bu kadarina da pes kaynana!!!

Allahım nasıl vicdansız densiz insanlar var ya... artık tiksiniyorum su konuları okurken. Allah senin yardımcın olsun arkadaşım çok üzüldüm lohusa halinle neler çekmişsin bebeğini seveceğin mutlu olacağın yerde. Sana düşen belli şirret olacaksın. Bunun hesabını ağır ödeteceksin ki bi daha yapamasın. Hoş ne yaparsan yap o kırgınlıkların geçmeyecek. Eşinle konuş. Tam bir tavır içinde ol. Sen de söyle kv ye gelecek olursa senin burda işin yok diye

Diyorumya o anli psikoloji işte sana neler yapıcam dedi slladı kafasını bende saf salak ne yapıcaksın anne sen benim annemsin bende senin kızın kavga gürültü yok dedim şimdi ben bilet alırsam izin. Verirsem gelebilir evime yoksa yok okadar öfkeliyim ki hiç dinmiyor bu öfke gık dese neler edicem. Bildigi için agzını açamıyor
Kesinlikle aynı şeyleri bende yaşadım bin pişmanım sadece oturup ağladığım için şimdiki aklım olsa bende ağzıma geleni söyler çocuğunla vakit geçirmenin keyfine bakardım sütüm gitti emziremedim hakkımı asla helal etmiyorum konu sahibine diyeceğim sadece kendini ve bebeğini düşün geri planda kalma inceldiği yerden kopsun bebeğini düşün anın tadını çıkarmaya çalış

Kesinlikle aynı şeyleri bende yaşadım bin pişmanım sadece oturup ağladığım için şimdiki aklım olsa bende ağzıma geleni söyler çocuğunla vakit geçirmenin keyfine bakardım sütüm gitti emziremedim hakkımı asla helal etmiyorum konu sahibine diyeceğim sadece kendini ve bebeğini düşün geri planda kalma inceldiği yerden kopsun bebeğini düşün anın tadını çıkarmaya çalış
Bize dayatılan bu kaynanandır kocanın hatrıdır cevap verme saygısız olursun aman idare et eşini büyüten kadın vs va sonuç ? Sinir hastası gelinler egosu tavan agzımada geleni sayarım keyfimede bakarım diyen kaynanalar! Çogu kadın sırf kaynanası yüzünden mutsuz evliligi çogu kaynanasının yüzünü görmek istemiyor çoğunun yuvası yıkılıyor.

Konu sahibicim kocan anasına sustugu gibi sanada sussun bakalım nasıl oluyormuş! Biz cevap vermedikçe azıttı bunlar baktılar ne derlerse gelin susuyor yüz buldular e bide oğulları anasına höt söt yapmayınca deyme keyfine şimdiye kadar eziklendimi acımı çekti kocasınımı sevmedi para sıkıntısımı çekti içine attıklarını geline kusuyorlar bu kadar basit

Bende annemi istiyorum ama daha rahat olabilmek icin.Anne bu yaa ne kadar anlayissiz kayinvalideniz.Ama gonul yapici konuya girseydininiz belki o hic bu noktoya gelmeyecekti.Hani sende benm annemsn sonrada seni istiyorum vs vs gb.Gerci kayinvalideniz halden anlamazsa yapicak bisi yok

daha once bir dusuk yapmistim kizlar orda da rezil etti bizi.o zaman bisey dememistim ama bu olayda ben de cigrindan ciktim artik esime de dedim onu uyar takilmasin bize diye evet esim konusunda cok haklisiniz o cevabini verseydi olaylar bu asamaya gelmezdi.

Artik takilmasimi kalmis. Kadin uzerinize yurumus ya. Ben olsam esimin yuzune tukururdum " bi karina sahip cikamadn, senin yapamadigin seyi ben yapicam otur izle" derdim. Sonra o kayinvalideye agzima geleni sayardim. Kapiyida acmazdim.

En cok esine kizdim bende. Kv kvligini yapmis her zamanki gibi. Hadi onu yok sayarsin da esinin durup izlemesi annesini durduramamasi bu kadar olaydan sonra hala eve cagarmasi...

Serum askisini kafasina yerdi hem o koca hemde anasi. Kovsaydin odadan anasini. Oglu susuyorsa benim yaptiklarima da sussun.
Lohusa yatagimda benle ugrasacak. Siz ve anneniz sakin insanlarsiniz sanirim.

Serum askisini kafasina yerdi hem o koca hemde anasi. Kovsaydin odadan anasini. Oglu susuyorsa benim yaptiklarima da sussun.
Lohusa yatagimda benle ugrasacak. Siz ve anneniz sakin insanlarsiniz sanirim.
cok rezil bir insan elini de beline atmis koridorda bas bas bagriyor.biz de iyice rezil olmak istemedik.ayrica ikide bir kiz çocuklarını sevmiyorum iyiki ki kizim yokb deyip durdu hamileliğim boyunca cahil.

eve alma.

ayrıca ana kuzusu ve basiretsiz erkeklerle evlenmezseniz bu tip sorunlarınız olmaz kızlar benden söylemesi. senin kocan erkek olsa o kaynana ağzını açamazdı. doğurun siz daha doğurun.

Gören de oğulları süper yakışıklı bir artist, trilyoner bir fabrika sahibi de gelinleri servet avcısı zanneder.
Bu kadınlar oğullarını ne zannediyorsa artık.

merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)[/QU
Mesafeli ol ! Başka yapılacak bişey gözükmüyor .

Allahın en büyük nimeti kız cocugudur.olmayan anlamaz.bakma yüzüne.inan ilerde çok pişman olursun keşke yapılması gerekeni yapsaydım diye.
Kocana hiç girmiyorum.umarim yaptığı esekligi anlar

En cici kaynana bile doğumda huzursuzluk çıkarır sonra yine sütli ballı olursunuz sen ona çok yüz vermişsin ailene daha saygılı olmak zorunda kovulmayı hak etmiş

merhaba hanimlar konuya nereden baslasam bilemedim.henuz dogum yapali 20gun oldu ama yaptigima yapacagima pisman oldum.kaynanam hastanede annemi ve beni rezil etti.zor bir dogum oldu yanimda annemin kalmasini istemem resmen suc oldu.anneme geberice demeler bana oglum senle mutlu degil demeler ve daha da kotusu ustume yurudu hastane ortaminda daha dogum yapali 24 saat olmamisti ustelik.hizini alamamis gelmis bi de ananeme bir suru laf etmis bu saygisiz kadini bir daha etrafimda gormek istemiyorum düşündükçe aglama krizine giriyorum bi de utanmadan evime geliyor sizce ne yapmaliyim?(daha ettigi cok hakaret var dusundukce sinirim bozuluyor.)
Keşke eşiniz sizi korusaymış bu durumda daha yeni doğum yapan birini bukadar yalnız bırakmakta haksızlık.

pasif davranmadim bu hakaretler karsisinda tabiki kendimi savundum ama esim savunsun isterdim .hanimlar annem bana ev verdi orda oturuyorum eve almasam esim annenin evi diye gelmesin diyosun torununu gormeyecek mi diyor.
Evet diyin. Madem üstüme yürüyor, hakaret ediyor, en güzel günümü rezil ediyor. Benim gönlümü alana kadar görmeyecek.

Back
X