• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadersizlik nedir?

Hızınıza yetişemedim. takılmayın bu kadar, olacağı varmış.

Neye yanayım anlamadım. 26 yaşındayım. Ama neler yaşadım neler. Kendi halimde insanımdır öyle kimseye kötülüğüm yok. Biri vardı çok sevdim öyle böyle değil sevgili idik olmadı o benden gitti. Üstüne ben onu unuturum düşüncesi ile bir evlililk yaptım ve oda 7 ay sürdü şiddet yüzünden her gün dövdü. Çok ağladım yıprandım ama sonunda boşandım kurtuldum. Üstüne sevdiğim adamın başka bir kadınla evleneceğini duydum o beni daha çok bitirdi. Yavaş yavaş toparlanmaya başladım derken hayatıma yeni biri girdi 4 aylık bir beraberlik var ama bana elini bile sürmedi sürmem de diyor beni kırmaz etmez iyi hoş ama biraz odun öyle mutlu etmek için bir şey yapmaz görüşmek için can atmaz evde oturur bir yere çıkmaz kısacası öküz gibi. Cumartesi günü sevdiğim adamın düğünü oldu gittim uzaktan onu izledim o kadar neşeli şen idi ki bir daha hayatımda öyle insan asla ama asla bulamam.
26 yaşındayım neler yaşadım neler derken konuda trajedik bi durum var zanneddim...çok hızlı değilmisin birini atlatamadan toparlanmadan diğer bir ilişkiye başkamışsın yara bandı aramışsın kendine ama istediğin gibi olmamış biraz temkinli olsanız ve aceleci olmasanız ilişkiden önce bi arkadaşlık evresi yaşamaya çalışsanız daha sağıklı olur galiba....

Neye yanayım anlamadım. 26 yaşındayım. Ama neler yaşadım neler. Kendi halimde insanımdır öyle kimseye kötülüğüm yok. Biri vardı çok sevdim öyle böyle değil sevgili idik olmadı o benden gitti. Üstüne ben onu unuturum düşüncesi ile bir evlililk yaptım ve oda 7 ay sürdü şiddet yüzünden her gün dövdü. Çok ağladım yıprandım ama sonunda boşandım kurtuldum. Üstüne sevdiğim adamın başka bir kadınla evleneceğini duydum o beni daha çok bitirdi. Yavaş yavaş toparlanmaya başladım derken hayatıma yeni biri girdi 4 aylık bir beraberlik var ama bana elini bile sürmedi sürmem de diyor beni kırmaz etmez iyi hoş ama biraz odun öyle mutlu etmek için bir şey yapmaz görüşmek için can atmaz evde oturur bir yere çıkmaz kısacası öküz gibi. Cumartesi günü sevdiğim adamın düğünü oldu gittim uzaktan onu izledim o kadar neşeli şen idi ki bir daha hayatımda öyle insan asla ama asla bulamam.
Geçmişi kapatmadan yeni ilişki yaşamak bu sizi bu duruma getirmiş bekleseydiniz keske biraz

• Beğen
Reactions: 000
ALLAH a isyan etme dua et kendi kendini yakmissin ama hersey icin gec degil yeni bir evlilik yapma derim kendine vakit ayir arkadaslarinla gez dolas ise gir hayatina bak evlenirse evlensin belki evlilikleri kotu olacak ne mâlum üzme kendini

Back
X