bu kadın beni delirtecek neyapmalıyım bilmiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Defteri fırlatıyo sen de alıp yapıstırıon. Ben yedirirdim heralde. Yada gider müdüre patlardım. Al sen uğras derdm...

Resmi esyaya zarar vermek de neymis?.. nasil bir kamu personeli ki bu evragi alirken evrak kayit defterini imzalamasini gerektiginden bihaber..kesinlikle yarin mudurune soyle bu durumu..o bayan da alsin haddini otursun asagi..

Herkes görevini yapmak zorunda
patronun seni uyarmış
gerekirse patronla konuş onu dinler

Sana maddeler halinde yazacağım:
1 - Çok panik bir karakterin olduğu az çok yazılarından belli oluyor, paniklememeye çalışmanı acizane tavsiye ederim.
2 - Ben de ilk işe başladığım gün, üstelik kimseyi tanımıyorum bir çoğu yaş ve kıdemce büyükler, "lütfen hanım/bey şeklinde bir hitap kullanalım, ne ben size abi/abla derim ne de direkt ismimle hitap edilsin isterim" diye tavrımı koydum. Nedeni de şu ki işin içine abla-abi muhabbeti girince işler aksıyor, ciddiyet kalkıyor, rica minnetle iş görmeye çalışıyorsunuz. Ama bir mesafe olunca karşınızdaki kişi isterse 20 yıllık memur olsun "Ayşe hanım evrağın imzalanması gerekiyor, imzalar mısınız lütfen?" deyip geçersin. Hem nezaketini korumuş olursun hem ciddiyetini
3 - Bu saatten sonra yapabileceğin şey gidip amirine durumu bildirmek, yoksa senin başına kalır. Her olumsuz olayda şikayet yoluna gitmene gerek yok tabii, bundan sonra tavrını takınırsın. Kimseyle samimi olmak zorunda değilsin, işini yap geç Bırak kim ne yaparsa yapsın, hem zaten sen ne kadar özverili ve çalışkan olsan da takacak bir kulp bulurlar.

Bu arada resmi evrağın zarara uğradığına dair sana şahit olan birkaç kişinin de imzası olan bir tutanak yazıp kayda sokabilirsin. Sen devlet memurusun ve devlet malını korumakla görevlisin.

[ebbo, post: 37976158, member: 556535"]ben bir kamu kurumunda çalışıyorum evrak kayıtadada ben bakıyorum aynı zamanla hem deftere kaydedıyorum hem bilgisayara bazı evrakları fekleri yani müdürüm diyorki deftere yazdığın evrakları ne olursa olsun imzalat ver diyor kaybederlerse mahkeme falan olayı olursa ben almadım deyip işin içinden sıyrılırlar dedi suç sana kalır dedi buyüzden imzalat diyor arkadaşlar hacizler tedbirler kadar önemsemiyor fekleri bir kadın var kafasına göre bazen imzalıyor bazen imzalamıyor daha öncede imzala diye uyarmama rağmen onu gene imzalamadı defteri yolladı bana bende güzelce rica ettim ablacım üzme beni müdür bey ne verdiysen defterle tüm evrakları imzalat diyor dedim oda bu küçük şeylerle uğraşmaktan işimizi yapamıyoruz gibi bişiler dedi defteri yere fırlattı dairenin ortasına defter ortadan ikiye ayrıldı ben kaçtım içeri gittim daha fazla dayanamıyorum artık birde acelem vardı o kadına evrağı verip çıkıcaktim güya oyüzden hemen defteri aldım yapıştırabildiğim kadar yapıştırdım müdürden izin alıp çıktım aslında o defteri götürüp müdüre göstermek vardı kadını fişlemek vardı ama zamanım yoktu oyüzden çıktım hemen şimdi çok üzgünüm neyapsam olmuyor kimseyi memnun edemiyorum neyapmalıyım ben sizce lütfen akıl verirmisiniz kızlar deliricem ben çokmu sabırlıyım yoksa aptalmıyım bilemedim çok yoruldum artık vatandaşımı idare edeyim memurlarmı müdür vsmi deliricem[/QUOTE]

Konustun mu naptin?

verdiğiniz fikirler için tşk ederim kızlar gittim söledim isim vermeden anlattım ama bunu bılmenız gerekiyor şikayet olarak algılamayın dedim ben sasırdım dedım memurlamı ugrasayım vatandaslamı dedım bunun gereklı oldugunu kendısıne sız söyleyın dedım oda benım dememe gerek yok kural böledır dedı uyulması gerekıyor dedı o onun terbıyesızlıgı dedı senlık bısı yok uzulme dedı bır arkadaşımla beraber gıttım konusmaya arkadasımın dedıgıne gore anlamıs kımden bahsettıgımı cunku okadının ılk vukuatı degılmıs daha öncede kutuk fırlatmıs mudur yardımcısına nese ertesı gunler sesını cıkarmadan ımzaladı herseyı ıyı tarafınamı geldı mudurmu konustu anlamadım cuma gunude eylulde bır evrak gelmıs daıreye vatandasla gelıp sordu sende dedım ama yok bende dıyor baktım ımzalamadan almıs ısım o gözukuyor vatandas bıdaha gelse evragı bulamasa ımzada atmamıs basıma dert ıste napıcagımı sasırdım herkesı ayrı ayrı ıdare etmekten yoruldum allah nasıp ederse kurum degıstırme yolu var bana enazından ınsan daha az olucak daha rahat olurum ıns dua edın canlarm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…