Bu kadarını haketmedim..

Ben alt tarafı bir ay görüşme sonunda çok sevdim gibi bir şey söylemesini mantıksız buluyorum. Sevmek emek ister önce hoşlanırsın tanıdıkça da sevgin artar bence. Senin bu adama çok da kanın kaynamamış bunu kabul et. Bence hemen dönme. Bir müddet kafanı dinle. Şu olaylardan bi uzaklaş. Sonrasında ne yapmak istediğine karar verirsin. Çalışıyor musun bu arada. Hem neden karşına görücü usulü yerine senin gerçekten kanının kaynayacagi biri çıkmasın. Daha yaşın çok genç bence.
Yani olabilir neden olmasın diye dusunuyorym.ben de sizin gibiydim ilk etapta ama sonra kanı kaynamış olabilir.
Ben beyefendinin karakterini çok beğendim, tavırlarını çok beğendim,bana kendimi değerli hissettirdi.
Evet calisiyorum.ogretmenim.calistigim yerden biriyle nisanlandim..Gormedigim eziyet kalmadi.simdi iyi ki diyorum.Gecmisimdeki insanlarla kiyasliyorum.cok çok daha iyi...karakterli bir çocuk..
Ama söylediğiniz gibi hemen donmuyirum.beklemedeyim..Kararsizim..Araftayim..

Bu konunuzu da okudum şu anda emin olamadığınız kişi bu bahsettiğiniz kişi mi acaba ?

Peki bir değişiklik ya da eminlik hali var mı düşüncelerinizde? Ben psikoloğa gittim obsesig kompulsif bozukluk dedi ne yapacağımı bilmiyorum iki hafta sonra tekrar gidicem :(

Değişiklik var ..olumluya dogru gidiyorum dusuncelerimde.onceleri onunla hayal kuramıyordum şimdi az çok kurabiliyorum.merdivenden basamak basamak çıkılır sonucta.ona da acıkladim..o da razi..
Bizim en büyük sorunumuz kendimize haksızlık etmek galiba.sonucta iyi olmak kadar önemli bir şey varsa o da uyumlu olmak..uyumlu olup olmadığımızı da zaman gösterecek..bir de düşüncelerini serbest birak.onu düşünmek istemiyorsan düşünme..ve ben böyle yaptıktan sonra onun farkında olmadan hayallerime girdiğini fark ettimm..
Peki bir değişiklik ya da eminlik hali var mı düşüncelerinizde? Ben psikoloğa gittim obsesig kompulsif bozukluk dedi ne yapacağımı bilmiyorum iki hafta sonra tekrar gidicem :KK43:

Değişiklik var ..olumluya dogru gidiyorum dusuncelerimde.onceleri onunla hayal kuramıyordum şimdi az çok kurabiliyorum.merdivenden basamak basamak çıkılır sonucta.ona da acıkladim..o da razi..
Bizim en büyük sorunumuz kendimize haksızlık etmek galiba.sonucta iyi olmak kadar önemli bir şey varsa o da uyumlu olmak..uyumlu olup olmadığımızı da zaman gösterecek..bir de düşüncelerini serbest birak.onu düşünmek istemiyorsan düşünme..ve ben böyle yaptıktan sonra onun farkında olmadan hayallerime girdiğini fark ettimm..

Evet ben sürekli zorluyorum kendimi daha çok daha çok diye . Emin olmak için de çok zorluyorum insan emin olmaya çalıştıkça olamazmış

Evet ben sürekli zorluyorum kendimi daha çok daha çok diye . Emin olmak için de çok zorluyorum insan emin olmaya çalıştıkça olamazmış
Bence zorlama duygularını serbest bırak.. düşünmek istiyorum diye düşünürsen sen duygularının esiri olursun.aklina gelmesine izin verip düşünürsen duyguların senin esirin olur.ben bu süreçte bunu fark ettim.ve bi an onun farkında olmadan hayallerime girdiğini fark ediyorum . Şu an tamamen emin değilim ama güzel şeyler dusunuyorum..

Back
X