[ebbo, post: 37976158, member: 556535"]ben bir kamu kurumunda çalışıyorum evrak kayıtadada ben bakıyorum aynı zamanla hem deftere kaydedıyorum hem bilgisayara bazı evrakları fekleri yani müdürüm diyorki deftere yazdığın evrakları ne olursa olsun imzalat ver diyor kaybederlerse mahkeme falan olayı olursa ben almadım deyip işin içinden sıyrılırlar dedi suç sana kalır dedi buyüzden imzalat diyor arkadaşlar hacizler tedbirler kadar önemsemiyor fekleri bir kadın var kafasına göre bazen imzalıyor bazen imzalamıyor daha öncede imzala diye uyarmama rağmen onu gene imzalamadı defteri yolladı bana bende güzelce rica ettim ablacım üzme beni müdür bey ne verdiysen defterle tüm evrakları imzalat diyor dedim oda bu küçük şeylerle uğraşmaktan işimizi yapamıyoruz gibi bişiler dedi defteri yere fırlattı dairenin ortasına defter ortadan ikiye ayrıldı ben kaçtım içeri gittim daha fazla dayanamıyorum artık birde acelem vardı o kadına evrağı verip çıkıcaktim güya oyüzden hemen defteri aldım yapıştırabildiğim kadar yapıştırdım müdürden izin alıp çıktım aslında o defteri götürüp müdüre göstermek vardı kadını fişlemek vardı ama zamanım yoktu oyüzden çıktım hemen şimdi çok üzgünüm neyapsam olmuyor kimseyi memnun edemiyorum neyapmalıyım ben sizce lütfen akıl verirmisiniz kızlar deliricem ben çokmu sabırlıyım yoksa aptalmıyım bilemedim çok yoruldum artık vatandaşımı idare edeyim memurlarmı müdür vsmi deliricem[/QUOTE]
Konustun mu naptin?