bu kaşıntı neyin nesi.

hayserp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
225
114
Kızlar 3 haftadır kaşıntı başladı bende.artık sinirlerimi bozmaya başladı.var mı yaşayan.çaresi.

Kızlar 3 haftadır kaşıntı başladı bende.artık sinirlerimi bozmaya başladı.var mı yaşayan.çaresi.
kaşıntı tüm vucudun da mı?
benimde 16.-17. haftalarda genital bölgemde kaşıntım başlamıştı. artık uykudan uyanıyordum o kadar tatlı kaşınıyordu ki :) ilaç kullanmakda istemedim hamilelikten dolayı. sık sık yıkayarak, iç çamaşırımı ütüleyerek birkaç güne kurtuldum o illetten. inş seninde kısa zamanda geçer

Korkutmak gibi olmasin ama bir arkadasim yasamisti boyle bir sikintiyi. Gerci onunki 7. Aydan sonra baslamisti. Keseyle,makasla kasiyordu kendini, o kadar yogundu kasintisi.Kontrolunde oldugu dr normal gebelik hali dedi ama universite hastanesi 15 gun hastanede yatirdi. Biraz daha fark edilmese erken dogum yapacakmis :KK43: sorun karaciger enzimlerinin asirilasmasiydi. Dedigim gibi panikletmek istemem belki sizinki normaldir ama enzimlerinize baktirmanizi oneririm. Ne olur ne olmaz...

canım karın,bacak veya göğüs kaşıntısıysa çatlak oluşumu başlıyor kremlerinin dozunu arttır.yok genital bölgeyse karbonatlı su ile tahret al.geçmiş olsun canım.

Kaşıntım ellerim ve ayaklarımda başkadı ara ara tüm vücut oluyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla dediğinizden korkuyorum gebelik kaşıntısı deniliyor.inşallah o değildir.cumartesi tahlil yapacak bakalım hayırlısı artık çok pis bilet kaşıntı ya.allah kimseye gostertmesin

ay benim de göğüs uçlarım kaşınıyor ya nası bişi bu anlamadımo_Oo_O

hayserp, post: 40419401, member: 321849"]Kaşıntım ellerim ve ayaklarımda başkadı ara ara tüm vücut oluyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla dediğinizden korkuyorum gebelik kaşıntısı deniliyor.inşallah o değildir.cumartesi tahlil yapacak bakalım hayırlısı artık çok pis bilet kaşıntı ya.allah kimseye gostertmesin[/QUOTE]

Bunların aynisi bendede var alerjik diye düşünmüştüm dünden beri kasiniyor her yerim 19 . haftamdayim

ben 2014 annesiyim benim gebeliğimde de bu kaşıntıdan oldu ellerim ve ayaklarımda başlamıştı kaşıdıkça vucuduma yayıldı karnım dısında her yerimde kabartılar çıktı korkunç br kaşıntıydı tekrar tekrar oldu en sonunda bir igne yaptırdım ve uyumayı başardım ama sabah tekrar oluştu bebeğe zarar gelmesiinde korktuğum için dayandım ağlaya ağlaya bütün gece kuran okudum uyuyakaldım geçti ve bir daha olmadı nedeni bulunamadı çok şükür maşallah bebeğim gayet sağlıklı belki sorununa çözüm bulmuşsundur ama ben yinede yazayım dedim
Kaşıntım ellerim ve ayaklarımda başkadı ara ara tüm vücut oluyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla dediğinizden korkuyorum gebelik kaşıntısı deniliyor.inşallah o değildir.cumartesi tahlil yapacak bakalım hayırlısı artık çok pis bilet kaşıntı ya.allah kimseye gostertmesin[/QUO

Cnm naptın dr ne dedi. Benimde 1 haftadır oluo el kol ve bacakda. Bnde sasırdım alerjimi die düşünüorum bakalım ilk gidişimde dr sorucam.. Senın sonuclar ne cıktı.

X