Bu kalaslar bana mı denk geliyor hep,lütfen bana da bir akıl verin

Biranda gereken soruları, bu kadar kısa zamanda sormamış olabilir.
Siz daha kısa sürede olaylar gelişsin ve sonuca varsın istiyorsunuz heralde.
Ya da daha ciddi davransın, tanımaya çalışsın, ilgilensin,ilerlesin birşeyler istiyorsunuz.
Haklısınızda, ama ilk başlarda ilgi anlamda böyle sıkıntılar olabilir.
Bence siz de üstüne düşmeyin, bırakın isteyen insan zaten arar,
sizin üstünüze düşer.
Düşmüyorsa, ilgilenmiyorsa, o zaman yapacak birşey yok.
Bir sonuca varırsınız.

Pardon yaşınızı bi ön sayfada belirtmişsiniz,görmemişim.

Yaşla ilgili olan sorumu görmezden gelin lütfen.

Gelelim asıl meseleye yani evlilik meselesine...

Peki aracı olan arkadaş bu delikanlıya söylemiş mi sizin kati suretle evlilik düşündüğünüzü.

Bunu bilerek mi delikanlı başlıyor yada başlamaya çalışıyor acaba bu ilişkiye.

Aslında ilişki de istenmiyor direk evlenilsin isteniyor zannımca tarafınızca..

Evlilik o kadar kolay değil malesef,hem de hiç kolay değil.

3aydır tanıyorsunuz nerdeyse.Atıyorum 2ay sonra evlilik olursa ne olacak.

Siz bu süre içinde bu adamı net olarak tanımış olacakmısınız ?

Ki evlendikten sonra nice huylar çıkıyor ortaya.O zaman keşke acele etmeseydim demeyecekmisiniz ?

Evlenip ayrılmaktansa ince eleyip sık dokumak daha iyi diye düşünüyorum ben.

Bir de pasif erkek felan yazmışsınız.Siz bu adama karşı soğuksunuz zaten.Evlenmek olmak için evleneceksiniz olursa eğer.

En iyisi hayatınıza yeni bir yol çizin ama bu yolda mümkünse bu delikanlıya yer olmasın.

30 yasındayım.

sizinle msnde görüşen herkesle görüşür
bence böyle:delphin:
adamın belki bi sürü sevgilii var olamaz mı
sıkıntınızı anlıyorm,yaşınızdan dolayı evlenmek istiyosunuz
şahsen ben babamı gördükçe soğuyorum evlilikten:umursamaz:
bence bu adamdan size koca olmaz
heveslenmeyin

şöyle bir bakıyorum da yapılan yorumlara,çogunluk olumsuz dusunuyor benım gibi,hemen hemen herkes benımle aynı fıkırde.sanırım bundan sonra sadece öyle havdan sudan muhabbet edecegım.ya da bellı olmaz tepem atabılır,o zaman da yallah derim

cnm çekingen bi tip demekki belkide senden çok etkilendi ama ters tepki verirsin die çekiniyo llabilir bunlar muhtemelen şuan sen konu aöçtıgında senin duygularınıda ögrenmiş oluyo
sen sordukça belkide içinden ohh oda aynı şeyi hissediyomuş diyo olabilir kötü bir niyet oldugunu sanmıyom eminim sana ısındıkça kendi açılcaktır

canım bak kendin de demişsin, nefret ederim pasif erkeklerden diye.

ileriye dönük düşündüğünde böyle biriyle bir yaşam sürdürebileceğine inanıyor musun?

cnm çekingen bi tip demekki belkide senden çok etkilendi ama ters tepki verirsin die çekiniyo llabilir bunlar muhtemelen şuan sen konu aöçtıgında senin duygularınıda ögrenmiş oluyo
sen sordukça belkide içinden ohh oda aynı şeyi hissediyomuş diyo olabilir kötü bir niyet oldugunu sanmıyom eminim sana ısındıkça kendi açılcaktır

çatlayacam yav:D ne zaman acılacak:D erkek nazı da hıc çekilmiyor :D ya artık ılerıye donuk bır sey sormıcam.adam benı kuduruk zannetcek:D korkuyom valla:D

canım bak kendin de demişsin, nefret ederim pasif erkeklerden diye.

ileriye dönük düşündüğünde böyle biriyle bir yaşam sürdürebileceğine inanıyor musun?

canım benım inan ben de inanmıyorum anlasabılecegıme.. ama işte yasım 30 bu bari oluversin dıyorum sanırım.biliyorum yanlıs dusunuyorum.ama benım de psikolojim bu artık

bazen erkekler karşı tarafı garanti olarak görebiliyor.bence sende sorman biraz nesafe koy senin amacının ileriye dönelik ciddi olduğunu anlamalı.biraz mesafeli olmakta fayda var.kaçan kovlanır misali

o ne öyle çekingen erkek mi olurmuş
çekingen kız olur
erkek dediğin erkek gibi olucak
boşver kızım sen onu
3 gün sora evlenince böyle mıymıntı haliyle bayar seni de
anasının sözünden çıkmaz boyuna arada kalırsın

canım benım inan ben de inanmıyorum anlasabılecegıme.. ama işte yasım 30 bu bari oluversin dıyorum sanırım.biliyorum yanlıs dusunuyorum.ama benım de psikolojim bu artık

SAKIN haaaaaaaaa ....

sakin böyle birsey düsünme... daha yasin öyle panik yapacak gibi degil ki... o zaman hic uzatma hemen bosver...

mutlaka karsina cok sevecegin, herseyinle icine sicacik bir duygu yayacak biri cikacak. bekle lütfen o zamani. daha önce de söyledim .. evlendigimde senin su anki yasindan biraz daha büyüktüm ve hep diyorum iyi ki beklemisim hayatimi diye :) hayatimda yaptigim en akillica sey daha önce bir baskasiyla senin dedigin sekilde evlenmeyip askimi beklemis olmam.

emin ol degiyor bekledigine... benim gibi gec ( neye göre gecse onu da hala anlamis degilim- herkes öyle dedigi icin ben de böyle yazdim) evlenenlerin hepsi böyle söylüyor. pisman olan hiiiiic duymadim , görmedim....

SAKIN haaaaaaaaa ....

sakin böyle birsey düsünme... daha yasin öyle panik yapacak gibi degil ki... o zaman hic uzatma hemen bosver...

mutlaka karsina cok sevecegin, herseyinle icine sicacik bir duygu yayacak biri cikacak. bekle lütfen o zamani. daha önce de söyledim .. evlendigimde senin su anki yasindan biraz daha büyüktüm ve hep diyorum iyi ki beklemisim hayatimi diye :) hayatimda yaptigim en akillica sey daha önce bir baskasiyla senin dedigin sekilde evlenmeyip askimi beklemis olmam.

emin ol degiyor bekledigine... benim gibi gec ( neye göre gecse onu da hala anlamis degilim- herkes öyle dedigi icin ben de böyle yazdim) evlenenlerin hepsi böyle söylüyor. pisman olan hiiiiic duymadim , görmedim....

sen kaç yaşında evlendin bonibon.ve görücü usulü mü tanıstınız eşinle

Yeterince hoşlansaydı belli ederdi bence. Yaşınız da küçük sayılmaz yani anlayamadınız mı adamın sizden elektrik alıp almadığını mesele pasiflik değildir belki kırmamak için öyle yapıyor olamaz mı arada arkadaşınız varmış çünkü.

farklı şehrlerde olduğunuzdan kaynaklı olabilir bu yüzden size karşı hislerinden de emin deildir..2 ayda hoşlanıorm diosa -ki uzak olduğunz için çok da haklı- onu da sizin zorunuzla sölüosa zaten devamını beklemeyin bu şartlarda sizi sevmesi için bi mucize olması gerek...

32... hayir görücü degil tamamen tesadüf :) tatilde tanistik :)

sevgili bonibon özelden attıgın mesajı aldım ancak cevap yazamıyorum.50 adet mesaj yazamadıgım ıcın.tesekkur ederım aydınlattıgın ıcın.bugun konustuk telefonda .ben patladım.ıcımde ne varsa tum kaygılarımı anlattım.hatta bu işin artık benı sarmadıgını ve mumkunse bu sartlar altında gorusmek ıstemedıgımı soyledım.açıkcası tutuştu.şimdi iyiyim.hoş bir sohbet oldu cunku.ama ıkı gun sonra ne olur bılemem.sımdı yıne heyecanlıyım.ama ıkı gun sonra heyecanım fıss dıye soner mı bılmem

bu arada kavga ederken komık bır sey oldu.ben bunu sureklı suclar pozisyonda konusurken o da bana dert yandı.meğerse bizimki bana canım dıye hıtab edıyomuş ama ben ona adıyla hıtab edıyomusum,o da böyle olunca gerılıp bır sey konusamıyormuş:) ama ben onun bana canım dedıgını duyamıyorum çunku onun aptal bır telefonu var.bazen sesı gelmıyor.ama ıyı oldu bu:)

Back
X