bu kadının derdi ne gerçekten kötülük eden mi yaranıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benn de yavaş yavaş sizinki gibi olaylar yaşıyorum kaynanmin bazı huylarını sevmeme rağmen ama bu aralar çok farklı değişiyor tutumu bana karşı... Bebek doğmadan araya yavaş yavaş mesafe kKyma niyetindeyim....
Sanırım eltilerimiz ayni artik oraya satasamayınca yeni uğraşlar olarak küçük gelinleri görüyorlar.

Ne yaparsan yap yaranamdığın için yapma ama Yaran diye bir taktik geliştirelim gelinler olarak.
Yahu elalemin Nurhani yapmaz o böyle yapmaz söyle iyidir olur. Sen paralan onun için ne var bunda olur. Yok canm yok şeytana uyup bogmaktansa..
En iyisi mesafe öf. .

Bu devir de ....... yaranır cnm takma kafana degerrinden fazla deger verip biz çıkarıyoruz tepemize bizde mesafeli olup lafın yeri geldiğinde pat yapıştırmadgmz için öle

Vega bi elini yüzünü yıka saçını başını düzelt ya
Güzelsin ama bakım yok hep o yüzden kaybediyorsun

Aklınca aramiz düzelecek aramızda bisey yok demeye getiriyor bazi insanlara bu yarıyo

Ne kadar kötü olursan o kadar iyisin onu anladım ben

malesef acı gercekler
benımde altımle kaynım bosanmıs bı cocukları vardı
cocuk cok uzuluyordu 3 sene ayrılık daha ılkokulda
kayınvalıdem namusuna gelınceye dek neler dedı hakkında kaynımda cok sasırmıstım tanımadan daha
bız evlendıkden 1 hafta sonra yıldırım nıkahıyla habersız evlenmısler hepımıze suprız oldu
o arkasından ne laflar soylenen eltım ust basa gecırıldı
kayınvalıdem kaynım bana tavır aldı onla cok ıyıler

Anladığı dilden konuşun sizde, kendi kalitenizi bozmadan. Madem diğer gelinini övüyor gitsin onunla görüşsün. Siz de basit şeylerde bile onu katmayın. Kıyafet sizin kıyafetiniz ister keser dikersiniz ister çöpe atarsınız. Bazı insanlar konuşmaya çok meraklı ya.. Allah sabır versin.

Şimdi bu saatten sonra mesafe koyunca da değiştin böyle değildin olacaksınız keşke en başından mesafeli olmayı bilsek. Benzer durumları bende yaşadım eltimin kaynanamin suratına kapı carpmadigi mi kaldı surat beş karış terslemedigi mi kaldı buna rağmen bir yere gidilecekse önce ona haber verilir eğer eltim musaitse bana haber verilirdi. Evinde gidince dürterdi beni kalk yardım et kalk çayı da sen koy diye ama bana gelince baş köşede otururdu. Baktım olacağı yok bende de şartel attı sonra da bu kızı biri doldurmuş çok değişti böyle değildi oldum. Ama kimin umrunda tabi kimsenin isteyen istediğini söylesin artık ben rahatım ya herşey tamam:) tavsiye ederim. Mesafe iyidir mesafe varken laubali olunmaz gereğinden fazla gitgel olmaz böylece hep saygı korunur

Hahahaha bir alemsin ne güldüm sabah sabah azcık Johny deepe de benziyor demi

seni güldürdüysem eğer sevindim cidden :)
konuya gelince bence boşver bu devirde kötülük edeni seviyor insanlar, ama sen istesen de kötü olamazsın kendin ol boşver. Çok da kafaya takma.

oy ben nerelere gidem bide beni dinle mayınanamın 2 gelini var eltim demeye dilim gitmiyor ama neler etti benim düğünümde nişanımda yetmedi hep kendini iyi gelin olarak gösterdi mayınanam ve mayınbabam benim yanımda onun hakkında etmediklerini demediklerini bırakmadılar sonra ben papaz gelin oldum eltimin bi ağızlarına ..... kaldı genede yarabbi şükür dediler bense aman dedim eşimin annesi babası saygı dedim olmadı çocuğum oldu yüzüne bakmadılar bırak yüzünü görmeye gelmediler çocuğumun sesini duymuyolar şimdi benim ardımdan konuşuyomuş konuşsun bakalım yakındır elbet yüzleşmek...

herkese iyi davran derler ama yalan, kim neyi hak ediyorsa öyle davranın...

Canim aynen işte eltim kaynima annene öpüşme diyor kayni kayinvalide dem den 5 adım geri kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…