Demekki ilk gelin teptiyse bir sebebi varmış.
Ben yalnızım dost diyeceğim kimse yok maalesefNasıl yani? İnanılır gibi değil. Çok üzüldüm çevrenizde bu kadar kötü insanlar olduğu için.
Hahahaha bir alemsin ne güldüm sabah sabah azcık Johny deepe de benziyor demiVega bi elini yüzünü yıka saçını başını düzelt ya
Güzelsin ama bakım yok hep o yüzden kaybediyorsun
Ne kadar kötü olursan o kadar iyisin onu anladım benNe yaparsan yap yaranamdığın için yapma ama Yaran diye bir taktik geliştirelim gelinler olarak.
Yahu elalemin Nurhani yapmaz o böyle yapmaz söyle iyidir olur. Sen paralan onun için ne var bunda olur. Yok canm yok şeytana uyup bogmaktansa..
En iyisi mesafe öf. .
merhaba bayanlar
konu kayınvalıdem bu kadın ilk gelininden çokk çokk çekmiş bir kadın ve ben oyle olmadım
ne oğlunu ne torununu esirgedim ailemi çağırıyorsam onlarıda çağırdım
bi kere olsun torunumu özledim dedirtmedim her şeyine saygı duydum kimsenin yanında bozmadım haksızda olsa ama yok yok yok
genel olarak kendine ters düşen bir olayda yada benim düşüncemde doğrudur hıhı diyor ya kadın kaç kere yalan soyledim sana
ben herşeyi pat diye söylerim ama frenliyorum kendimi aman kırılmasın diye
devamlı yalancı muamelesi görüyorum en son
oğluma penya şapka bulamadım takmıyor pek şapka havalarda soğuyor
internette eski kıyafetten şapka yapıldığı gördüm desenli bi penye vardı ama hiç giymediğim olsada olmasa olur cinsinden onda dikiş makinesi var diyeona götürdüm sinir oldu bana onu kescem diye kestirmedi gıcık gıcık haraketler neyse eve geldim ben kesip yaptım bugunde soyledim dediğini yaptın hemi bilmem ne saçmaladı
oğlanı bı ara yatıya bırakıyordum istiyor diye birlikte yatmış meğer oğlan alıştı biriyle yatmaya ben koltukta yatıyorum bazı geceler
en son dedim ki ağlasada sızlasada yatağında yatmaya alışacak dedim
pişkin pişkin yok sen ağlatmazsın sen koltukta yat dedi delirdim ya
ayrıca bi olay olsa hemen eltimi söylüyor allahı var nurhan böyle bi şey yapmaz yok çok iyidir o konuda
yok artık kadın seni evden kovmuş aynı site içinde selam vermiyor oğlun sana gelipte sarılamıyor korkudan ama nurhan çok iyi pes vallaha pes demekki
şey yapan yaranıyormuş
Hahahaha bir alemsin ne güldüm sabah sabah azcık Johny deepe de benziyor demi
Canim aynen işte eltim kaynima annene öpüşme diyor kayni kayinvalide dem den 5 adım geri kaçıyoroy ben nerelere gidem bide beni dinle mayınanamın 2 gelini var eltim demeye dilim gitmiyor ama neler etti benim düğünümde nişanımda yetmedi hep kendini iyi gelin olarak gösterdi mayınanam ve mayınbabam benim yanımda onun hakkında etmediklerini demediklerini bırakmadılar sonra ben papaz gelin oldum eltimin bi ağızlarına ..... kaldı genede yarabbi şükür dediler bense aman dedim eşimin annesi babası saygı dedim olmadı çocuğum oldu yüzüne bakmadılar bırak yüzünü görmeye gelmediler çocuğumun sesini duymuyolar şimdi benim ardımdan konuşuyomuş konuşsun bakalım yakındır elbet yüzleşmek...
demekki öyleleri müstehak bunlaraCanim aynen işte eltim kaynima annene öpüşme diyor kayni kayinvalide dem den 5 adım geri kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?