• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

caydaaaa evet canım baya doluymuşsun.senin adına çok üzüldüm allahtan benim kayınvalidemgiller bize çok uzaktalar.oyüzden zırtpırt gelme ihtimalleri yok aldığım eşyalara karışma ihtimali de yok.sadece geçen telefonda konuştuk bebeği artık doğum yaklaştıkça daha çok merak ettiğini söyledi hayır dua etti kapattı.sağolsun.ama tatillerde o da giyimime aldığım eşyalara karışır durur.eminim bu yaz bebeğe nasıl bakılacağı konusunda kendi eski kafasına göre şeyler yap diyecek ben yapmam diyicem,azbiraz kızacak ama bişey yapamıycak.yani anlıycağın çoğu kayınvalide aynı,istisnalar hariç.ama yapacak bi şey de yok sadece tavrını koycaksın çünkü tepene çıkmaya çalışacaktır.allah kolaylık versin tatlımm..buarada doğum nezaman benim 2buçuk hafta sonra gibi normal olacak.senin?:CüvCüv:

ayy sorma benımkı dınlemıoda hayr dedığın zaman nazlı gelın gbı kusuo surat asıyo hmde ınadına esımın yanında eşimde kötu bışe dedım sanıo....
bn suan 36. haftadayım canım bebiş önden gdıo belkı benımde olur 2-3 hafta snra.Allah normal nasıp eder umarım hepimize bnde normal çok ıstıyorum cunku sezeryandan acayıp korkuyorum...((

ayy sorma benımkı dınlemıoda hayr dedığın zaman nazlı gelın gbı kusuo surat asıyo hmde ınadına esımın yanında eşimde kötu bışe dedım sanıo....
bn suan 36. haftadayım canım bebiş önden gdıo belkı benımde olur 2-3 hafta snra.Allah normal nasıp eder umarım hepimize bnde normal çok ıstıyorum cunku sezeryandan acayıp korkuyorum...((

ceydacım güzelim sen takma kafana canım zaten hamilesin başa gelmeyen anlamaz kayınvaliden ne demek istiyo öyle be kimseyi takmam kundaklarım bir hafta çok meraklıysa kendi doğursun herkez haddini bilecek büyüklere saygım sonsuz ama böyle emrivakiler hiç hoş değilbenim 25 yıl aynı evde yaşadığım kızkardeşim çocuğuna vuruyoda ağzımı bile açmıyorumsütü gelmediğinde aç kaldığı zaman oldu bebeğin yine karışmadım çünki annesi o obilir nasıl yetiştireceyini heves ediyo olabilir ama..... çıkarmanın alemi yok bence

evet bıyerden snra grcektn ....çıkarıo takmıyayım dıorum ee her gördugumde yenı bı gıcıklık neyse bebişlerimi alalım sağsalimde dunya umrumda olmıcak yani:)))

baya zor işiniz bende kayınvaldemlerin ilgisizliğinden çok yakınıyordum en iyi susup oturuyum karışmalarına bende katlanamazdım sonuçta benim çocugum herşeyine ben karar vermek isterim .....

ceydacım bende normal doğumdan korkuyorum mutlaka kesi yapılıyormuş sonra dikişler bazılarının çabuk iylşmiyormuş oturamıyomuşsun

boşver canım yaa ustten dıkış yıyıp amelıyat olucağına inşallah normal olurda alttan ye dıkış zaten doğum sancısından sonra hıç hıssetdmıolarmş bıle dıkış ağrısını..ben ne bılım çok ıstıyorum normal doğum yapmayı hatta kendımı öyle hazrladımkı doktor kıreçlenmeden dolayı yapamazsn dıyınce yıkıldım ama yınede umutluyumm..sezeryanı duşununce kanım çekılıo ya nıe bılmıorum ama bebeğim sağlıklı olsun yeter ben herşeye katlanırım..hıç korkuyorum deme yanii herkes yapıo bunu ınşallah normal yaparsın tum kalbımle söyluyorumm..

saol ceydacım allah hayırlısını kısmet etsin güzelim hepimize

ceydaa
bi kaç gündür gözükmüyor dogummu yaptı acaba meraklandım şimdi?

yok tatlım daha doğurmadım aslında hergun buralardayım sadece kaynanayı bi kenara ittim şimdilik ilgilenmıyorum dıyelım:))bu arada benı aklına getıren bırılerı varmış ne güzelzemuszemus
38.haftama grdım sen ne durumdasın canım nasıl gdıyor?

canım benım doğru dıosunda bırılerı sureklı senın adına karar vermeye kalkıo duşunsene.hastane cıkışı almak ıstıosun dıelım sana sorulmadan alınıo ve getırılıp onune konuluo naparsınn.. kadın mısafrlerın yanında dıokı amann bn haytta dınlemem kımseyı en az bı hafta kundaklıcam bebeği dıo gelde sınır olma sankı kndı bebeğide kımseyı dnlemeden bnm bebeğimi alıp kundaklıcak sence bunlar normalmı? sınır olunmıcak seylermı bn kımseyı kırmak ıstemem ve kırmamak ıcın elımden gelenı yaparım

cnm sana hak veriyorum ama sen hamilesin boşver böyle şeyleri,bak ne güzel hastane çıkışı almış babanesi sende istediğini al ve karışıyorsada gösterme.kundaklama işine gelince o kundaklasın sen 1 dk sonra açarsın,anne huzursuz oldu falan diye.
ben seni asla eleştirmek için yazmadım cnm,sen hamile olduğun için yaşadığın sitresi bebeğinde yaşamasın demeye getirdim.fazla özeniyor babanesi ama seni kırdığını düşünmüyor bence.bebişin doğunca sen kendi bildiğini okursun oda anlar herhalde.
benim kayınvalidem çookk iyidir genelde ve 1 oğlum var 4,5 yaşında el örgüsü hariç oğluma enfazla 2 yada 3 parça bişi almıştır.ben isterdim alsın özensin çarşı mağza dolaşsın ama yapmadı üstelik eşim evde tek erkek,yani erkek torunu.sağolsun annecim herşeyini aldı a dan z ye kadar.

tabii duşuncede gusel oluyo herşey ama ışte ınsan sınırlenıo yapamıo yedıremıosun kndıne zaten bu işin bı ortası yok..ya çok ılgısız oluyolar yada aşırı ılgyle sıkıyolar..senınkıde ıyı kaynvalıde ama duşunememiş benımkıde duşunurken boğacak ınsanıı:))

tabii duşuncede gusel oluyo herşey ama ışte ınsan sınırlenıo yapamıo yedıremıosun kndıne zaten bu işin bı ortası yok..ya çok ılgısız oluyolar yada aşırı ılgyle sıkıyolar..senınkıde ıyı kaynvalıde ama duşunememiş benımkıde duşunurken boğacak ınsanıı:))

yaaa yoksa bizim kayınvalideler aynı kişilermi :))) benimki de aynı yaa yanında bişey demeye gelmiyo gidip kafasına göre saçma salak şeyler alıp getiriyo bişey de diyemiyorum. benden çok o birsürü bişey almış ama çoğu basit ve kötü şeyler. hele geçen gün bi nevresim takımı almış evlere şenlik. bi de çok beğenmiş nasıl bi zevkse artık.. bana bi hamilelik almıştı bi de birsürü para vermişti yani görseniz abiye kuzunun giydikleri daha şık:))) bi de bozuluyo giymediğim için.. konuşmalarını da bi görsen sanki kendi çocuğu ben taşıyıcı anneyim. şöyle yapıcam böyle yapıcam.. ama desin dursun valla doğduktan sonra hesaplaşıcaz artık elmi yaman beymi yaman :)) Allah yardımcımız olsun valla ne diyim...

yaaa yoksa bizim kayınvalideler aynı kişilermi :))) benimki de aynı yaa yanında bişey demeye gelmiyo gidip kafasına göre saçma salak şeyler alıp getiriyo bişey de diyemiyorum. benden çok o birsürü bişey almış ama çoğu basit ve kötü şeyler. hele geçen gün bi nevresim takımı almış evlere şenlik. bi de çok beğenmiş nasıl bi zevkse artık.. bana bi hamilelik almıştı bi de birsürü para vermişti yani görseniz abiye kuzunun giydikleri daha şık:))) bi de bozuluyo giymediğim için.. konuşmalarını da bi görsen sanki kendi çocuğu ben taşıyıcı anneyim. şöyle yapıcam böyle yapıcam.. ama desin dursun valla doğduktan sonra hesaplaşıcaz artık elmi yaman beymi yaman :)) Allah yardımcımız olsun valla ne diyim...

ayy sorma tatlım yaa gecen gun ozel bölgenı alıyomusun dıe sordu?yetışebılıomusun falan sankı seyımın derdı ona kaldı...

Bende aynı sorunu yaŞıyorum benım ılk bebeĞım annemın ılk torunu k.valıdemın 5.torunu anneme kalsa gÖrdÜĞÜ herŞeyı alacak bebek yataĞı var Şımdı sırada onuda annem alıyo ama ondan hıÇ ses yok tmm almasın ama aldıklarımada karıŞmasın olmaz ılla karıŞcakherŞeye karıŞıyo Çıldırcam yakında doĞuma bıle karıŞıyo ınanın normal olcakmıŞ Çatır Çatır doĞurcakmıŞım oldu cnm bunların elınden ÇekeceĞımız var yanı

evet aynen olee sen asıl doğumda gör ev curcuna olur karışmadığı şey kalmaz ole tut bunu yedr sunu ıcır falannsempatiksalakcinni

yok tatlım daha doğurmadım aslında hergun buralardayım sadece kaynanayı bi kenara ittim şimdilik ilgilenmıyorum dıyelım:))bu arada benı aklına getıren bırılerı varmış ne güzelzemuszemus
38.haftama grdım sen ne durumdasın canım nasıl gdıyor?

biz 37+5 deyiz dun kontrolum vardı biliyosun bebişimin hareketleri kuvvetsizdi hala öle dvm ediyor dun kontrolde dr.um kesin şart koştu istirahat istirahat israhat diye 3 gun boyunca sol yanıma yatıp dinlenecekmişim cuma tekrar görecek.bebebişin kilosu ii sonuna kdr beklersek normal doguramassın bu hafta dogumu yapsak çok ii olurdu dedi ama ben bi hafta daha beklemek istedigimi söledim illa yengeç burcu olacak ya :))) bakalım haftaya perşembe fln olsun dicem artık Allah izin verirse bi problem çıkmassa.eşimi de müthiş bi heyecan sardı ben haftaya babamı olcam fln diyor :) bu arada ayaklarım berbat durumda tosun paşa gibi oldular ne yapsamda ödem gitmiyor..senin oğlan ne alemde?

valla arkadaşlar bu konuda kaynanamdan değilde şimden yana şikayetçiyimkaynanam hem uzakta hemde hiç karışmaz etlimize sütlümüze eşim kendisi koyu fenerli olduğu için kızımıza hep fanatik kıyafetleri aldı bende uyuz oluyorum erkek olsa anlıycamda kız çocuğuna yakıştığını düşünmüyorum ama oda hep sarı lacivert olsun istiyo 5 yıldan sonra zor bulduk diye bende kırmak istemiyorum napacam bilmiyorum gittiğimiz her mağazada gözü sarılaciverde ilişiyo sende istediğini al diyo ama bu seferde çok fazla oluyo zaten hediye gelecek olanlar haddinden fazla boşyere harcama yapmak istemiyorum bakalaım hayırlısı olsun doğursakta rahatlasak allahın izniyle

valla arkadaşlar bu konuda kaynanamdan değilde şimden yana şikayetçiyimkaynanam hem uzakta hemde hiç karışmaz etlimize sütlümüze eşim kendisi koyu fenerli olduğu için kızımıza hep fanatik kıyafetleri aldı bende uyuz oluyorum erkek olsa anlıycamda kız çocuğuna yakıştığını düşünmüyorum ama oda hep sarı lacivert olsun istiyo 5 yıldan sonra zor bulduk diye bende kırmak istemiyorum napacam bilmiyorum gittiğimiz her mağazada gözü sarılaciverde ilişiyo sende istediğini al diyo ama bu seferde çok fazla oluyo zaten hediye gelecek olanlar haddinden fazla boşyere harcama yapmak istemiyorum bakalaım hayırlısı olsun doğursakta rahatlasak allahın izniyle

:roflol: kaydirigubbakcemile3
ay ben de nasib olursa oglum icin galatasarayli bisiler bakiyorum internetten. ayyy ne tatli baksana falan diyorum, benimki de kiziyo bana cocuga takim falan asilama diye, hatatta oyle seyler giydiremezsin diyo kaydirigubbakcemile3

Back
X