bu kararsızlık evliliğimi mahvediyor.

çok benzer bir durumdayız
mevcut düzeni bozmaya cesaret edemiyor
ama bir yandan da bu düzenin içinde olmak istemiyoruz

seni çok iyi anlıyorum
hergün aklımda neden burdayım diye geliyor
eşime bin bir sitem ediyorum
iş hadi kalk gidelim e gelince
yemiyor
:)

bende çareyi her tatilde hatta çok bunaldığımda 2 günlük hafta arasında bile
akçay a kaçmakta buldum

bu bir nebze teselli oluyor
ama oraya gidişimde annemlerin evinde kalmam
ister isteemz bana
geçicilik hissi veriyor
bu nedenle bu sene bir yazlık alıcaz
böylece
sıkıdığım an
ver elini
memleketim
:)

eşmin görünürde gönlü var.hem benim baskımdan hemde çevre baskısın
o o zamn konuşulmuş bir şey.
şimdi sen kendi kendine bir şeyler düşünüyorsun da eşin ne düşünüyor?

eşim gitmiyelim demiyor.ama gidelimde demiyor.en baştan beri zaten gitmem demedi.evlenirken yalvardım resmne bak nolur burda yaşıyalım diye.ınat etti.ikna etti benı.bende dedimki benım yanım eşimin yanı.tamam dedım.ama geri dönücez diye sözleştik.
düzenini kurduktan sonra insanın gözü yemıyor işte.mantığımla kalbim ayrı işliyo.birde işin kötüsü iş yerindede sen neden orayı bırakıp buraya geldin diyolar.birkaç arkadaşım benım geldiğim yere taşındı.benım asıl sıkıntım pişmanlık hissi.yanı anıyaşıyamıyorum bu histen dolayı.yanı biz böyle bir karar verdık şimdilik böyle diyemıyorum bir türlü.hep acaba fikri var kafamda.sanırım bende bir kişilik bozukluğu oluştuğu.hayatımda daha önceden böyle bir kararsızlık yaşamdım inanın.hep net oldum.ama şimdi böyle git gel yaşıyorum hep.

evet tamamen aynı şeyleri hissediyoruz.siz kaç yıldır ordasınız?

Canım bende istanbulda doğup büyüdüm. Ama ben işim nedeniyle geldiğim şehirde eşimle evlendim. Burası küçükbir ilçe.Sakin ..Eşimin başka bir şehirde iş yapabilmesine imkan yok. sıfırdan başlaması gerek. Buna rağmen ben bile bazen İstanbula dönmek istiyorum Tüm ailem orda.Bazen onlara bu fikirlerimden bahsettiğimde Saçmalama buraya gelip ne yapacaksın biz buradan kaçmaya çalışıyoruz diyorlar. Diğer taraftan alıştım.. İstanbulun karmaşası ve orada çalışıyor olmak düşüncesi de korkutuyor beni.Çocukları burada daha güvenli büyütüyorum.Bunlarında farkındayım ama diger taraftan özlemekden de geri duramıyorum..Artık Emekli olduğumda yada çocuklar ünv. kazandığında flan gidip yerleşirim diyerek kendimi avutuyorum..

Sen kendinden emin degilsin ki .
Öncelikle senin kendinden emin olman gerekiyor , cünkü suan gitsin eminim tekrar pisman olucaksin...
Cok gitmek isteseydin bir sekilde tayinini cikartir giderdin , Esinde pesinden gelirdi zaten.
Sen gittikten sonra mecbur ugrasacak kendisi tayin isleriyle.
Suan sen emin adim atmadigin icin esinde rahat davraniyor...

Oncelikle sadece gidersem nasil olur diye dusun sonrasinda karar ver..
Cunku boylelikle evinde huzurunda kalmiyo...
Herkez evlenince ailesinden dogdugu yerden uzaklasiyor ...
Istisnalar haric , bir cogunuz ailemizden ayri sehirlerdeyiz... tabiki ozluyoruz orda olmak istiyoruz , ama sartlar is durumu felan buna musait olmayinca olmuyor...

Bende buyuk sehirden kuciluk sehire geldim esimin isi burada oldugu icin.arada banada gitme istegi geliyor o an anliyorumki ailemi ozlemisim gordukden sonra hersey duzeliyor siz bence ailenizi gormeye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…