bu kadina nasil mesafe koyarim

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
esimin turkiyede sadece 1 teyzesi var annesi babasi akrabalari hepsi baska ulkede. ve ben esimin bu teyzesinden HIC KATIYEN HOSLANMIYORUM. Ve oyle cocuklari varki daha kucuk ama hem cok pis hemde dunyanin en yaramazlari diyebilirim vee benim evime gelmelerini hic istemiyorum kirip dokuyorlar evimi mahfoluyorr heryer evime bile işedi biri bi sefer.
ama hic kizdigimi belli etmiyorum cunku hem onun burda benim esimden ve onun kocasindan baskasi yok esiminde teyzesinden baskasi yok burda bu yuzden kendimi mecbur gibi goruyorum ve 1 haftadir hic evime cagirmiyorum allah var kadin iyi bi kotulugu yok ams benimde coxuklarina tahammulum yok.
sizce ne yapmaliyim annem hep sen gitt onun gelmesini istemiyorsan dedi ama evleronede gitmek benii olmekten beter ediyor hic tahammul edemiyorum bide bebegim var hic kucagimdan indiremiyorum cunku cocuklar dovuyorr hic izin vermedim her vuracaklarinda kurtardim oglumu ama offf ne yapacam bilemiyorium lutfen fikirr verinn

Eşin ne diyor bu duruma o konussun teyzesi ile ne demek el kadar bebeği dövmek eğer esin konusmazsa sen konusacaksin.

teyzesi ile gorusceginiz zaman hadi bir cafeye gidelim desen esinin teyzesine

mümkün oldğnca gitme ayda 1 kez gitsen yeter gelmek istediği zamanda br bahane bul mesela işim vardı anneme gidicem vs.

Eşin ne diyor bu duruma o konussun teyzesi ile ne demek el kadar bebeği dövmek eğer esin konusmazsa sen konusacaksin.
doven cocukta kucucuk ama dovuyor annesi kiziyor esim kiziyorr ama diyorum yaaa cokk yaramaz hicbirseyden anlamiyorr

doven cocukta kucucuk ama dovuyor annesi kiziyor esim kiziyorr ama diyorum yaaa cokk yaramaz hicbirseyden anlamiyorr
Olsun sonuçta senin bebeğini dovuyor değil mi bu çocuk o yüzden her hafta görüşmek zorunda değilsin ya bebeğine bir zarar verse ne olacak çağırma her hafta. Bahane bul isim var mesgulum hastaneye gideceğim vs diye.

evett boylesii mantikliii gibii cok sagolunn

Benimde eşimin öyle bir akrabası var mecburen katlanıyorum oda akrabasına gelme diyemez ya

Açıkca söyle. Ne bu iletişimsizlik. Çocukların yaramaz, benimkine zarar veriyo. Dışarda görüşelim de.

Cocugunuzu bahane edin bence. Hep dovuyorlar kucucuk cocugu, sizinkilerin akli basina gelene kadar gorusmeyelim derseniz anlar.

Çocuktur kırar döker aşırıya kaçmadıkça normal bunlar. Bence de siz gidin. Aksi durumda o gelecek hem ev kirlenecek hem de aynı huzursuzluğu kendi evinde de yaşayacaksın. Ama sakın çocukları kınama valla seninki de aynı olur.

Teyze olarak kabullenmemissin bu kadın diyorsun ufacık bir çocuğa katlaaniyor musun bu nasıl bencillik senin de var sanırım büyünce akıllı olacak diye bir kanı yok hafta da bir kez gözünde büyüyor çocuk için boyama Kitabı al o gelince ver eline bak nasıl oturuyor resimli kitap al rahatsız oluyorsan çocuğa katkın olur bebeğini al sen git ona çocuklar kendi evlerinde daha sakin oluyorlar

İcimi okumussunuz. Mesafe koy cocuklari buyuyene kadar gorusme deyip konu sahibine alkis tutanlari gorunce yok artik demistim. Bakin cocuktan bahsediyorsunuz. Cocuk adi ustunde sizinkinin buyuyunce yaramaz olmayacagi ne malum? Esinizin teyzesi anne yarisi ve TRdeki tek akrabasi diyorsunuz. Cocuklar size geldiginde onlara bilendiginiz icin tahammulunuz fazlasiyla azalmis gibi. Cocuklara mesgale bulun boyama kitabi, cizgi film, zeka oyunlari gibi... Siz de oturun teyzeyle sohbetinizi edin. Kadin iyi diyorsunuz, cocuk icin araya mesafe koymak asil "cocuklu"k bana gore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…