Bu kanama dış gebelik olabilir mi?

puccax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
448
137
23
31
Kızlar merhaba 4+4 haftalık hamileyim dün ve bugün bir iki kere akıntımda çok az kahvelik vardı. Dış gebelik belirtisi olabilir mi? Daha önce de dış gebelik geçirdim ama onda bu kadar az değildi kahvelik. Perşembe doktorla görüşücem ama içim içimi yiyor yine aynısımı olacak acaba diye 🥹

Bendede geldi, ben sallamadım. Doktora da söylemeyi unuttum. Ama doktor keseyi gördü, hcg de normal bende. Aynı akıntı 2 kere geldi. Tabi siz gidin doktora.

Karındı. İlk goremedi sonra cok kucuk dedi. Haftaya tekrsr bakalım falan. Kandırıyoda olabilir dedi.Siz en son ne zaman gittiniz?
Ben perşembe gidicem doktora henüz gitmedim ama telefonla iletişim içindeyiz. Haftalarımız aynı ama benim beta çok düşük sizinkine oranla

Ben perşembe gidicem doktora henüz gitmedim ama telefonla iletişim içindeyiz. Haftalarımız aynı ama benim beta çok düşük sizinkine oranla
Aynı yaşlardayız sanırım. Amh baktırdınız mı hiç merak ettim. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider. Sizin kaç çıktı hcg?

Umarım gebeliğiniz sağlıklıdır :) Benim arkadaşımında Amh çok yüksek değildi. 9 ay sonra tuttu onun ve şuan 4 aylık. İnşallah sizinki de olur🙏🏻
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım sağlıklıdır 🤲🏻🤲🏻 Allah sizinkinide arkadaşınızınkini de sizlere bağışlasın 🤲🏻💕

Merhaba bende 4+6 da ilk kontrölüme gittim doktor kese bebek göremedi dış gebelik dedi betam 600 ler de takibe aldı yarın kan vericem yükselip yükselmediğine bakılacak
1500 altında kese görünmez diye biliyorum neden öyle bir şey demişki acaba. Beta takibi yaptınız mı acaba?

1500 altında kese görünmez diye biliyorum neden öyle bir şey demişki acaba. Beta takibi yaptınız mı acaba?
İlk kanımı aile çekiminde verdim olmadığım adetin 3. Günü geç cıktığı için takip yapamadılar 13 haziran beta 131 17 haziran beta 600 çıktı devlet hastanesi'ndeki doktor dedi dış gebelik diye bugün yine beta vericem

Back
X