Elanur olmasının manası nedir?Elanur kullanıcı adın, e avatarın da da kız var?
Nasıl inanalım şimdi?
Neye inanmadin onu bi soylermisin erkek fotografimi koyim onu mu istiyosun senin adin ve fotografina da takilalim ozamn..!Elanur olmasının manası nedir?
Bilemedim
Dusunuyorum ama bi turlu cesaretimi toplayip gidemedim piskologla nasil konusulr bu durum bilmiyorumDoktora gidin once
Burasi özgür bi platform degilmi illa hastalik veya baska seyler dert olck degil uzun zamndir burayi takip ediyorum bnm haricimde bi cok kisi bu tur sorular soruyo zaten sorun uretmeniz icin degil bi fikir sahibi olmk icin bunu paylastm arkadasim merak etme kismet bulmk istesem buraya gelip bu durumu yazmm etrafdada var bu sekilde yasayn onlarla takilirim...Vuhu, buradan mı kısmet arıyorsunuz anlamadım?
3 yıllık bi iliskimden sonra bu hale geldim cunku sonrasi ayar tutmadi erkeklerin yaklasimlarda artik duygusal bag dan cok cinsellige yoneldigi icn bukadar geri adim atip sogudum sanırım..kafanız karışık gibi geldi bana. ama karışık olmasa da lezbiyen olabilirsiniz. erkek arkadaşınız sizde herhangi bir his uyandırmıyorsa ayrılın zaten.
3 yıllık bi iliskimden sonra bu hale geldim cunku sonrasi ayar tutmadi erkeklerin yaklasimlarda artik duygusal bag dan cok cinsellige yoneldigi icn bukadar geri adim atip sogudum sanırım..
Bayan arkadaslarimlada illaki dertlesiyorum ama bazen davranislar ve dusunceler istemeden yaniliyo sanırım erkeklerin ilgisizligi baska tarz dusuncelere sebep oluyo isin icnden bi turlu cikamadim burda paylasma geregi duydum en azindan bi yol gosterilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?