betanız kaçtı acaba sizinBendede geldi, ben sallamadım. Doktora da söylemeyi unuttum. Ama doktor keseyi gördü, hcg de normal bende. Aynı akıntı 2 kere geldi.
1700 dü bugun 5000 di.betanız kaçtı acaba sizin
Maşallah1700 dü bugun 5000 di.
Bi regl gecikmemde olmuştı. Birde 3 gun once falan. 4 hafta 4 5 günlük.1700 dü bugun 5000 di.
keseyi vajinal ultrason da mı gördü acabaBi regl gecikmemde olmuştı. Birde 3 gun once falan. 4 hafta 4 5 günlük.
Karındı. İlk goremedi sonra cok kucuk dedi. Haftaya tekrsr bakalım falan. Kandırıyoda olabilir dedi.Siz en son ne zaman gittiniz?keseyi vajinal ultrason da mı gördü acaba
Ben perşembe gidicem doktora henüz gitmedim ama telefonla iletişim içindeyiz. Haftalarımız aynı ama benim beta çok düşük sizinkine oranlaKarındı. İlk goremedi sonra cok kucuk dedi. Haftaya tekrsr bakalım falan. Kandırıyoda olabilir dedi.Siz en son ne zaman gittiniz?
Aynı yaşlardayız sanırım. Amh baktırdınız mı hiç merak ettim. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider. Sizin kaç çıktı hcg?Ben perşembe gidicem doktora henüz gitmedim ama telefonla iletişim içindeyiz. Haftalarımız aynı ama benim beta çok düşük sizinkine oranla
32 yaşındayım ben. Amh 0.800 lerdeydi. 70.98 çıktı benim betamAynı yaşlardayız sanırım. Amh baktırdınız mı hiç merak ettim. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider. Sizin kaç çıktı hcg?
Umarım gebeliğiniz sağlıklıdır :) Benim arkadaşımında Amh çok yüksek değildi. 9 ay sonra tuttu onun ve şuan 4 aylık. İnşallah sizinki de olur32 yaşındayım ben. Amh 0.800 lerdeydi. 70.98 çıktı benim betam
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım sağlıklıdırUmarım gebeliğiniz sağlıklıdır :) Benim arkadaşımında Amh çok yüksek değildi. 9 ay sonra tuttu onun ve şuan 4 aylık. İnşallah sizinki de olur
Merhaba bende 4+6 da ilk kontrölüme gittim doktor kese bebek göremedi dış gebelik dedi betam 600 ler de takibe aldı yarın kan vericem yükselip yükselmediğine bakılacak1700 dü bugun 5000 di.
1500 altında kese görünmez diye biliyorum neden öyle bir şey demişki acaba. Beta takibi yaptınız mı acaba?Merhaba bende 4+6 da ilk kontrölüme gittim doktor kese bebek göremedi dış gebelik dedi betam 600 ler de takibe aldı yarın kan vericem yükselip yükselmediğine bakılacak
İlk kanımı aile çekiminde verdim olmadığım adetin 3. Günü geç cıktığı için takip yapamadılar 13 haziran beta 131 17 haziran beta 600 çıktı devlet hastanesi'ndeki doktor dedi dış gebelik diye bugün yine beta vericem1500 altında kese görünmez diye biliyorum neden öyle bir şey demişki acaba. Beta takibi yaptınız mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?