Bu kararsızlık beni mahvedecekkkk :(

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar şu an kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim. Önümüzdeki ay nişanım var. Evde, sade bir tören olacak. Resmini koyduğum elbiseyi internetten beğenmiştim. İki renk arasında kararsız kalmıştım. Mercan olanı aldım. Ama fotoğraftaki gibi değil renk tam olarak. Tam manasıyla fuşya. Eve gelince annem hmmm güzelmiş, keşke pudrasını alsaydın falan dedi. Değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bana fikir verir misiniz :26:

$mercannn.webp $mercan2..webp $mercan.webp $pudra.webp $pudraa.webp $pudraaa.webp

nişan ise gösterişli renk olsun,fuşya güzel bence.
bir de klavye mi çalışıyorsunuz, hayırdır:1:

nişan ise gösterişli renk olsun,fuşya güzel bence.
bir de klavye mi çalışıyorsunuz, hayırdır:1:

Dikkatinize hayran kaldım. Foto koyarken bakalım kim yorum yapacak demiştim. :) Evet malesef klavyeyle uğraşıyorum yıllardır. Zabıt katipliği deniyorum da. :1::1:

Kızlar şu an kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim. Önümüzdeki ay nişanım var. Evde, sade bir tören olacak. Resmini koyduğum elbiseyi internetten beğenmiştim. İki renk arasında kararsız kalmıştım. Mercan olanı aldım. Ama fotoğraftaki gibi değil renk tam olarak. Tam manasıyla fuşya. Eve gelince annem hmmm güzelmiş, keşke pudrasını alsaydın falan dedi. Değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bana fikir verir misiniz :26:

Eki Görüntüle 978718 Eki Görüntüle 978719 Eki Görüntüle 978720 Eki Görüntüle 978721 Eki Görüntüle 978722 Eki Görüntüle 978723

bence rengi çok güzel gözüküyor ama keşke gerçeğinin rengin koysaydınız :/ ama fuşya da olsa nişan için gayet uygun bir renk bence :16:

tatlım sen elbiseyi çekip koy buraya direkt.

bence rengi çok güzel gözüküyor ama keşke gerçeğinin rengin koysaydınız :/ ama fuşya da olsa nişan için gayet uygun bir renk bence :16:

Üzerimdeki fotosunu bulmaya çalışıyorum hatta. Teşekkür ederim bu arada. Biraz içime su serptiniz. :1:

teşekkürler:1: kolay gelsin.

Rica ederim. Ben de yorum için teşekkür ederim. :1:

tatlım sen elbiseyi çekip koy buraya direkt.

Tamam canım koyayım ama telefonumun görüntüsü çok iyi değil. Yine fazla net olmayabilir. Bi deneyeyim bakalım. Üzerimdeki fotosunu arıyorum ama bulacağım inşallah. :)

Eşarbı ne renk kullanacaksınız eğer fuşya olmayacaksa fuşya renk elbise güzel :)

en mantıklı kararı kendin ver zevkine göre .....................................................

İşte verebilsem. :26: Dünyanın en kararsız insanıyım ve başkalarının fikirlerini çok ciddiye alırım. Biri bana tutup da bu renk çok cırtlak falan dese suratım düşer ister istemez. O olsun istemiyorum. İkisini de beğendim ben.

Üzerimdeki fotosunu bulmaya çalışıyorum hatta. Teşekkür ederim bu arada. Biraz içime su serptiniz. :1:

Rica ederim. Ben de yorum için teşekkür ederim. :1:

Tamam canım koyayım ama telefonumun görüntüsü çok iyi değil. Yine fazla net olmayabilir. Bi deneyeyim bakalım. Üzerimdeki fotosunu arıyorum ama bulacağım inşallah. :)

netliği boşver canım
şimdi rengini anlayamadan yorumlar havada kalır.:6:

Sanki biraz :) lacivert güzel olabilir. Elbiseyi ilk gördüğümde lacivert eşarpla kombinledim :))

Ama yanlarındaki detayları siyah olduğu için uyumsuz olmaz mı lacivertle siyah? Aslında onlar olmasa gerçekten çok güzel olurmuş lacivert.

Ama yanlarındaki detayları siyah olduğu için uyumsuz olmaz mı lacivertle siyah? Aslında onlar olmasa gerçekten çok güzel olurmuş lacivert.

Ben yanlardaki detayları cok secemedim direk elbisenin rengine odaklanmışım :/ O zaman siyah esarp olur :)

Back
X