Simdi senede bir kez eltimlerle kaynanamla tatil köyünde kaynanamin evinde beraber kaliyoruz bu yazda heyecanla gittik bir gun oturuyorduk esimin teyzesi hadi birgun aile gunu yapalim beraber geziye cikalim tum aile sehire gider gezeriz o gun ailece geceye kadar gezer egleniriz falan diye plan yaptilar hepimizde kabul ettik fakat gun belirlemediler. Bir kac gun sonra benim ailem gezeceklerini yemege cikacaklarini soyleyip beni ve esimi de davet ettiler kabul ettik hatta kaynanam eltim herkes oturuyorken soyledik iyi siz gidin dediler o gun degisik bir plan oldugunu asla soylemediler. Biz gittigimiz gunde o ailece yapacagimiz plani yaptilar asla soylemediler gittik geldik evde yoklar aradik once soylemediler sonra soylemek zorunda kaldilar sehire gittiklerini esimde hani beraber gidecektik sizden haber bekliyorduk neden bizim olmadigimiz gun gittiniz diye soylendi ee iyide sizde gezdiniz biz gezmeyelim mi diye eltim kaynanam esimin abisi soylenmeye basladilar sorunun gezme olmadigini aile gunune bizi beklememelerine kirildigimizi anlattik onca gun varken neden benim aileme gittigim gun plan yapildi veya sabah soyleselerdi ben ailemi iptal ederdim bunuda soyledim ama taamen sizden sonra aklimiza gitmek geldi diyince cidden dokandi banada esimede ama simdi onlar bize küs neymis soylenmisz tavir yapmisiz kendimiz gezmisiz onlara soylenmisiz resmen bizi disladilar üstune küstuler gercekten burda haksiz olan bizmiyiz bilmek istiyorum?