- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
caydaaaa evet canım baya doluymuşsun.senin adına çok üzüldüm allahtan benim kayınvalidemgiller bize çok uzaktalar.oyüzden zırtpırt gelme ihtimalleri yok aldığım eşyalara karışma ihtimali de yok.sadece geçen telefonda konuştuk bebeği artık doğum yaklaştıkça daha çok merak ettiğini söyledi hayır dua etti kapattı.sağolsun.ama tatillerde o da giyimime aldığım eşyalara karışır durur.eminim bu yaz bebeğe nasıl bakılacağı konusunda kendi eski kafasına göre şeyler yap diyecek ben yapmam diyicem,azbiraz kızacak ama bişey yapamıycak.yani anlıycağın çoğu kayınvalide aynı,istisnalar hariç.ama yapacak bi şey de yok sadece tavrını koycaksın çünkü tepene çıkmaya çalışacaktır.allah kolaylık versin tatlımm..buarada doğum nezaman benim 2buçuk hafta sonra gibi normal olacak.senin?:CüvCüv:
ayy sorma benımkı dınlemıoda hayr dedığın zaman nazlı gelın gbı kusuo surat asıyo hmde ınadına esımın yanında eşimde kötu bışe dedım sanıo....
bn suan 36. haftadayım canım bebiş önden gdıo belkı benımde olur 2-3 hafta snra.Allah normal nasıp eder umarım hepimize bnde normal çok ıstıyorum cunku sezeryandan acayıp korkuyorum...((