bu kadın beni delirtecek!

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
hanımlar merhaba direkt konuya giriyorum çok sinirliyim
bu saate kadar nasıl tuttum kendimi bilmiyorum
yan komşum var beni delirtmeye uğraşıyor taşınalı enfazla 6 ay oldu herkesi birbirine kattı
en samimi komşularımla bile aramı bozdu şimdide çok sık görüştüğüm bi komşum aynı kattayız bu kadınında karşı komşusu
gitmiş onada angel senin hakkında böyle böyle diyor demiş halbuki kendisiyle nerdeyse 2,5 aydır konuşmuyoruz bunu herkes biliyor
komşumda geldi bana söyledi geçen günde senin hakkında başka birine konuşuyordu dedi
ben kapısına gidecektim eşi evdeymiş diye durdum
demişki bana bunları 3 ay önce söyledi yalancı ya sırf kıskançlığından aramızı bozmak için yapıyor
ben kesin gidip hesap sorucam ona hatta özellikle eşi evdeyken yapıcam bunu şimdi karar verdim buna
eşinede diycem lütfen eşinize bi dur diyin diye bana bulaşmasın artık
ama komşumda diyor gitme bana bulaştırma diye
eşimde onunla muhatap olma diyor ama herkese hakkımda bişeyler anlatıyor milletin gözünde dedikoducu oldum ya daha 3 ay önce bi yığın olay çıkardı yeni sindirdim zaten olanları
ama artık dayanamıyorum sizce susayımmı yoksa kapısına dayanıp hesap sorayımmı çıldırmak üzereyim artık.

bence susarsan senin adın lekelenecek bi destur çekmek lazım... açık ve net bir kere uyar tam uyar ...

en sevmediğim ilişki tipi...eski komşuların yeni gelene inananıp sana neden inanmıyor..niye mevzu sana sorulmuş ben olsam hayır angel böyle demez senin yanlışın var derim sana da o böyle dedi demem...sanırım kimsenin işi yok tek iş dedikodu apartmanda..yerinde olsam kimsenin kapısına gitmem kendimi savunmam savundukça bu tiplere yaranamazsın en büyük ceza elimi eteğimi çekmek kapımdan içeri almamaktır bana layık olmayanlarla merhaba merhaba..

Bence gidin kapısına hem de eşi varken gayet sakin bir şekilde ben size çay içmeye geldim konuşacaklarım var deyin girdikten sonra eşinin de yanında duyduklarınızı bildiklerinizi sakin sakin bir bir anlatın gerekirse yüzleş deyin ama sakince kavga eder gibi değil... hem eşine rezil olsun hem de apartmana. Susarsanız tepenize çıkar.

6 aydır sürekli hakkında konuşuyorsa bencede eşi evdeyken git sakin ama sert bir şekilde uyar belki eşi ona çeki düzen verir gerçekten sinir bozucu bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…