renk benim de çok hoşuma gitti. Hayırlı olsun bu arada..
Çok teşekkür ederim. :)
Bence de fuşya rengi daha gösterişli, modeli de daha çok göstermiş :))
Teşekkür ederim. Biraz gösterişli olmam iyidir öylese değil mi. :)
Başkasının nişanı olsa kesinlikle pudra, sizin nişanınız olduğu için kesinlikle fuşya.
Teşekkür ederim. Kesinlikle fuşya diye belirtmeniz daha bir rahatlattı içimi.
Kendi nisanimda bu elbisenin pudrasini giyip bordo duz bir renk sal ortmustum. Guzel olmustu olmasina ama vaktim olmadigindan alivermistim elbiseyi hemen. Simdi olsa fusya da alabilirdim cok guzel durmus :) tek tavsiyem ayni renk esarp takmayin sakin, bu elbisenin petrol mavisini de giymistim tesaduf o gun salim da ayni renkti hediye paketi gibi hissetmistim kendimi :)
Bir de benim nisanim evde aile arasinda olmustu o yuzden sade bir renk tercih ettim fakat kalabalik bir toren yapacaksaniz fusya guzel olur bence. Mutluluklar :)
Benim de evde ama birinci derece akrabalarım falan hep gelecek. O yüzden son anda bunu düşündüm. Başka bir elbise düşünmüştüm. Krep kumaştan, dümdüz. Ama şifon sanki daha abiye gibi, uçuş uçuş olduğu için gönlüm ona kaydı. :)
Ben mavisini internetten çok beğenerek gittim ama erkek arkadaşım görür görmez, "şaka değil mi, bunu giymeyeceksin?" dedi.

Tabi canım şaka yaptım ben sana dedim hemen.

Hediye paketi benzetmesi çok hoşmuş bu arada.
Ben şal örtmeyeceğim. Sürekli şal örtüyorum zaten, nişanımda da farklı olsun dedim. Ama şu an fikir değiştiresim geldi. Diyorum ya, çok kararsızım. :26: Ben dümdüz, şifon bir başörtüsü yaptırmayı düşündüm. Yaptırmak derken, öyle kabarık kabarık değişik modeller değil. Dümdüz. Ben eşarp yapamadığım için kuaförde yaptırmayı düşündüm, inşallah rezil etmezler. Üzerine de bulabilirsem minicik bir taç takmayı düşünüyorum. Nasıl olur ki acaba?
Bence fuşya elbiseyinin modelini göstermiş resmen.
Fuşya daha güzel
Evet aslında kenarlarındaki modeller aynı renkten olduğu için çok göstermiyor pudrada. Teşekkür ederim.
ayrıca pudra geçen sene çok fazla kullanıldı sıradanlaştı artık bence
fuşya daha canlı,enerjik
Birinden daha geldi aynı yorum. Aklın yolu bir demek.

Çok teşekkür ederimmm...