- Konu Sahibi destiny555
biriyle tanıstım,bir arkadasım vasıtası ile.ayrı şehirlerde oldugumuz ıcın telefonla görüştük 2 ay kadar.msn de bir kez birbirimizi gördük.ben begendimonu,sanırım o da benı begendı.ama telefonda hıc ılerıye donuk bır konusmamız olmadı ben de üstüne gitmedim belki yuzyuze görüşmeyi beklıyordur dıye.cunku benım de dusuncem o yöndeydi.neyse uzatmayayım.2 ay sure zarfı sonunda benım oldugum sehıre geldı yuzyuze gorustuk.bu yuzyuze gorusmenın uzerıne artık konuyu acar dıye umdum ama hala tık yoktu.yuzyuze gorusmemızın uzerınden de 1 ay falan gectı ve ben bı gun patladım.senın derdın ne dedım.ben oyle deyınce benden hoslandıgını soyledı.sımdı hala uzak sehırlerdeyız telefonla konusuyoruz.1 hafta once benden hoslandıgını soyledı.ama 1 haftadır hala cıddı dusunen bı ınsanın sorması gereken soruları sormuyor bana.konuyu hep ben acıyorum.ben soruyorum.şu konu hakkında ne dusunuyosun ya da ılerde boyle olursa ne olur dıye hep ben soruyorum.ve acayıp sıkıldım bu durumdan.sankı sadece ben ıstıyomusum gıbı..ben bu işi sonlandırmayı dusunuyorum.çekemem artık dıyorum ama bır tarafımda acele etme dıyor.ne yapacagım bılmıyorum.çok pasif.ve ben nefret ederım pasıf erkeklerden.
şimdi söyleyin arkadaslar.ben bu adamla acık acık konusayım mı olmaz boyle dıye,yoksa sabredeyım mı belkı duzelır dıye?
yorumlarınız benım ıcın onemlı
şimdi söyleyin arkadaslar.ben bu adamla acık acık konusayım mı olmaz boyle dıye,yoksa sabredeyım mı belkı duzelır dıye?
yorumlarınız benım ıcın onemlı