Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

Bu kaynana beni kendi anneme dahi karalamış , ama annem ağzının payını vermiş , bunlar böyle küstah olur , annem demiş ki senim oğlun sütten çıkmış ak kaşık mı ? O bana ne kadar saygısız hareketlerde bulunda ben sana gelip onu şikayet ettim mi? Demiş bu yaştan sonra onların mutlu olmaları için çabalıyacağız ve aralarını bozmamamız gerek yapıcı olmamız gerek demiş annem , annemi ayda yılda bir evine çağırmış sonrada salak kaynana beni karalamış ama annem hakkından gelmiş ,

Bu kaynana beni kendi anneme dahi karalamış , ama annem ağzının payını vermiş , bunlar böyle küstah olur , annem demiş ki senim oğlun sütten çıkmış ak kaşık mı ? O bana ne kadar saygısız hareketlerde bulunda ben sana gelip onu şikayet ettim mi? Demiş bu yaştan sonra onların mutlu olmaları için çabalıyacağız ve aralarını bozmamamız gerek yapıcı olmamız gerek demiş annem , annemi ayda yılda bir evine çağırmış sonrada salak kaynana beni karalamış ama annem hakkından gelmiş ,
Bu kadına fıs ben yapılanları anlatıyorum iki zırlıyoe ağlamıyor bile duygu sömürüsü yapıp gene aynı

Sen ona iyi olursan o sana iyi olur hele kı.. Tekmeyi vur iş yapma göreyim iyimi benide yere göğe sığdıramıyordu. Kaza oldu bakıma muhtaçtım ilk gemiyi o terk etti 10 yıl önce beyin travması geçirmiş kazada şok yaşamış bakamazmış
. Eğer Kaynanam bana kotu davransaydi ben yinede iyi davranirdim fakat onun bana yaptigi dersini verirdim. Akli basina gelsin diye.. Zaten bastan beri Annem benim işitme kaybi olduğum için Kaynanami sik sik uyarmis. Herşey gerekeni yapıyorlar zaten. Cok şükür.

Acaba halı sermenin ne demek oldugunu bilmeyen arkadaslar turkiyenin hatta dunysnın neresinde yasıyorsunuz merak ettim. . Size hic şu halıyı ser, sofrayı ser üzerinde ye filan demediler mi? Konu sahibi ozur dilerim sizin derdinizden cok bu gıcık etti beni. Ayrıca yuvanı huzurunu kimsenin bozmasına asla musade etme canım. Kim olursa olsun. Sen saygını koru hürmetini et esin uzulmesin. Gerci sen zaten saygılı bir gelinsin anladıgım.kadsrıyla

. Eğer Kaynanam bana kotu davransaydi ben yinede iyi davranirdim fakat onun bana yaptigi dersini verirdim. Akli basina gelsin diye.. Zaten bastan beri Annem benim işitme kaybi olduğum için Kaynanami sik sik uyarmis. Herşey gerekeni yapıyorlar zaten. Cok şükür.
O bana sağır der. Eğer annem öyle bir şey deseydi

Acaba halı sermenin ne demek oldugunu bilmeyen arkadaslar turkiyenin hatta dunysnın neresinde yasıyorsunuz merak ettim. . Size hic şu halıyı ser, sofrayı ser üzerinde ye filan demediler mi? Konu sahibi ozur dilerim sizin derdinizden cok bu gıcık etti beni. Ayrıca yuvanı huzurunu kimsenin bozmasına asla musade etme canım. Kim olursa olsun. Sen saygını koru hürmetini et esin uzulmesin. Gerci sen zaten saygılı bir gelinsin anladıgım.kadsrıyla
Olmuyor eşim = annesi dün akşam üzeri indim yine yemek yapıcam komşu işte işin yoksa sen şu bulaşıkları yıkada ben evime gideyim dedi. O kadın Kv baş hizmetçisi neyse ben müsade etmesini istedim sandalye De oturuyorum arkam kadına dönük yemeklikleri hazırlıyorum bana sen boş oturma iş yap dedi. 'NİYE BEN OTURYNCA SENİN OTURAN YERLERİN Mİ AĞRIYOR HER DAKİKA İŞ YAPMAK ZORUNDA MIYIM dedim pişkin pişkin he diyor ya. Bunlar hep Kv lafları o böyle milleti dolduruyor iş yapmaz diye biz kadınla konuşuyoruz YAPMA BEN YAPARIM SENİN BİR YERLERİN AĞRIMASIN ŞİMDİ YE KADAR DURUYORDU YARIM SAAT DAHA BEKLESİN dedim yıkayım eve gidecem bende iyi sen bilirsin dedim sustuk. Kaynana hemen ne oluyor orda diye lafa karıştı karışmasa şaşırırdım. Sana bir şey diyen yok niye üzerine alınıyorsun ki dedim sustu mahçup mahçup

Yine o komşu ile konuşuyorum kadın aynı zamanda gündeliğe gidiyor.

Arka komşumuza temizliğe gitmiş. Kadın felç işte gelini yanında kalıyordu ayrılmış.

Annemde o gelini pek överdi. Şöyle akıllı böyle işlek. Demek ki 'dibini görmediğin tastan su içmeyecekmiş öyle diyorlar. Dedim 'dedim. Kaynana bu kez gelini övmeye başladı. İşte kıskanmışta yok bekleyecekmişti

Gelinin konusu ne kaynı nişanlanıyormuş onu kıskanmış o yüzden evden ayrılmış.

Kv. Başladı olayı benim üzerime getiyor. Benimde yeni eltim oldu ya bırakıpta giderim diye. Seviyesiz köpürdü gelin şubu bitti ailemi yargılıyor. Benim ailem köyde oturuyor köy yerinde de kahveye çıkmayan nadir insanlar var dır ki kahvehane evimizin önünde sayılır neyse bu konuşmasına kadar sustum taki kahveye gidenler adam değil diyene kadar.

Edebimle susuyorum
Bu kez başa döndü. Komşuya buna ne yaptıysam onada aynısını yapıyorum fazlası var bunun eksiği yok ona bir valiz götürdüm dedi benim şartel attı yine

Bir valiz yap özenli doldur içini. Bana herşey yapmış milletin eskileri çeyizime koka kola nın bardak tabağını koymuş kadın bana eksik yapmamış.

Bende o zaman gelinine söyle gelirken yazmalarından getirsin. Mevlüt te dağıtacaksın dedim. Bozuldu sende 30 yazmamı dağıttım 30 havlu ona da 30 havlu alırım dedi.

Konu sadece senin aldıkların değil ondanda gidecek olanlar benden bu kadar gitti ondanda gidecek mi dedim sustu.

Beş dk sonra felan titrek sesle bir şeyler soruyor bakalım ben cevap verecek miyim diye. Tam o sırada misafiri geldi.
Hiçbir şey olmamış gibi gittim misafirlerinin yanına hoş geldiniz dedim mutfağa gittim eşim geldi işten geç geldi 10-15 dk kızma bana felan dedi sana kızdığımı nerden çıkardın dedim ne bileyim moralin bozuk gibi, sana değil deyince takma kafana dedi

Sonra yuları soba kurmaya gittik biz 5-10 dakika sonra Kv yukarı çıktı halısı varmış onu indirecek eşim ben alırım dedi aşağı indi adam 10 dk kayıp aşağıdan sesler geliyor kababa anlamadım oğlu yukarı çıktı durduk yere bir tartışma adam sabah işe küs gitti

Back
X