Bu kanama ne olabilir lütfen yardim edin

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
116
39
Almanya
Arkadaslar ben adet düzensizligi yasiyorum, öyle ki en son 3 ay önce adet olmustum. Bu sabah kanamam oldu, adetim geldi sandim ama saatler oldu ondan sonra tek damla kan bile gelmedi. Sabahki kanama coktu ama öyle bir kac damla degil, bir cay bardagi kadar.

Adet kanamasi olamaz, bu kadar kisa sürmezdi. Hicbir fikrim yok kizlar yardimci olur musunuz lütfen ne olabilir????

büyük ihtimalle kistin vardır aynısını bende yaşadım ilaçla tedavi oldum fazla tedirgin olma en kısa zamanda bir kadın doktoruna git derim...

büyük ihtimalle kistin vardır aynısını bende yaşadım ilaçla tedavi oldum fazla tedirgin olma en kısa zamanda bir kadın doktoruna git derim...

Evet canim pazartesi ilk isim doktordan termin almak. Bende bir degil birden fazla kist var ama doktorlar nedense hic hap filan yazmadilar ne ilaci aliyorsun sen? Bende doktorumdan isterim en azindan.

bende bir tane kist vardı nerdeyse 6 yıl olucak ben ilacın ismini hiç hatırlamıyorum...kistin varsa doktorlar neden tedavi etmiyorlar..

bende bir tane kist vardı nerdeyse 6 yıl olucak ben ilacın ismini hiç hatırlamıyorum...kistin varsa doktorlar neden tedavi etmiyorlar..

Bilmiyorum ki bu ikinci doktorum, agiz birligi yapmislar sanki bekle diyorlar baska birsey demiyorlar. Yanliz bende yillardir kist var ilk defa böyle birsey oluyor. Yumurta catlarkende kanama olabiliyormus bazan o olabilir miki acaba

geçmiş olsun..yumurta çatlerken olan kanama bir çay bardağı kadar değildir çok daha az olur arkadaşım..birkaç damla gibi..

Back
X