bu kadın gibi davranırdım diyen var mı?

suhayat35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
29
0
16
Aydın
iş arkadaşınızla üzerinize iftira atıldı.ilişkiniz var dediler.ikinizde evlisiniz.ben kendimden eminim beni bilen bilir diyerek hayatına devam eden!

İftira atan kişilere elimde delil varsa tazminat davası açardım..

Bunun dışında derdimi ona buna anlatmak, kendimi ifade etmek için zaman harcamazdım.

keşke biraz daha açıklayıcı yazsaydın. başlıkla aynı uzunlukta neredeyse konu ve bence yetersiz:ssz:

Evet devam ederdim. Kendimden eminim sonuçta. İnsanlar istediklerini söylemekte özgür eşim,ailem ve çevrem benim böyle bişey yapmayacağımı bilirler....

iş arkadaşınızla üzerinize iftira atıldı.ilişkiniz var dediler.ikinizde evlisiniz.ben kendimden eminim beni bilen bilir diyerek hayatına devam eden!

Kurumsal bir yerde bile olsa izi kalır. Mutlaka ama mutlaka iftirayı atanı bulur, davamı acar, tazminatımı alır, fakir fukaraya dağıtırdım.

yani hayatına devam eden derken? eğer asılsızsa elbette ben kendimi bilirim derdim. o iftirayı atanların da elimden çok çekeceği olurdu...

forumun bir derdim var bölümünde içerik dolu topicler açılıyor

öyle olsa ne yapardınız
böyle olsa ne yapardınız
şeklindeki içerikler için doğru yerde değilsiniz

"bu nasıl kadın" konunuzun bir derdim varda olması lazımdı

neyse modlar bu konunuzu kapatır, diğerini de buraya taşır, siz de oradan devam edersiniz habire yeni konular açmadan

açtğım konularda bu nasıl kadın başlığında ne olarak anlattım.

kimse konu konu dolaşıp sizin sorunlarınızı çözmek için uğraşmaz ki keşke kısa bir özet geçseydiniz ya da madem o konunun devamı oradan devam etseydiniz yeni konu açmaktansa.:ssz:

bu kadın hesap da sormuyor ben gidip sordum iftira atanı masum insanları nasıl suçlarsın diye kabul etmedi yaptığını.eşim iftira atan kadının eşiyle görüştü telefonla arada namus var baktım iş kötüye gidiyor dövüşecekler sustum .

Back
X