- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi minikkelebek22222
-
büyük ve güzel bir şehirden güzel ve küçük sıkıcı bir şehre taşındım evlenince.eşim burda oturuyor.eşim istedi diye buraya geldik.eşimin ailesi burda.en başlarda canımı çok sıkmıyordu burda olmak.ama yıllar geçtikçe eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamak zor gelmeye başladı.kendi ailemi, alıştıım hayatı doğup büyüdüğüm memlketei çook özlemeye başladım.geldiğim yer herkezin yaşamak için can attığı bir yer.hergün kafamın içinde "ben buraya neden geldim" düşüncesi dönüp duruyor.acaba hatamı yaptım.ailemi neden orda bıraktım"fikrileri dönüp duruyor.eşim benım bu bunalım durumlarıma artık katlanamıyor.her kavganın sonun da iste tayinini gidelim burdan diyor.ama okadar basit deil.onun tayını benımkinden çok daha zor.o bunun için hiç bir caba sarfetmıyor.ben elimde çocuğumla nasıl tek başıma gidiyım.diyorkı ben arkandan gelirim diyor.ama hiç araştırma yapmıyor.benımde çok tuhaf bır şekilde burda tutan bşi var.burası küçük olduğu için çocuğuma çok kısa surede ulaşabiliyorum.yorulmuyorum.acilbir duruma evime gitmem çok kolay.bunlar bana cazip geliyor.evimizde var burda.ama bi tarfdanda ailem ve doğup büyüdüğüm şehir burnumun direğini sızlatıyor hergün.en kötü karar bile kararsızlıkdan kötüdür biliyorum.ama ne yapıcağım konusundakı kararsızlık benı eşimi evliliğimi çook yıpratıyor.aslında gözümde yemıyor tayin işleriyle taşınma işleriyle uğraşmak.ama bı tarafdanda acaba gitsekmı diyorum.çoook kararsızım.buda benı mahvediyor.nolur bana bişiler söyleyin.nasıl düşünmem gerektiği konusunda fikir verin.kafam çok yoruldu artık.
yorulmamanız ve cocuğunuza kolay ulaşabilmeniz benim için kalma nedeni. sanıyorumki yası da küçük. çocuğunuz okul çağına gelince taşınmayı düşünmeniz daha iyi olur gibi geldi bana. eşinizide bu süre içinde taşınma fikrine tatlı tatlı alıştırırsınız. coçuğunuuzn eğitimi için taşındığınızı bahane edersiniz. ama eşinizin gönlü olmadan taşınmayın sizi çok yorar pişman olursunuz.
o o zamn konuşulmuş bir şey.
şimdi sen kendi kendine bir şeyler düşünüyorsun da eşin ne düşünüyor?
çok benzer bir durumdayız
mevcut düzeni bozmaya cesaret edemiyor
ama bir yandan da bu düzenin içinde olmak istemiyoruz
seni çok iyi anlıyorum
hergün aklımda neden burdayım diye geliyor
eşime bin bir sitem ediyorum
iş hadi kalk gidelim e gelince
yemiyor
:)
bende çareyi her tatilde hatta çok bunaldığımda 2 günlük hafta arasında bile
akçay a kaçmakta buldum
bu bir nebze teselli oluyor
ama oraya gidişimde annemlerin evinde kalmam
ister isteemz bana
geçicilik hissi veriyor
bu nedenle bu sene bir yazlık alıcaz
böylece
sıkıdığım an
ver elini
memleketim
:)
henüz 1 sene yeni dolduevet tamamen aynı şeyleri hissediyoruz.siz kaç yıldır ordasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?