- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Onun icin gecerli sebeplerimiz var saglik sorunlari vardi..Köpeği bilmem de 3 yaşınızdaki kızınızın tuvalet eğitimine geç kalmışsınız.
Kedi sahiplenin tuvalet için dışarı çıkarma zorunluluğu yok bakımı daha kolay olur bence...Hemen konuya giriyim 2 aylik bi golden sahiplenmeyi dusunuyoruz
Ama daha once hic hayvan beslemedim gozum korkuyor cunku 2 kizim var biri 3 biri 8 yasinda veee apartman dairesinde oturuyoruz bi odamiz bos ona yapalim diyorum ama buyuk sorumluluk daha 2 aylik hani ben daha kendi kizima tuvalet egitimi verememisken heryere cis yapmasi filan korkutuyor beni bide buyuyup kocaman olunca apartmandn sorun olur diye korkuyorum burda tum bina yasli ve sorunlu tipler sizce nasil olur bana zorluklarini guzelliklerini filan ozellikle kopek besleyenler yazarsa cok sevincem hani hep bi odanin icindemi duruyor her yerde geziyormu mamasini ne kadar vercem vs..hic bisey bilmiyorum ki
Kediyi kizlarim istemiyor babannnemizin varda..Kedi sahiplenin tuvalet için dışarı çıkarma zorunluluğu yok bakımı daha kolay olur bence...
Esim cok istiyor kizlarim cok istiyor buyuk kizimin psikolojisinede iyi gelir diye dusunuyorum yalniz ve icine kapanik.bende istiyirum tek gozumu korkutan buyuyunce evde kocaman nasil olur cok sesten komsular sorun edermi vs.. Sonucta buyuk sorumluluk korkularim normal onemli bi karar ve ben daha karar asamasindayimo kadar gozun korkuyor, nasil bas edecegini bilmiyorsun, odada da kalmayacak ayrica o. evin 3. cocugu olacak. bu kadar olumsuz sebeplerin varken sahiplenme isteginin sebebi nedir?
Merhaba,Hemen konuya giriyim 2 aylik bi golden sahiplenmeyi dusunuyoruz
Ama daha once hic hayvan beslemedim gozum korkuyor cunku 2 kizim var biri 3 biri 8 yasinda veee apartman dairesinde oturuyoruz bi odamiz bos ona yapalim diyorum ama buyuk sorumluluk daha 2 aylik hani ben daha kendi kizima tuvalet egitimi verememisken heryere cis yapmasi filan korkutuyor beni bide buyuyup kocaman olunca apartmandn sorun olur diye korkuyorum burda tum bina yasli ve sorunlu tipler sizce nasil olur bana zorluklarini guzelliklerini filan ozellikle kopek besleyenler yazarsa cok sevincem hani hep bi odanin icindemi duruyor her yerde geziyormu mamasini ne kadar vercem vs..hic bisey bilmiyorum ki
hayvan sahiplenmek heves edilip sonra aman olmuyo denilmeyecek kadar ciddi bi durum. hem hayvan hem cocuklqriniz icin. cocuklarda asiri baglilik oluyo bi sure sonra. o noktada yapamayip vermeniz cocuklarnizi da olumsuz etkiler. o cins kopekler tabi ki buyuyecek ev dar gelck belki. disarida da zaman gecrmek isteyecek. emek ilgi maddi manevi herseyinze ihtiyaci olacak. heveslenmeden once gercktn yapabilir miyim diye dusunun.Esim cok istiyor kizlarim cok istiyor buyuk kizimin psikolojisinede iyi gelir diye dusunuyorum yalniz ve icine kapanik.bende istiyirum tek gozumu korkutan buyuyunce evde kocaman nasil olur cok sesten komsular sorun edermi vs.. Sonucta buyuk sorumluluk korkularim normal onemli bi karar ve ben daha karar asamasindayim
Canım bende çok seviyorum köpekleri hayvanları ama onu alırsanız hem size hem köpeğe işkence olur eğer bahçeli bir eve taşınırdı iz olur saçma yani apartmanda evde beslenmesi çok pis olur hemHemen konuya giriyim 2 aylik bi golden sahiplenmeyi dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?