bu kadin deli benide delirtecek.

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ee onlar her gun geliyor diye sen de her gun onlarla oturmak zorunda diyilsin.zaten artik misafir sayilmazlar ev adami olmuslar baksana
. iyi yapmissin

Sag ol cnm.haklisin. para vermesi bi yanA bazen oyle bakiyor ki o"o ekmegi de oglum aldi yeme"diycek sanki

merhaba , zor bilirim kayinvalidelerle ugrasmak.benim hic sorunum olmadi kayinvalidemle, oglundan cok sever beni ama cok arkadasim var seninle ayni durumda olan.birisinin yaptiklarini anlatayim sana, belki isine yarar uygularsin.bir arkadasimda ayni senin gibiydi.sabah aksam kayinvalidesine gitmek zorunda kaliyordu.bir müddet cektikten sonra bakti olmuyor taktik degistirdi.biraz cilve biraz kadinligini kullanip kocasi arayi düzeltti önce.sonrasindada kocasini isledi yavas yavas, hayatim bak evimizde ne rahatiz geceleri istedigim gibi sarilamiyorum sevebiliyorum seni diye.hafta sonlari basbasa olalim cocugumuzla aile olalim diye planlar yapip bosluklari doldurmaya basladi.bir süre sonra kocasi isten döndükten sonra annesine gitmeyip evde kalmayi tercih etmeye basladi.gündüzleride kayinvalidesinin hizmetciligini yapmaktan kurtulmak icin kendisine arkadas toplantilari ve kurslar cikardi.cok güzelde seyler ögrendi masallah.simdi bir takilar yapiyor sahane :) simdi 2 haftada bir misafir gibi gidiyorlar kayinvalidesine.ayrica kizinda degeri artti inan.kayinvalidesi aman zaten 2 haftada bir geliyorsunuz siz oturun diyormus eeee tabi bakti kiz akilli cikti oglundan tamamen kopucak kabullendi herseyi bence sanada tavsiye ediyorum.evliliginizin ilk yillari gecmis anlamissindir kocanin huyunu suyunu.kocani fethet, rahat et. ailesini asla kötüleme ama bos vakitte birakma zirt birt gidebilmek icin

Cok tesekkur ederim cnm ilgin ve tavsiyyelerin icin uygulamaya basliycam. ve galiba artik ise baslama zamani gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…