Saç Rengi ve Saç Boyama BU KARARSIZLIK BENİ ÖLDÜRCEK:(

Boya bu.Boya kutularında renkler daha açık görünür genelde spot ışıkları altında çekildiklerinden. image.webp
 
Resimdeki rengin 5 tonu olduğunu söylemiştim zaten.
5 ile boyarsanız da akacak, 4 ile boyarsanız da akacak.
Nasıl olsa açılacak diye ilk boyayı 4le yapıp 5le devam edebilirsiniz dedim.
Direk 5 numara da kullanabilirsiniz.
İlk boyanızı 4le boyamanız halinde olabilecek en kötü şey, ilk 1 hafta saç gözünüze koyu görünebilir.
İlk boyanızı 5le boyamanız halinde olabilecek en kötü şey, alttaki saç rengi açık olduğundan ortaya istediğinizden daha açık bir sonuç çıkabilir.Bu da sıkıntı değil, çünkü 2 hafta sonra nasılsa tekrar boyayacaksınız.
Her iki durumda da ilk boyamada istediğiniz renk tam oturmayacak.
Boyanızın ne kadar akacağı sizin kullandığınız boya, saç yıkama sıklığınız, yağ bakımı yapma alışkanlığınız ve kullandığınız şampuanla da ilgili.
O yüzden hangisi daha doğru olur sorusunun net bir cevabı yok.ikisi de yanlış olmaz.
Saçınızın koyu olması sizin için daha korkutucu bir seçenekse 5 le boyayın o zaman.boyanın saçta bekleme süresini sakın aşmayın, boya fazla bekleyince de renk koyu çıkar.Boya olarak ise market boyası kullanmaya niyetliyseniz palette doğal renkler öneririm.Hem çok hesaplı, hem de renkler çok doğal sonuç veriyor.
Boyadıktan sonra bizimle de paylaşırsanız resimleri sevinirim :)
çok teşekkür ederım verdıgın bılgıler ıcın benım ıcın çok koyu olması daha korkutucu bır sonuç cunku dediğim gibi çıt çıtlarımı dun boyadım koleston 4 numara ile çok koyu kapkara olmuş .sizin dediğiniz gibi 5 numara ile boyucam ilk boyamayı akması önemli değil nasıl olsa tekrar boyancak .almam gereken renk şu resimdeki renk mi tabiki paylaşırım boyadıktan sonra:)
 

Eklentiler

  • palette-dogal-renkler-50-findik-kahvesi-seti-palette-natural-colors-527-48-O.webp
    palette-dogal-renkler-50-findik-kahvesi-seti-palette-natural-colors-527-48-O.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 109
canım sen niye koyultuyorsun saçlarını ya.. o kadar açmışsın ne güzel...
 
canım sen niye koyultuyorsun saçlarını ya.. o kadar açmışsın ne güzel...[/QUO bi türlü istediğim renge ulaşamadım cnm ve yakıştırmıyorum benı çok solgun gösterio açtırana kdr saçlarım çok yıprandı ama napalım aartık 2 sene önceye kdr hep koyu kahve yada bsiyahtı saçlarım yıne alışcaz::)
 
bu saç rengi nedir peki kızlar kahküle taktım ben galiba hep böyle saçları begenıyorum:)
 

Eklentiler

  • forumacilsinemozturk5.webp
    forumacilsinemozturk5.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 72
Back
X