansiniz, bu sizi ne daha kiymetli ne de daha eksik ve onemsiz kilar, bedeniniz size ait tek sey su dunyada ve lutfen yasadiginiz seyler icin kimseye aciklama yapmayin, seks ne kotu birsey ne de kirletici birsey, sevdiginiz , sevildiginizi dusundugunuz kisi ile yasadiniz bunu ve kullanilmadiniz siz esya degilsiniz, o yuzden kendinize fazladan bir aci yuklemeyin. Ama lutfen paranin pesine dusmeyin, yuz goz olmayin, meslek hayatini kaydirmak icin caba harcamayin, kendinize bu iskenceyi yapmayin, acinizi uzatmayin. Farzedin ki su an 60'li yaslarinda bir kadinsiniz, su anki fotografiniza bakiyorsunuz, kendinize bakip ne dersiniz " ne kadar da gencmisim, keske sunu da yasaydim, korkmasaydim, keske bu kadar zaman harcamasaydim, keske suanki aklim o zaman olsaydi sunlari yapardim" lutfen kendinizle konusun, hatta gunluk tutun yazin yasadiklarinizi, ofkenizi satirlara gomun ama asla kendinize haksizlik etmeyin ve uzmeyin daha fazla, siz degerlisiniz ve zamaniniz degerli, telafisi olmayan tek sey hayatta. Dunyaya gecici bir sureligine geliyoruz ve siz bu kiymetli zamani sizi uzen biri icin daha fazla harcamayin. Yaninizda olsam sizi kucaklamak ve hersey gececek demek isterdim, ama uzaktan da olsa en iyi dileklerimi yolluyorum size, bunlar da gececek. Sevgiyle kalin.

Merhaba;

Arkadaşım Allah güç ve sabır versin...Çok zor bir imtihandan geçmişsin...Bundan sonra hiç görü
şme konuşma,sakın ne onu ne ailesinden birini arama..Birde doktorsun sanırım,parayada ihtiyacın yok o parayııda unut gitsin,yani o paranın peşine koştukça sen yıpranacaksın Allah bırakmazki yanına...Benim çok şahit oldum böyle paranın üstüne yatıp burnundan fitil fitil gelen insanları...Gerçekten bazı insnalar ile biz başedemeyiz ancak Allah hesap görür...

Sen sıyrıl bu insandan,çok seviyordu vs diye düşünme hepimize öyle dediler zamanında yok çok seviyorum,yok eşimsin namusunsun,aynen terkedildik bizde...

Tek ve en büyük aşk Allah'a gerisi gelip geçici...

Lütfen kendine kıymet ver,dik dur...tüm olanların üstüne bir bardak su iç...Dua et,namaz kıl...

Ayrıca ;kimse eleştrirmesin kırıcı olarak,ve kınamasın...Eleştiride de hatalarını uygun dille söyleyelim lüften...

İnanın şaşmam dersin öyle bir şaşarsın ki aklın durur...

Kimse sınanmadığı günahın masumu saymasın kendini...

Allah tövbe kapısını bunun için açmiş insana....

nasıl yaa evlenmeden çocuk mu doğuracaktınız üffffff yaaa bırakıyorum konu takibini bu ne yaaa şaka mısınız ?? Hanfendi/ beyefendi,???
Cocuk yapmayı evlenmeden tabiki planlama dik.sevgiliyken benim çocuklara düşkünlüğümü kullandı belki de...çocuğumuz olsun diye hayal kurdurdu en zayıf noktalarından birini kullandı.lütfen yargılamadan önce konunun bütününü okuyun

Her türlü şeyi yaşadık deyince bunu anlamamıştım... Hamile olabileceğinizi..
Nasıl kanıp bunu yaptınız..
Umursuyor mu peki ?

Ay bu adam donunuza kadar alsa ses etmezsiniz ama adam sizi sevmedigini soylemis ayrilmis. Yoksa bu is daha uzaar giderdi.
Ya biraz guclu olun bi durusunuz olsun bu kadar kullandirtmayin kendinizi.

Hani bir kamu spotu vardır ya "POLİS ASKER SAVCI SİZDEN PARA TALEP ETMEZ" diye.
O aklıma geldi. Düzgün iyi niyetli bir erkek evlenmeden önce sizden asla maddi isteklerde bulunmaz, borç harç istemez.Evlendikten sonra da maaş kartını ver diye darlamaz. :KK14:
Umarım hamile olduğunuz yalandır. Değilse de çocuğu aldırın.
Ben olsam o adamda paramı bırakmazdım kan kusturarak geri alırdım ama siz uğraşamayacaksanız bir şey yapmayın ş...siz.

Cocuk yapmayı evlenmeden tabiki planlama dik.sevgiliyken benim çocuklara düşkünlüğümü kullandı belki de...çocuğumuz olsun diye hayal kurdurdu en zayıf noktalarından birini kullandı.lütfen yargılamadan önce konunun bütününü okuyun
yaa ben konuyu okumayı bıraktım yaa cnm ne olduuğunu bilke hatırlamıyorum cidden sana bol şans

Back
X