bu kadarina da pes kaynana!!!

gulkokusuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
694
621
103
merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)

hep mesafeliydim zaten onu icine sindiremedi.esimden de sogudum resmen.anne demeyecekmisim benden ne gelinlik gormus anneme kiskanc dedi biz uc kiz kardesiz bunun ogullarini kiskaniyomus annem ya neler neler ablamin kaynanasina kadar konustu.nefret ettim kendisinden ne yapmaliyim bilmiyorum fikir verin lütfen.

daha once bir dusuk yapmistim kizlar orda da rezil etti bizi.o zaman bisey dememistim ama bu olayda ben de cigrindan ciktim artik esime de dedim onu uyar takilmasin bize diye evet esim konusunda cok haklisiniz o cevabini verseydi olaylar bu asamaya gelmezdi.

merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)

Siz ne yaparsınız bilmem. Ben olsam anında suç duyurusunda bulunurdum. Gerekirse bir avukatla anlaşır, onun takip etmesini sağlardım. Hakaret etmek, üstüne yürümek, psikolojik şiddet uygulamak suç. Cezası neyse çeksin.

Onu gördükçe ağlamaya başla. Yalandan sinir krizi geçir. Odana gir sağa sola birşeyler fırlat. Olanları unutamıyorum. Sizin yüzünüzden sütüm gidecek de eşine. Çocuğum aç kalacak sebebi annen ve sensin de.

pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.

bu kadar da olmaz siz de onu rezil edin sokmayın eve. size bunları yaşattıktan sonra nasıl eve alıyorsunuz anlamıyorum hala. susmaya devam edersen burdaki insanlar sana ne diyecek. kocanda hayır yok

Back
X