:roflol: neyse yalnız değilmişim, kimse anlamamış :roflol:
erkekler şekerci dükkanındaki bütün şekerleri götürürken kadının şekerin tadını bilmemiş olmasını tercih ediyorlar
bunu hala çözemedik
son durum nedir kaydirigubbakcemile3
arora ne büyük çelişkidir değilmi...
hiç tecrübesi olmayan kız isterler, sonra aldattıklarında, sorunlar yaşadıklarında bahane hep aynıdır...
kadının kadınlık bilmediği
bu ne yaman çelişkidir :sm_confused:
ne istediklerini kendileri bile bilmiyorlar a.s
peki çoğumuz anneyiz,
sizler kızınızın bu konuda serbest olmasını ister misiniz??
bekar arkadaşlarım da kendi annelerinden yola çıkarak cevaplasınlar lütfen...
peki çoğumuz anneyiz,
sizler kızınızın bu konuda serbest olmasını ister misiniz??
bekar arkadaşlarım da kendi annelerinden yola çıkarak cevaplasınlar lütfen...
Kadınlar bile kadınların cinsel özgürlüğünü bu kadar kısıtlarken, erkeklerin kısıtlamaması ilginç olurdu..
bende aynı fikirdeyimm
Kızım yok ama bir gün olursa ona sadece bedeninin her önüne gelenle paylaşılamayacak kadar değerli olduğunu ama sevdiği ve onun için özel olan insanla yapıyorsa, bundan en ufak bir pişmanlık duymaması gerektiğini öğreteceğim. Önemli olan çocuğunuza o bilinci vermek. O zaman ne bastırılmış duygularla büyümüş sağlıksız bir birey olur ne de kaşar. Dengeyi bulur.
ışte esas döngüyü kırılmaz yapan da bu. Kadınların cinsel özgürlüğünü kısıtlayan kadınları da başka kadınlar yetiştiriyor. Ama uzun uzun yazdım ya yukarda, "toplum bu" demek yerine, kendi hayatımızda bir yerden başlayıp bir fark yaratabiliriz sanırım, en azından hiçbirşey yapamıyorsak kendi kızımızın bu psikolojik baskı ile yetişmesinin önüne geçebiliriz.
Kızlarımızı ve oğullarımızı bu şekilde büyütmeliyiz.. a.s.
Elbette tatlım, konu önce kadın üzerinden ve kız çocuk yetiştirmek üzerinden şekillendi diye sadece "kızlarımızı" yazdım.
Bir de şu var erkekler ellerindeki egemenlikten gönüllü olarak vazgeçmekte dirençli olacaklardır, kadınlar ise terazinin eksik basan kısmı olarak daha istekli olmalılar harekete geçmeye.
Bu arada birşeyi farkettim, ideolojik tanımlama olarak "feminist" değilim, kendimi öyle tanımlamadım hiç. Birçok nedeni var girmeyeyim; ama, etrefımdaki feminist arkadaşlarımla ya da toplumdaki önde gelen feministlerle karşılaştırınca; "feminist" olarak tanımlamak için yeterli bulmadım kendimi diyelim özetle. Fakat KK da yazarken ve okurken baya bir feminist gibi duruyorum yahu...:))
¤ decemBer ¤;7822402 .!.:isteyen kurda kuşa da yem olabilir, benim için sakıncası yok. :ecrin_bebek:
benim saklamama karışmasın yeter.lmaz: her saklayan örümcek beyinli, sofu, irticacı olacak diye bişi yok. olanlar var tabi mirmirmirmir olsa da banane, sanane, ona ne.
bana göre bekaret özel bişey. ama sırf bekaret değil, özel olan BENıM. ben istediğim zaman, ben istediğim kadar. benim isteğim için kriterim din de olabilir, aşk da. aşkı için bekaretinden olanı alkışlayıp da dini için kendini koruyana öcü gözüyle bakmak abes. dedim ya, bana karışmasın istediğini yapsın.şakkıdı
kişinin kendi iradesiyle sakınmasına kimsenin karışma hakkı yok
tıpkı sakınmamasına kimsenin karışma hakkı olmdığı gibi
bu konuda erkeklerin bizim adımıza konuşmaları bana saçma geliyor
hele ki o erkekler kendilerine herşeyi hak görüp, kadınlar adına da böyle konuşuyorlarsa...
kişinin kendi iradesiyle sakınmasına kimsenin karışma hakkı yok
tıpkı sakınmamasına kimsenin karışma hakkı olmdığı gibi
bu konuda erkeklerin bizim adımıza konuşmaları bana saçma geliyor
hele ki o erkekler kendilerine herşeyi hak görüp, kadınlar adına da böyle konuşuyorlarsa...
onları ,kadınlar adına konuşmaya alıştıran vede bunun yapılması gerektiğini de öğretenler yine kadınlar ,maalesef.
kkda az mı örneğini görüyoruz.
onlar ,yani o kadınlar, maşallah''kraldan daha kralcılar''.lmaz:
kadınlarımızın, kafası değişmedikçe ve bunu normal gördükçe, bu devran böyle devam eder ,gider. kadınlarda devamlı ,ezilir. kendini ezdireni ezerler. bunu doğal görenide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?