bu kayınvalide ve eşi nerden buldum ben......

canım onun çabalamasını sağlama için benim yaptıklarım en son bana ya ablamla berışırsın yada boaşnırz bu iş biter dedi bende bitsin dedim umrumda değil...

belki gaza getirmiş gibi olucam ama, ablası ile barışmadınız die boşanacaksanız ve evliliğinizi bukadar basit görüyorsa boşansın...
Çünkü bunu belli ki koz olarka kullanıyor... Ve bu konu bir kez kullandırırsanız, ömür boyu kullanır...

canım onun çabalamasını sağlama için benim yaptıklarım en son bana ya ablamla berışırsın yada boaşnırz bu iş biter dedi bende bitsin dedim umrumda değil...

Pekii barış ablayla..
Biraz daha dayak yersin ablasından ne dersin?:uhm:
Feryalcan bu adamla evli kalma sebeplerini,evliliğindeki mutlulukları ve acıları hiç oturup düşündün mü?
Yoksa sen de bir çok kadın gibi; "seviyorum ya onsuz ölürüm,boşanamam ben:gitme:" mi diyeceksin şimdi?akannehir

Pekii barış ablayla..
Feryalcan bu adamla evli kalma sebeplerini,evliliğindeki mutlulukları ve acıları hiç oturup düşündün mü?
Yoksa sen de bir çok kadın gibi; "seviyorum ya onsuz ölürüm,boşanamam ben:gitme:" mi diyeceksin şimdi?akannehir

canım aslında ondan da değil ben ailemi özellkle babamı karşıma alıp bu evliliği yaptım ve tepkilerden çekiniyorum ailem arkamdadr ama sürekli başıma kakılacak ve bi ömür boyu bunun acsını yaşamaktan korkuyorum sanırım hayat karşısında çok da güçlü değilim....

Pekii barış ablayla..

kesinlkle barışmıcam ve bildiğim de yapcam eşimde aslında boaşnmaya cesaret edemiyor kendisi kararlı olup yapsın isityorum ozaman dedim aç boşanma davasını dedim....

kesinlkle barışmıcam ve bildiğim de yapcam eşimde aslında boaşnmaya cesaret edemiyor kendisi kararlı olup yapsın isityorum ozaman dedim aç boşanma davasını dedim....

Neden ki?
Eğer sen boşanmak istiyorsan davayı neden onun açmasını istiyorsun ki? Kendin boşanma davasını açmasını bilmiyor musun?
Eşin senden boşanmak istemez ki...Adam senden son derece memnun.. Neden mi?
Annesi geliyor seni üzüyor sen ağlıyorsun, üzülüyorsun, unutuyorsun..
Ablası seni hırpalıyor sen hesap sormak yerine küsüyorsun..
Eşin seni savunması,koruması gerektiği yerde bunalıma girip alkole sığınıyor..Sen heyyy adam kendine gel demiyorsun..
Ailene gidiyorsun. Adam 3 gözyaşı döküyor,geri dönüyorsun..
Eeee evliliğiniz devam ediyor di mi?
Adamın bir şikayeti olsaydı emin ol o da senin canını yakardı..
Çünkü asla unutma ki; eşin de o ailenin evladı.. Huy,karakter,davranış şekli olarak farklı bişiy bekleme ondan...

arkadaşım eşin ve ailesinin sana yaptığı onca şeye katlanıyorsunda ailenin sana haklı olarak söyleyeceği laflaramı katlanamıyorsun.hiç olmazsa elalemden dayak yiyeceğine oturur kendi anne babanın lafını dinlersin.hiçbir şey bi kadının dayak yeyip hakarete maruz kalmasından daha kötü,daha acı verici olamaz.

Evlilik kurumunun birinci şartı, eşin ailesiyle iyi geçineceksin değil.
Annemle iyi geçinirsen bu evlilik sürer.
Ablamla iyi geçinirsen bu evlilik sürer.
Ablamla barışırsan bu evlilik sürer.
Hepsinden dayak yer oturursan bu evlilik sürer.
Başka...
Sizin yeriniz bu evlilikte neresi.
İlla boşanın diyemeyeceğim, en doğrusunu siz bilirsiniz ama hata yaptım ailemide karşıma aldım, şimdi yüzüme vururlar diye, geriye dönemiyorum, anlayışı bence yanlış.
Millette vuruyor size, ama aileniz gibi laf vurmuyor, saçını başınızı yoluyor.
Hakediyor musunuz bunları gerçekten.
Ailenizi dinlemediğiniz için, duyacağınız 2 lafa katlanamazken, bunca şeye nasıl katlanabiliyorsanız, bu nasıl sabırdır, cidden tuhaf. Bunca şeyi yaşayacağınıza, ailenizin 2 lafına katlanırsınız daha iyi bana göre.
Hayırlısı olsun hakkınızda inş.

aaaaaaaaa
ablası dövmüş seni
annesi üzerine yürümüş
adam seni hiç savunmamış
bu evlilikten ne hayır gelir sana? kör müsün ya? seni delirtir bunlar!
işin var paran var ne duruyorsun hala?????

arkdşalr haklsınız ama şöyle bi şey var ki eşim benim yanımda savunmadı beni ama sürekli savunduuğnu söyler ki kayınpederim der seni savunur diye eşim ablsının psikolj tedavi gördğünü ve akli dengeseni yerinde olmadığını söyler onunla çok kavgaya girme ne yaptığnı bilmez der ama ben yinede üzerine giderim şimdi allah aşkına söyleyin ben akli dengsi yerinde olmayan bi insan içn mi evliliğmi bitireyim eşim bana asla el bile kaldrmaz sesini dahi yükseltmez

Back
X