Bu kararsızlık beni mahvedecekkkk :(

Bence de fuşya rengi daha gösterişli, modeli de daha çok göstermiş :))

Başkasının nişanı olsa kesinlikle pudra, sizin nişanınız olduğu için kesinlikle fuşya.

Kendi nisanimda bu elbisenin pudrasini giyip bordo duz bir renk sal ortmustum. Guzel olmustu olmasina ama vaktim olmadigindan alivermistim elbiseyi hemen. Simdi olsa fusya da alabilirdim cok guzel durmus :) tek tavsiyem ayni renk esarp takmayin sakin, bu elbisenin petrol mavisini de giymistim tesaduf o gun salim da ayni renkti hediye paketi gibi hissetmistim kendimi :)

Bir de benim nisanim evde aile arasinda olmustu o yuzden sade bir renk tercih ettim fakat kalabalik bir toren yapacaksaniz fusya guzel olur bence. Mutluluklar :)

Son düzenleme:
ayrıca pudra geçen sene çok fazla kullanıldı sıradanlaştı artık bence

fuşya daha canlı,enerjik

renk benim de çok hoşuma gitti. Hayırlı olsun bu arada..

Çok teşekkür ederim. :)

Bence de fuşya rengi daha gösterişli, modeli de daha çok göstermiş :))

Teşekkür ederim. Biraz gösterişli olmam iyidir öylese değil mi. :)

Başkasının nişanı olsa kesinlikle pudra, sizin nişanınız olduğu için kesinlikle fuşya.

Teşekkür ederim. Kesinlikle fuşya diye belirtmeniz daha bir rahatlattı içimi. :1:

Kendi nisanimda bu elbisenin pudrasini giyip bordo duz bir renk sal ortmustum. Guzel olmustu olmasina ama vaktim olmadigindan alivermistim elbiseyi hemen. Simdi olsa fusya da alabilirdim cok guzel durmus :) tek tavsiyem ayni renk esarp takmayin sakin, bu elbisenin petrol mavisini de giymistim tesaduf o gun salim da ayni renkti hediye paketi gibi hissetmistim kendimi :)

Bir de benim nisanim evde aile arasinda olmustu o yuzden sade bir renk tercih ettim fakat kalabalik bir toren yapacaksaniz fusya guzel olur bence. Mutluluklar :)

Benim de evde ama birinci derece akrabalarım falan hep gelecek. O yüzden son anda bunu düşündüm. Başka bir elbise düşünmüştüm. Krep kumaştan, dümdüz. Ama şifon sanki daha abiye gibi, uçuş uçuş olduğu için gönlüm ona kaydı. :)

Ben mavisini internetten çok beğenerek gittim ama erkek arkadaşım görür görmez, "şaka değil mi, bunu giymeyeceksin?" dedi. :50: Tabi canım şaka yaptım ben sana dedim hemen. :27: Hediye paketi benzetmesi çok hoşmuş bu arada. :1:

Ben şal örtmeyeceğim. Sürekli şal örtüyorum zaten, nişanımda da farklı olsun dedim. Ama şu an fikir değiştiresim geldi. Diyorum ya, çok kararsızım. :26: Ben dümdüz, şifon bir başörtüsü yaptırmayı düşündüm. Yaptırmak derken, öyle kabarık kabarık değişik modeller değil. Dümdüz. Ben eşarp yapamadığım için kuaförde yaptırmayı düşündüm, inşallah rezil etmezler. Üzerine de bulabilirsem minicik bir taç takmayı düşünüyorum. Nasıl olur ki acaba?

Bence fuşya elbiseyinin modelini göstermiş resmen.

Fuşya daha güzel :32:

Evet aslında kenarlarındaki modeller aynı renkten olduğu için çok göstermiyor pudrada. Teşekkür ederim. :21:

ayrıca pudra geçen sene çok fazla kullanıldı sıradanlaştı artık bence

fuşya daha canlı,enerjik

Birinden daha geldi aynı yorum. Aklın yolu bir demek. :1: Çok teşekkür ederimmm... :21:

elbisenin rengi güZel canım,Fuşya elbiseni siyah şal ile kombin edebilirsin Fuşya ve siyah rengini birbirine çok güzel yakışıyor ama içine sinmediyse elbise pulda yada varsa saks mavisi ile de değiştirebilirsin saks maviside en çok beğendiğim renklerden biri.

Bence pudra daha güzel..

Öyle mi :26:

elbisenin rengi güZel canım,Fuşya elbiseni siyah şal ile kombin edebilirsin Fuşya ve siyah rengini birbirine çok güzel yakışıyor ama içine sinmediyse elbise pulda yada varsa saks mavisi ile de değiştirebilirsin saks maviside en çok beğendiğim renklerden biri.

Yok canım saks mavisi. 4 rengi var. Biri pudra, biri bu, diğeri mor gibi, biri de petrol mavisi. Ama diğer iki renk pek hoş durmuyor.

Elbise güzel ama üzerinde daha bir güzel durmuş, rengide nişan için gayet uygun bir seçim olmuş zevkine hayranım:)
Şal daha güzel durur gibii:44:

pudra çok sönük kalırmış gibi geldi, bence fuşya daha iyidir ya

Teşekkür ederim yorum için. :)

Elbise güzel ama üzerinde daha bir güzel durmuş, rengide nişan için gayet uygun bir seçim olmuş zevkine hayranım:)
Şal daha güzel durur gibii:44:

Teşekkür ederim canım, sana uygun bi şey hala bulamadık ama. :1:

Evet ben de şalda karar kıldım. Kendim kafamda birkaç şeyi birleştirmeyi düşünüyorum. Umarım istediğim gibi bir şey çıkar ortaya. :1:

Bence doğru seçim yapmışsınız.:130:
Hem nişan bu. Sizin diğerlerinden farklı olmanız lazım. 2.'yi tercih etseydiniz biraz sönük olurdu sanki. Ben de olsam fuşya renginde olanı alırdım.:34:

Bence doğru seçim yapmışsınız.:130:
Hem nişan bu. Sizin diğerlerinden farklı olmanız lazım. 2.'yi tercih etseydiniz biraz sönük olurdu sanki. Ben de olsam fuşya renginde olanı alırdım.:34:

Teşekkür ediyorum. :16: Uygun aksesuarlarla onu tamamlayacağım ben. Ekleyebilirim buraya fotoğrafını eğer memnun kalırsam.

Back
X